James Bomb 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
James Bomb 2 Descriere Joc: Vrem sa va aducem astazi un baietel pe nume James care ii place foarte mult sa se joace amplasand bombe din loc in loc intr-un labirint de joc ca sa adune cat mai multe bonusuri care il vor ajuta sa se descurce cat mai bine in joc. Tot ce aveti de facut este sa ii croiti drum liber prin labirint omuletului vostru ca sa poata trece de la un nivel la altul. In joc va trebui sa il ajutati pe James sa amplaseze bombele cat mai corect in dreptul tufisurilor care ii blocheaza drumul pentru a putea trece mai departe. Jocul este impartit pe nivele si in fievcare nivel aveti de pus bombe din loc in loc si sa eliminati inamicii care apar fie ei albinute, ciuperci si alte vietati ca sa puteti avansa din ce in ce mai mult in joc si sa va dovediti foarte buni la jocurile noastre cu bombe. Trebuie sa fiti foarte atenti ca sa nu va loviti personajul de acesti inamici ca sa nu pierdeti din viata si sa puteti continua. Veniti alaturi de baietelul James si distrati-va cu noul lui joc cu bombe!
Jocul James Bomb 2 a fost adaugat in data de 22.10.2014 09:42, fost jucat pana acum de un numar de 523 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti si tasta space ca sa jucati jocul James Bomb 2

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bomberman, bomberman cu bombite, bomberman joc, bomberman joculete, james bomb 2, james bomb 2 joc, joc cu bomberman, joculete 2014, joculete 2014 cu bomberman, joculete cu bombe cu bomberman, joculete cu bomberman, joculete cu bomberman cu bombe, joculete cu james bomb 2, joculete distractive, joculete distractive cu bomberman, joculete gratis, joculete gratis cu bomberman, joculete noi, joculete noi cu bomberman, joculete online, joculete online cu bomberman, joculete pentru copii, joculete pentru copii cu bomberman

James Bomb 2
Jocuri Asemanatoare James Bomb 2

Bomb Fan

Bomb Fan

Banditii si Bombele...

Banditii si Bombele

Bombardari 2

Bombardari 2

Bombe cu Bomboane

Bombe cu Bomboane

Foc si Bombe

Foc si Bombe

Bomb it 7

Bomb it 7

Bombe cu Sonic

Bombe cu Sonic

Maestrul Bombelor

Maestrul Bombelor

Bombe cu pirati

Bombe cu pirati

Dezamorsarea Bombei...

Dezamorsarea Bombei

Foc si Bombe 2

Foc si Bombe 2

Baatman Bomberman

Baatman Bomberman

Super Mario Bomber...

Super Mario Bomber

Angry Birds Bomberm...

Angry Birds Bomberman

Hokus Pokus Bomb Bu...

Hokus Pokus Bomb Bum

Demolatorul

Demolatorul

Bombarman Nebun

Bombarman Nebun

Bombe cu marmote

Bombe cu marmote

Bombe cu Gaini

Bombe cu Gaini

Bomberman in Spatiu...

Bomberman in Spatiu


Mai multe despre jocul James Bomb 2
Jocul James Bomb 2 face parte din categoria de Jocuri cu Bombe si a fost jucat ultima oara in data de 15.04.2024 04:34.
Jocul James Bomb 2 a fost adaugat in data de 22.10.2014 09:42 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 523 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?