Spiderman Salveaza Orasul 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Spiderman Salveaza Orasul 2 Descriere Joc: Cand esti supererou misiunea ta este sa fii mereu conectat la tot ce se intampla in oras ca sa intervii in caz de tulburari si atacuri la persoane nevinovate. Se pare ca in orasul New York, unde locueste si Spiderman, s-au instalat mai multe creaturi mutante care vor sa tulbure linistea si sa ii inspaimante pe oameni. Spiderman este gata sa intervina si sa vina de hac tuturor acestor creaturi pentru a restabili din nou linistea intre oameni. Cu puterile cu care a fost inzestrat in urma intepaturii paianjenului radioactiv, Spiderman poate face fata atacului mutantilor si ii poate elimina pe toti cu puterea panzei de paianjen. Tot ce aveti de facut este sa tintiti cat mai bine mutantii pentru a-i elimina dintr-un singur foc, ei vor aparea din diferite colturi asa ca trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca nu stiti de unde vor rasari si il pot rani. Cand ramaneti fara panza apasati tasta Space ca sa puteti incarca. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat mutantii pentru a strange puncte si a fi trecuti la un nou nivel. Descurcati-va cat mai bine cu atacurile mutante si ajutati-va eroul sa readuca pacea in oras!
Jocul Spiderman Salveaza Orasul 2 a fost adaugat in data de 31.07.2014 02:10, fost jucat pana acum de un numar de 676 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Spiderman Salveaza Orasul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu omul paianjen, joc cu spiderman, jocuri cu lupte cu omul paianjen, jocuri cu lupte cu spiderman, jocuri cu lupte cu supereroi, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen cu lupte, jocuri cu spiderman, jocuri cu spiderman cu lupte, jocuri cu spiderman interesante, jocuri cu supereroi cu lupte, jocuri distractive cu spiderman, jocuri gratis cu spiderman, jocuri gratis omul paianjen, jocuri noi cu spiderman, jocuri noi omul paianjen, jocuri omul paianjen, jocuri omul paianjen noi, jocuri online cu spiderman, jocuri online omul paianjen, jocuri spiderman, jocuri spiderman 2014, spiderman

Spiderman Salveaza Orasul 2
Jocuri Asemanatoare Spiderman Salveaza Orasul 2

Cursa cu Motociclet...

Cursa cu Motocicleta lui Spiderman

Spiderman power str...

Spiderman power strike

Spiderman Salveaza ...

Spiderman Salveaza Orasul 2

Spiderman Cauta Dif...

Spiderman Cauta Diferente

Spiderman revine

Spiderman revine

Spiderman Fuge Sper...

Spiderman Fuge Speriat de Zombie

Omul cu Lanturi si ...

Omul cu Lanturi si Spiderman

Spiderman dress up...

Spiderman dress up

Cursa lui Spiderman...

Cursa lui Spiderman 2

Indemanatecul Spide...

Indemanatecul Spiderman

Spiderman printre z...

Spiderman printre zgarie nori

Minunatul Spiderman...

Minunatul Spiderman

Spiderman si Obama ...

Spiderman si Obama Puzzle

Salvari cu Spiderma...

Salvari cu Spiderman

Ultima Aventura a l...

Ultima Aventura a lui Spiderman

Cursa Periculoasa c...

Cursa Periculoasa cu Spiderman

Realizeaza Poze inc...

Realizeaza Poze incredibile cu Spiderman

Spiderman Joc de Me...

Spiderman Joc de Memorie

Cursa de Noapte 2

Cursa de Noapte 2

Spiderman Lupte 3D...

Spiderman Lupte 3D


Mai multe despre jocul Spiderman Salveaza Orasul 2
Jocul Spiderman Salveaza Orasul 2 face parte din categoria de Jocuri cu Spiderman si a fost jucat ultima oara in data de 22.02.2024 11:09.
Jocul Spiderman Salveaza Orasul 2 a fost adaugat in data de 31.07.2014 02:10 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 676 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?