Bejeweled cu Bomboane Delicioase - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Bejeweled cu Bomboane Delicioase Descriere Joc: Stim cat de mut indragiti jocurile noastre in care aveti cat mai multe piese de eliminat ca sa adunati un punctaj cat mai mare. Printre aceste jocuri se numara si cele de tip bejeweled in care aveti diferite tipuri de piese pe cafre sa le potriviti in asa fel ca sa le eliminati. De aceasta data va veti juca cu bomboane, preferatele multora dintre voi, si veti avea ceva de furca cu ele ca sa le grupati minim trei sau mai multe de acelasi fel pentru a le putea elimina. Jocul de astazi este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat un anumit numar de bomboane ca sa adunati puctajul care va este cerut la fiecare nivel ca sa puteti trece mai departe in joc. Incercati sa va miscati foarte repede ca sa grupati bomboanele pentru a le elimina ca sa adunati punctajul cerut inainte ca timpul care va este dat sa se scurga. Noi stim cat de buni sunteti la acest joc si sigur veti reusi in timp record sa adunati numarul de puncte cerut in cel mai scurt timp. Intrati in joc si distrati-va alaturi de noi eliminand bomboanele delicioase!
Jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase a fost adaugat in data de 13.12.2014 13:10, fost jucat pana acum de un numar de 665 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled 2014, candy crush, candy crush 2014, candy crush jocuri 2014, candy crush jocuri noi, candy match online, jocuri 2014, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled 2014, jocuri bejeweled bomboane, jocuri bejeweled frumoase, jocuri bejeweled noi, jocuri bejeweled online, jocuri bejeweled pentru copii, jocuri bejewelled, jocuri candy crush, jocuri candy crush facebook, jocuri candy crush online, jocuri cu candy crush, jocuri faceboob, jocuri indemanare, jocuri logice, jocuri noi bejeweled cu bomboane, jocuri pentru copii candy crush, online candy crush

Bejeweled cu Bomboane Delicioase
Jocuri Asemanatoare Bejeweled cu Bomboane Delicioase

Animale Bejeweled

Animale Bejeweled

Diamante pretioase...

Diamante pretioase

Cautatorul de diama...

Cautatorul de diamante

Cristale speciale

Cristale speciale

Bejeweled Dragon Ba...

Bejeweled Dragon Ball

Strumfi Bejeweled

Strumfi Bejeweled

Polly Pocket Bejewe...

Polly Pocket Bejeweled

Ploaia cu Bomboane ...

Ploaia cu Bomboane Bejeweled

Elimina Inghetatele...

Elimina Inghetatele potrivite

Equestria Bejeweled...

Equestria Bejeweled

Bejeweled cu Stele...

Bejeweled cu Stele

Coctail de Fructe B...

Coctail de Fructe Bejeweled

Sinbad 1001 Arabian...

Sinbad 1001 Arabian Nights 5 Bejeweled

Bomboane Corner Bej...

Bomboane Corner Bejeweled

Diamante Bejeweled...

Diamante Bejeweled

Printesa Cenusareas...

Printesa Cenusareasa Bejeweled

Diamante colorate

Diamante colorate

Candy Rain

Candy Rain

Benjeweled Minecraf...

Benjeweled Minecraft

Jewel Quest Solitai...

Jewel Quest Solitaire 3


Mai multe despre jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase
Jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 13.04.2024 11:53.
Jocul Bejeweled cu Bomboane Delicioase a fost adaugat in data de 13.12.2014 13:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 665 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?