Biliardul lui Piet - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Biliardul lui Piet Descriere Joc: Stim cat de distractive sunt pentru unii dintre voi jocurile de biliard de aceea ne bucuram foarte mult cand avem ocazia sa va aducem un joc nou din aceasta categorie ca sa nu va plictisiti niciodata si sa aveti mereu cate un joc nou pe care sa il incercati. Atazi va oferim un biliard al unui personaj animat pe nume Piet care vrea sa vada cat de buni sunteti la jocul lui unde veti avea de introsus in gaurile de la masa toate bilele colorate care va sunt date. Le puteti introduce in ce ordine doriti ca sa adunati cat mai multe puncte. In acest joc va trebuie multa indemanare si precizie pentru a putea introduce bilele pe rand intr-un interval de timp cat mai scurt. Tot ce aveti de facut este sa stabiliti ce bila doriti sa o introduceti si fixati cat mai bine directia si puterea cu care sa loviti bila ca ea sa intre direct in gaura mesei. Fiti foarte atenti pentru ca jocul nostru de astazi este cronometrat si voi trebuie sa incheiati jocul inainte ca timpul dat sa expire ca sa puteti trece mai departe in joc. Suntem siguri ca si jocul de astazi o sa fie printre preferatele voastre si il veti juca cu placere nu doar o data ci de mai multe ori.
Jocul Biliardul lui Piet a fost adaugat in data de 12.09.2014 15:06, fost jucat pana acum de un numar de 497 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliardul lui Piet

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bile jocuri, biliard, biliard joc, biliard jocuri, biliard piet, joc biliard, joc biliard cu bile, joc cu bile, joc cu bile biliard, joc piet biliard, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard piet, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile biliard, jocuri cu bile biliard piet, jocuri cu bile piet, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard, piet biliard

Biliardul lui Piet

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Biliardul lui Piet

Biliard Golf

Biliard Golf

Snooker online

Snooker online

Biliard Liber

Biliard Liber

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard in Acvariu...

Biliard in Acvariu

Biliard Jack Blake...

Biliard Jack Blake

Super Biliard

Super Biliard

Impact Biliard

Impact Biliard

Biliard Cronometrat...

Biliard Cronometrat

Biliard Francez

Biliard Francez

Biliard pe Viata

Biliard pe Viata

Biliard junior

Biliard junior

Uber Pool

Uber Pool

Biliard cu Impuscat...

Biliard cu Impuscaturi 2

Scheme la Biliard

Scheme la Biliard

Fulger Biliard

Fulger Biliard

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile

Sheep Pool biliard...

Sheep Pool biliard

Biliard pentru copi...

Biliard pentru copii


Mai multe despre jocul Biliardul lui Piet
Jocul Biliardul lui Piet face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2019 08:03.
Jocul Biliardul lui Piet a fost adaugat in data de 12.09.2014 15:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 497 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?