9 Ball Quick Fire Pool - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
9 Ball Quick Fire Pool Descriere Joc: Sigur esti un mare iubitor al biliardului, de aceea acest joc ti se potriveste perfect. Trebuie sa muti tacul spre cel mai mic numar afisat pe bile. Pe acestea din urma le poti aseza in orice ordine, declansand urmatoarea miscare. Scopul tau este sa aduni cat mai multe puncte in doar cinci minute. Bila cu cea mai mica valoare este subliniata pe masa de joc, si totodata in ghidul de instructiuni de sub ea. Foloseste mouse-ul pentru a muta tacul in pozitia dorita. Fixeaza puterea cu care vrei sa tragi, dand click si tinand apasat pe butonul din stanga al mouse-ului inspre directia in care te afli tu. Cand esti multumit de aceasta forta, da drumul butonului pentru a lovi bilele. Vei fi recompensat cu 1000 de puncte pentru fiecare bila introdusa in gaura. Pentru cele ramase pe masa, cand o scoti pe cea de a noua, vei primi 2000 de puncte. Vei primi alte 100 daca reusesti sa lovesti bila corecta, si tot 100 pentru orice truc menit sa te faca sa reusesti. Concentreaza-te si castiga cat mai multe partide in cele cinci minute, si vei avea cel mai bun scor!
Jocul 9 Ball Quick Fire Pool a fost adaugat in data de 14.04.2014 15:44, fost jucat pana acum de un numar de 1077 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul 9 Ball Quick Fire Pool

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 9 ball quick fire pool, jocuri biliard 2013, jocuri biliard 3d, jocuri biliard 8 ball, jocuri biliard baieti, jocuri biliard cu nivele, jocuri biliard fete, jocuri biliard gratis, jocuri biliard grele, jocuri biliard noi, jocuri biliard normal, jocuri biliard pool, jocuri biliard real, jocuri biliard simplu, jocuri biliard sportive, jocuri biliard usoare, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard miniclip, jocuri de biliard

9 Ball Quick Fire Pool
Jocuri Asemanatoare 9 Ball Quick Fire Pool

Flash Biliard

Flash Biliard

Crazy Pool 2

Crazy Pool 2

Biliard cu Buzunar ...

Biliard cu Buzunar de Centru

Biliard in Doua Cul...

Biliard in Doua Culori

Biliard Fulgerator...

Biliard Fulgerator

Super Biliard

Super Biliard

Biliardul lui Piet...

Biliardul lui Piet

Biliard Hexagonal B...

Biliard Hexagonal Bejeweled

Pockits Biliard

Pockits Biliard

Gokos Biliard

Gokos Biliard

Maniac Biliard

Maniac Biliard

Impact Biliard

Impact Biliard

Campioni la Biliard...

Campioni la Biliard cu 8 Bile

Rapid Biliard

Rapid Biliard

Biliard Mini 3

Biliard Mini 3

Skill Jam

Skill Jam

Biliard Intre Peret...

Biliard Intre Pereti

3D Biliard

3D Biliard

Biliard Deluxe

Biliard Deluxe

Uber Pool

Uber Pool


Mai multe despre jocul 9 Ball Quick Fire Pool
Jocul 9 Ball Quick Fire Pool face parte din categoria de Jocuri de Biliard si a fost jucat ultima oara in data de 15.04.2024 10:19.
Jocul 9 Ball Quick Fire Pool a fost adaugat in data de 14.04.2014 15:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1077 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?