Cursa lui Spiderman 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Cursa lui Spiderman 2 Descriere Joc: Super eroul Spiderman este cel mai indragit erou salvator al New York-ului care de fiecare data a avut grija de locuitorii acestui oras salvandu-i de la primejdii garantandu-le linistea. Aceasta activitate a lui Spiderman nu este una usoara pentru ca de multe ori a trebuit sa se lupte la orice ora din zi si din noapte fara clipe de ragaz. Astazi se pare ca e o zi mai linistita si poate fi el, omul obisnuit, cunoscut sub numele de Peter Parker unde va fi alaturi de prietenii lui si va participa la o cursa cu masinile de viteza unde va incerca sa fie pe primul loc. Acum are ocazia sa se relaxeze si sa faca ceea ce ii place lui cel mai mult. In joc va trebui sa fiti alaturi de el sa il ajutati cat mai mult si sa ii ghidati masina ca sa poata lua cat mai mult avans pentru a fi inaintea adversarilor lui. Jocul are la inceput mai multe optiuni din care sa alegeti ce fel de cursa doriti sa jucati si apoi sa dati start pentru a reusi sa iesiti pe primul loc ca sa castigati. Dati o mana de ajutor eroului vostru ca sa aibe parte de o zi de relaxare excelenta castigand fiecare cursa!
Jocul Cursa lui Spiderman 2 a fost adaugat in data de 08.08.2014 00:05, fost jucat pana acum de un numar de 513 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folosititastele sageti, tasta Z si X ca sa jucati jocul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: curse cu masini, joc cu spiderman, joc spiderman, jocuri cu masini, jocuri cu masini cu spiderman, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini noi curse, jocuri cu spiderman, jocuri cu spiderman cu masini, jocuri cu spiderman de curse, jocuri curse, jocuri curse gratis, jocuri curse noi, jocuri de curse, jocuri de curse cu masini, jocuri de curse cu masini noi, jocuri de curse cu omul paianjen, jocuri de curse cu spiderman, jocuri de curse distractive, jocuri de curse online, jocuri distractive de curse, jocuri gratis, jocuri gratis de curse, jocuri gratis spiderman, jocuri masini, jocuri noi, jocuri noi curse, jocuri noi spiderman, jocuri omul paianjen cu masini, jocuri online, jocuri online de curse, jocuri spiderman, masini jocuri curse, spiderman

Cursa lui Spiderman 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Cursa lui Spiderman 2

Spiderman in Cursa ...

Spiderman in Cursa pe Motociclete

Salveaza-l pe Spide...

Salveaza-l pe Spiderman

Spiderman Joc de Me...

Spiderman Joc de Memorie

Lansarea Paianjen c...

Lansarea Paianjen cu Spiderman

Spiderman Puzzle 2...

Spiderman Puzzle 2

Spider Man World Jo...

Spider Man World Journey

Intreceri cu Spider...

Intreceri cu Spiderman

Gaseste perechi cu ...

Gaseste perechi cu Spider Man

Spiderman Catarari ...

Spiderman Catarari Rapide

PUZZLE Spiderman

PUZZLE Spiderman

Incredibilul Spider...

Incredibilul Spiderman

Spiderman BMX

Spiderman BMX

Spiderman Puzzle 3...

Spiderman Puzzle 3

Rivalul lui Spiderm...

Rivalul lui Spiderman

Spiderman Face Acro...

Spiderman Face Acrobatii

Moto Spiderman

Moto Spiderman

Spiderman vs Zombi...

Spiderman vs Zombi

Spiderman Fuge Sper...

Spiderman Fuge Speriat de Zombie

Spiderman cu Motoci...

Spiderman cu Motocicleta 2

Spiderman vs Octopu...

Spiderman vs Octopus


Mai multe despre jocul Cursa lui Spiderman 2
Jocul Cursa lui Spiderman 2 face parte din categoria de Jocuri cu Spiderman si a fost jucat ultima oara in data de 15.05.2018 15:25.
Jocul Cursa lui Spiderman 2 a fost adaugat in data de 08.08.2014 00:05 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 513 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?