Mahjong la Ferma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Mahjong la Ferma Descriere Joc: Acest joc de tip mahjong este unul foarte interesant care cu siguranta iti va placea la nebunie si il vei juca pan ail vei termina. In acest joc vei avea foarte multe imagini dintr-o ferma pe care trebuie sa le unesti pentru a le face sa dispara sis a ramai cu cat mai putine si, la final, sa ramai fara nici o piese ca sa castigi si sa ajungi in topul celor mai buni jucatori si sa poti arata tuturor cat de multa atentie, putere de concentrare si spirit de observatie ai. Cu siguranta te vei distra de minune cu noi si vei petrece un timp minunat si relaxant. Acest joc este unul de tip mahjong, un joc foarte vechi care a fost jocat pentru prima data in China si poate fi jucat cu pana la 4 prieteni intr-un mod foarte amuzant si interactive. El a fost creeat de un filosof chinez foarte iubit si cunoscut in lumea intreaga. Acesta este un joc de strategie si de concentrare si vei avea nevoie de toate atuurile tale pentru a il termina cu succes. Va trebui sa selectezi cu ajutorul mouseului cate piese cu imagini asemanatoare, poze cu lucruri pe care le poti gasi intr-o ferma de animale. Vei petrece un timp minunat si vei juca un joc classic, iubit de toata lumea si care cu siguranta e poate arage. Este un joc care poate fi jucat de oamenii de toate varstele care este foarte educative si cu ajutorul caruia iti vei exerta atentie, puterea de concentrare, spiritul de observatie si imaginatia. Mult succes in terminarea acestui joc educative si interactiv.
Jocul Mahjong la Ferma a fost adaugat in data de 30.03.2014 17:58, fost jucat pana acum de un numar de 687 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Mahjong la Ferma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale, jocuri cu ferme, jocuri de carti cu animale, jocuri de strategie cu animale, jocuri mahjong 2013, jocuri mahjong 2014, jocuri mahjong adulti, jocuri mahjong cu animale, jocuri mahjong de fete, jocuri mahjong farm, jocuri mahjong gratis, jocuri mahjong gratuite, jocuri mahjong noi, jocuri mahjong noi

Mahjong la Ferma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Mahjong la Ferma

Mahjong cifre si li...

Mahjong cifre si litere

Mahjong la Fast Foo...

Mahjong la Fast Food

Mahjong cu figurine...

Mahjong cu figurine

Mahjong de Hallowee...

Mahjong de Halloween 2

Mahjong cu Looney T...

Mahjong cu Looney Tunes

Mah Jongg

Mah Jongg

Mahjong cu Violeta...

Mahjong cu Violeta

Mahjong cu Animale...

Mahjong cu Animale

Mahjong muzical

Mahjong muzical

Slidon mahjong

Slidon mahjong

Wow connect

Wow connect

Mahjong clasic

Mahjong clasic

Jocul mahjong funny...

Jocul mahjong funny

Mahjong cu Mancare...

Mahjong cu Mancare

Mah Jongg Alchemy

Mah Jongg Alchemy

Super mahJong

Super mahJong

Joc mahjong

Joc mahjong

Mahjong la Ferma

Mahjong la Ferma

Eroii Nostrii Mahjo...

Eroii Nostrii Mahjong

Mahjong din Africa...

Mahjong din Africa


Mai multe despre jocul Mahjong la Ferma
Jocul Mahjong la Ferma face parte din categoria de Jocuri Mahjong si a fost jucat ultima oara in data de 18.08.2017 00:23.
Jocul Mahjong la Ferma a fost adaugat in data de 30.03.2014 17:58 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 687 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?