Biliard Golf - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Biliard Golf Descriere Joc: Jocurile de biliard sunt foarte interesante pentru ca exista nenumarate variante de joc pe care le aducem catre voi ca sa le incercati si sa va distrati cat mai mult timp. In jocul de astazi veti avea ocazia sa jucati un biliard pe o masa sub forma unui teren de golf in care sa miscati bila alba spre a nimeri in gaura de pe masa. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de introdus bila in gaura pentru a trece mai departe la nivelul urmator. Cu fiecare nivel incheiat cu bine veti primi un anumit numar de puncte care va fi trecut in partea de joc in tabel in dreptul fiecarui nivel. In total aveti 18 nivele in care veti avea de fiecare data o cu totul alta masa de biliard cu din ce in ce mai multe obstacole facand jocul mai dificil. Voi va trebui sa nimeriti gaura de fiecare data ca sa puteti inainta iar la final sa adunati numarul de puncte cerut. Tot ce aveti de facut ca sa deplasati bila este sa dati click pe ea si sa trageti de sageata in directia in care vreti sa se indrepte bila ca sa nimeriti gaura. Intrati in noul joc si distrati-va cat mai mult timp alaturi de noi!
Jocul Biliard Golf a fost adaugat in data de 28.09.2014 11:41, fost jucat pana acum de un numar de 572 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Biliard Golf

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: biliard, biliard cu bile, biliard golf, biliard joc, biliard jocuri, biliard mini, golf biliard, joc cu bile, joc cu biliard, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bile, jocuri 2014 cu biliard, jocuri biliard, jocuri biliard real, jocuri cu bile, jocuri cu bile biliard, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard cu bile, jocuri cu biliard in golf, jocuri cu biliard mini golf, jocuri cu golf, jocuri cu golf biliard, jocuri de biliard realistic, jocuri distractive cu bile, jocuri distractive cu biliard, jocuri gratis, jocuri gratis cu bile, jocuri gratis cu biliard, jocuri noi, jocuri noi cu bile, jocuri noi cu biliard, jocuri online, jocuri online cu bile, jocuri online cu biliard, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bile, jocuri pentru copii cu biliard

Biliard Golf
Jocuri Asemanatoare Biliard Golf

Biliard Realist

Biliard Realist

Biliard Rotund

Biliard Rotund

Biliard pe Terenul ...

Biliard pe Terenul de Fotbal

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Biliard Simplu

Biliard Simplu

Revolutia Biliardul...

Revolutia Biliardului Exploziv

Fulger Biliard

Fulger Biliard

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile

Biliard pe Tabla de...

Biliard pe Tabla de Sah

9 Ball Quick Fire P...

9 Ball Quick Fire Pool

Flash Biliard

Flash Biliard

Biliardul Culorilor...

Biliardul Culorilor

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Car Pool

Car Pool

Biliard la club

Biliard la club

Real 3d Pool biliar...

Real 3d Pool biliard

Cool Biliard

Cool Biliard

Biliard cu baietii...

Biliard cu baietii

Snooker online

Snooker online

Ultimate Biliard cu...

Ultimate Biliard cu 9 Bile


Mai multe despre jocul Biliard Golf
Jocul Biliard Golf face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 23.05.2024 02:47.
Jocul Biliard Golf a fost adaugat in data de 28.09.2014 11:41 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 572 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?