Jessie Vizita in Oras Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Jessie Vizita in Oras Bejeweled Descriere Joc: Frumoasa Jessie se intoarce alaturi de voi intr-un joc nou de tip bejeweled foarte frumos si interesant in care va trebui sa porniti intr-o calatorie prin orasul New York pentru a-l vizita. Jessie se afla pentru prima data in acest oras si isi dorea de multa vreme sa porneasca pe strazile lui ca sa vada cele mai iportante puncte turistice. In aceasta calatorie prin oras ea nu este singura ci impreuna cu cei patru copii de care are grija, Luke, Ravi, Zuri di Emma. In joc aveti un traseu impratit pe bucati colorate si prietenii vostri vor putea inainta cate un patrat in fuctie de cat de bine va veti descurca sa spargeti diamante. Fiecare patrat pe care Jessie se deplaseaza cu cei patru copii reprezinta un nivel, iar in acest nivel aveti de eliminat un anumit numar de diamante ca sa strangeti punctele ce vi se cer pentru a inainta pe un nou patrat si tot asa. Jocul este tare distractiv si suntem siguri ca o sa va placa nespus de mult si il veti juca cu placere. Veniti alaturi de prietena voastra Jessie si calatoriti prin oras spargand diamante!
Jocul Jessie Vizita in Oras Bejeweled a fost adaugat in data de 25.09.2014 23:13, fost jucat pana acum de un numar de 667 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 4 stele.

Instructiuni joc: Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, jessie 2014, jocuri 2014, jocuri 2014 bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu jessie, jocuri bejeweled pentru copii , jocuri cu familia ross, jocuri cu jessie, jocuri cu jessie 2014, jocuri cu jessie frumoase, jocuri cu jessie gratis, jocuri cu jessie gratuite, jocuri cu jessie in marele oras, jocuri cu jessie noi, jocuri cu jessie online, jocuri cu jessie pentru copii, jocuri frumoase, jocuri frumoase jessie bejeweled, jocuri jessie bejeweled, jocuri jessie in new york, jocuri jessie si copii ross, jocuri noi, jocuri noi bejeweled, jocuri noi jessie bejeweled, jocuri online, jocuri online bejeweled, jocuri online jessie aventura

Jessie Vizita in Oras Bejeweled
Jocuri Asemanatoare Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Diamante egiptene

Diamante egiptene

Sparge Diamantele

Sparge Diamantele

Frozen Elsa Bejewel...

Frozen Elsa Bejeweled

Lego aduna diamante...

Lego aduna diamantele

Timmy Colecteaza Di...

Timmy Colecteaza Diamante

Benjeweled Minecraf...

Benjeweled Minecraft

Goana Dupa Diamante...

Goana Dupa Diamante cu Perechea de Regi

Bejeweled cu Flori...

Bejeweled cu Flori

Sinbad 1001 Arabian...

Sinbad 1001 Arabian Nights 5 Bejeweled

Mina cu diamante

Mina cu diamante

Jessie Vizita in Or...

Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Benjeweled cu Dracu...

Benjeweled cu Draculaura

Spongebob Bejeweled...

Spongebob Bejeweled

Diamantele Atlantis...

Diamantele Atlantis

Jewel match 3

Jewel match 3

Diamante superbe

Diamante superbe

Bejeweled Noua Fron...

Bejeweled Noua Frontiera Galactica

Potriveste Diamante...

Potriveste Diamantele

Diamante colorate

Diamante colorate

Pou cu Racheta Dupa...

Pou cu Racheta Dupa Diamante


Mai multe despre jocul Jessie Vizita in Oras Bejeweled
Jocul Jessie Vizita in Oras Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 12.04.2024 07:38.
Jocul Jessie Vizita in Oras Bejeweled a fost adaugat in data de 25.09.2014 23:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 667 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?