Eroii Nostrii Mahjong - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Eroii Nostrii Mahjong Descriere Joc: In aceasta seara am pregatit special pentru voi un nou joc foarte interesant si foarte frumos care cu siguranta iti va placea la nebunie si il vei juca cu foarte mare placere pana la final si il vei termina cu succes. Este un joc nou si foarte frumos in care voi va trebui sa dati tot ceea ce aveti mai bun din voi sis a il terminate cat mai repede si foarte corect. Va trebui sa cuplati cate doua piese cu aceiasi imagine pentru a le face sa dispara sis a face turnuletele de piese cat mai mici si a ramaneti pana la finalul jocului fara nici o pies ape masa. Acest joc este unul de tip mahjong, un joc foarte vechi care a fost jocat pentru prima data in China. Voi va trebui sa puneti piesele in ordine, doua cate doua, pentru ca ele sa dispara si sa puteti vedea restul de piese pentru a le termina pe toate si sa terminate cat mai repede. Este un joc foarte interesant si foarte educativ. Acest joc este pe mai multe nivele si cu ajutorul lui veti reusi sa calatoriti prin toata lumea si sa vedeti mai multe peisaje de pe glob.
Jocul Eroii Nostrii Mahjong a fost adaugat in data de 30.03.2014 20:56, fost jucat pana acum de un numar de 1220 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Eroii Nostrii Mahjong

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale, jocuri cu baseball, jocuri cu caini, jocuri cu copii, jocuri cu eroi, jocuri cu mingi, jocuri cu mingi de baseball, jocuri cu oameni, jocuri cu sporturi, jocuri everybodys hero mahjong, jocuri mahjong 2013, jocuri mahjong 2014, jocuri mahjong adulti, jocuri mahjong cu animale, jocuri mahjong cu baseball, jocuri mahjong cu caini, jocuri mahjong cu copii, jocuri mahjong cu eroi, jocuri mahjong cu mingi, jocuri mahjong cu mingi de baseball, jocuri mahjong cu oameni, jocuri mahjong cu sporturi, jocuri mahjong de fete, jocuri mahjong gratis, jocuri mahjong gratuite, jocuri mahjong noi, jocuri mahjong noi

Eroii Nostrii Mahjong
Jocuri Asemanatoare Eroii Nostrii Mahjong

Mahjong Alb si Negr...

Mahjong Alb si Negru

Mahjong cu Looney T...

Mahjong cu Looney Tunes

Super mahJong

Super mahJong

Mahjong din Africa...

Mahjong din Africa

Mahjong clasic

Mahjong clasic

Joc mahjong

Joc mahjong

Mahjong de Pasti

Mahjong de Pasti

Mah Jongg Alchemy

Mah Jongg Alchemy

Obiecte casnice

Obiecte casnice

Mahjong de Hallowee...

Mahjong de Halloween 2

Mahjong la Fast Foo...

Mahjong la Fast Food

Mahjong cu fructe s...

Mahjong cu fructe si legume

Mahjong Marin

Mahjong Marin

Joc vesel de Mahjon...

Joc vesel de Mahjong

MAHJONG cu animalut...

MAHJONG cu animalute

Mahjong cu Mos Crac...

Mahjong cu Mos Craciun

Mahjong cu dinozaur...

Mahjong cu dinozauri

Mah Jongg

Mah Jongg

Mahjong cifre si li...

Mahjong cifre si litere

Mahjong Tower

Mahjong Tower


Mai multe despre jocul Eroii Nostrii Mahjong
Jocul Eroii Nostrii Mahjong face parte din categoria de Jocuri Mahjong si a fost jucat ultima oara in data de 17.06.2024 06:52.
Jocul Eroii Nostrii Mahjong a fost adaugat in data de 30.03.2014 20:56 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1220 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?