Jet Velocity 3D - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Jet Velocity 3D Descriere Joc: Ce ati zice daca astazi veti intra intr-o cursa cu avioane supersonice care sunt gata sa decoleze si sa arate de ce sunt in stare? Va invitam astazi la un nou joc Jet Velocity 3D care este un joc de curse cu avioane de mare viteza si nu va ramane decat sa dati start cursei si sa faceti tot ce va sta in putinta sa ajungeti pe primul loc. Ghidati-va avionul cat mai bine cu ajutorul tastelor sageti ca sa nimeriti pe locurile indicate cu albastru ce va vor da viteza ca sa puteti parcurge traseul cursei in cel mai scurt timp cu putinta. Este un joc foarte frumos mai ales ca actiunea se desfasoara intr-un cadru 3d si totul pare mult mai realist. Puteti juca jocul nostru ori de cate ori doriti pana reusiti sa inscrieti cel mai bun record de viteza de pana acum. Luati cel mai bun start si incercati sa ajungeti cei dintai cu o viteza maxima care va va fi afisat in partea dreapta de jos a ecranului de joc.
Jocul Jet Velocity 3D a fost adaugat in data de 05.05.2014 10:45, fost jucat pana acum de un numar de 1811 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Jet Velocity 3D

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 3d, jocuri 3d 2014, jocuri 3d cu masini, jocuri 3d cu masini de curse, jocuri 3d de curse, jocuri 3d de curse cu masini, jocuri 3d frumoase, jocuri 3d gratuite, jocuri 3d noi, jocuri 3d online, jocuri 3d pentru copii, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini de curse 3d, jocuri cu masini frumoase, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini online, jocuri de curse, jocuri de curse 2014, jocuri de curse 3d, jocuri de curse online

Jet Velocity 3D
Jocuri Asemanatoare Jet Velocity 3D

Avionul de vanatoar...

Avionul de vanatoare

Mos Craciun cu Avio...

Mos Craciun cu Avionul

Avioane distrugatoa...

Avioane distrugatoare

Avioane cu bombe

Avioane cu bombe

Avioane de Razboi 3...

Avioane de Razboi 3

Impusca avioane

Impusca avioane

Mario Avionul de Sa...

Mario Avionul de Salvare

Super Avioane

Super Avioane

Avioane in Misiune...

Avioane in Misiune

Avioanele Disney Pu...

Avioanele Disney Puzzle

Avioane in 2

Avioane in 2

Acrobatii avioane

Acrobatii avioane

Zboara cu avionul

Zboara cu avionul

Curse cu Avioane

Curse cu Avioane

Avioane spatiale

Avioane spatiale

Avioane in lupta

Avioane in lupta

Fratii Koala in Avi...

Fratii Koala in Avion

Avioane lansatoare ...

Avioane lansatoare de rachete

Avioane de parcat

Avioane de parcat

Avionul lui Hello K...

Avionul lui Hello Kitty


Mai multe despre jocul Jet Velocity 3D
Jocul Jet Velocity 3D face parte din categoria de Jocuri cu Avioane si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2024 20:08.
Jocul Jet Velocity 3D a fost adaugat in data de 05.05.2014 10:45 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1811 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?