Super Gandacelul cu Bombe - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Super Gandacelul cu Bombe Descriere Joc: Se pare ca din ce in ce mai multe jocuri cu bombe isi fac aparitia pe site-ul nostru cu jocui ca voi sa va distrati jucandu-le pentru ca va dezvolta anumite abilitati si strategii in care sa va descurcati in situatii limita. In jocul de astazi este vorba despre un gandacel dragalas care va avea o calatorie foarte exploziva in care va trebui sa se descurce foarte bine pentru a-si elimina inamicii si pentru a inainta cat mai mult in joc adunand diamantele care sunt risipite pe alocuri. Cand incepeti jocul incercati sa fiti cat mai rapizi si sa va deplasati gandacelul pe platforme cat mai sus ca sa adune diamantele si sa ajunga la inamici pentru a-i elimina pe toti pe rand ca sa adunati un punctaj cat mai mare. Fiti foarte atenti ca in joc aveti si diferite obstacole de care sa va feriti, insa nu omiteti bonusurile pe care le puteti gasi in cutii. Incercati sa nu va atingeti de inamici pentru ca atunci veti pierde din viata si daca pierdeti toata viata veti fi nevoiti sa reluati jocul. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel veti avea din ce in ce mai multe misiuni de indeplinit incercand sa urcati cat mai sus pe platforme ca sa adunati multime de diamante care va vor aduce un scor final cat mai mare!
Jocul Super Gandacelul cu Bombe a fost adaugat in data de 25.11.2014 15:12, fost jucat pana acum de un numar de 258 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele w,a,s,d si tasta space ca sa jucati jocul Super Gandacelul cu Bombe

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura cu gandacelul, bombe si gandacelul aventura, bomberman cu gandacei, bomberman cu gandacel, bomberman jocuri de aventura, bomberman pentru copii, gandacelul si bombele, jocuri bomberman cu bombe, jocuri cu bombe, jocuri cu bombe bomberman, jocuri cu bomberman, jocuri cu gandacei, jocuri cu gandacei bomberman, jocuri cu gandacei online, jocuri cu gandaci, jocuri de aventura bomberman, jocuri de aventura bomberman, jocuri gandacelul bomberman, jocuri gandacelul si bombele, jocuri noi cu gandacei si bome, jocuri online bomberman

Super Gandacelul cu Bombe
Jocuri Asemanatoare Super Gandacelul cu Bombe

Bomberman cu Tom si...

Bomberman cu Tom si Jerry

Bombardari 3

Bombardari 3

Bombe cu Naruto

Bombe cu Naruto

Ninja Bomberman

Ninja Bomberman

Bombardeaza cu Expl...

Bombardeaza cu Explozibil

Detonatorul de bomb...

Detonatorul de bombe

Dodgeball cu Cirese...

Dodgeball cu Cirese Bombe

Distrugatorul cu gr...

Distrugatorul cu grenade

Bomberman

Bomberman

Bombe din inchisoar...

Bombe din inchisoare

Joc cu megabombe

Joc cu megabombe

Bombarman Nebun

Bombarman Nebun

Masina detonatoare...

Masina detonatoare

Super Mario Bomber...

Super Mario Bomber

Bomberman cu Phinea...

Bomberman cu Phineas si Ferb

Detoneaza bombele

Detoneaza bombele

Shugo Chara Bomb

Shugo Chara Bomb

Angry Birds Bomberm...

Angry Birds Bomberman

Bombele lui Bitty

Bombele lui Bitty

Transporta bombe

Transporta bombe


Mai multe despre jocul Super Gandacelul cu Bombe
Jocul Super Gandacelul cu Bombe face parte din categoria de Jocuri cu Bombe si a fost jucat ultima oara in data de 13.08.2022 13:09.
Jocul Super Gandacelul cu Bombe a fost adaugat in data de 25.11.2014 15:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 258 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?