Biliard pe Terenul de Fotbal - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Biliard pe Terenul de Fotbal Descriere Joc: Ati mai intalinit pe site-ul nostru cu jocuri cu biliard alte jocuri care vor sa para un pic diferit si sa aduca un plus de nou si de distractie ca voi sa le jucati pe toate si sa nu va plictisiti de ele niciodata. In jocul de astazi va veti simti ca pe un teren de fotbal pentru ca masa de biliard are pe ea desenat un teren de fotbal pe care se afla bile in forma de mingi de fotbal si de baschet pe care sa le loviti si sa le introduceti in gaurile de la masa. Acest joc il veti juca alaturi de un oponent, asemanator jocului clasic de biliard, si fiecare va lovi bilele cand ii va veni randul. Bilele de pe masa fiind de doua feluri daca unul dintre voi introduce un anumit tip de bila atunci va trebui sa le urmareasca doar pe acelea pentru a le baga in gauri. Cel care va reusi primul sa introduca in gauri toate bilele sale va fi casticatorul jocului. Incercati sa va descurcati cat se poate de bine si la acest nou joc de biliard si invingeti-va de fiecare data adversarul!
Jocul Biliard pe Terenul de Fotbal a fost adaugat in data de 07.09.2014 23:25, fost jucat pana acum de un numar de 634 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard pe Terenul de Fotbal

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard de strada, biliard joc, biliard jocuri, biliard jocuri 2014, biliard jocuri cu bile, biliard jocuri distractive, biliard jocuri gratis, biliard jocuri noi, biliard jocuri online, biliard jocuri pe strada, biliard jocuri pentru copii, biliard pe strada, biliard pe strada jocuri, joc biliard, joc biliard pe strada, jocuri 2014, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard cu bile, jocuri biliard pe strada, jocuri cu bile, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard pe Terenul de Fotbal
Jocuri Asemanatoare Biliard pe Terenul de Fotbal

Biliard Plunk

Biliard Plunk

Cool Biliard

Cool Biliard

Biliard Rapid

Biliard Rapid

Biliard la Masa Rot...

Biliard la Masa Rotunda

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Ultimate Biliard cu...

Ultimate Biliard cu 9 Bile

Biliard junior

Biliard junior

Biliard Power

Biliard Power

Biliard 2in1

Biliard 2in1

Biliard cu Smilies...

Biliard cu Smilies

Biliard cu Bile Zam...

Biliard cu Bile Zambitoare

Biliard cu Masini

Biliard cu Masini

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Mini Biliard

Mini Biliard

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Snooker

Snooker

Pub Snooker

Pub Snooker

Biliard cu Sapte Lo...

Biliard cu Sapte Lovituri

Biliard master pro...

Biliard master pro

Penthouse Biliard

Penthouse Biliard


Mai multe despre jocul Biliard pe Terenul de Fotbal
Jocul Biliard pe Terenul de Fotbal face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 25.05.2024 23:20.
Jocul Biliard pe Terenul de Fotbal a fost adaugat in data de 07.09.2014 23:25 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 634 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?