Impusca Bile Bubbles - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Impusca Bile Bubbles Descriere Joc: Iata ca jocurile de tip bubble nu se opresc aici ci continuam oferindu-va cele mai noi jocuri din aceasta categorie ca sa le jucati si sa adunati cat mai multe puncte spargand bile. Jocul nostru de astazi este un joc cu bile premium in care trebuie sa le eliminati pe toate ca sa puteti strange cat mai multe puncte trecand mai departe in nivelele superioare. Jocul este asemanator jocului clasic bubble in care aveti de impuscat cu bile colorate ca sa le eliminati. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu bile colorate ca sa grupati trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti un anumit numar de bile de eliminat intr-un timp cat mai scurt ca sa fiti avansati intr-un nivel superior. Ca la orice joc pe nivele, cu cat veti avansa, jocul se va complica deoarece veti avea din ce in ce mai multe bile de eliminat. Dati tot ce puteti si incercati sa eliminati toate bilele de fiecare data ca sa strangeti cel mai mare punctaj cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37, fost jucat pana acum de un numar de 1129 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Impusca Bile Bubbles

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bubble, bubble cu bile colorate, bubble online, bubble shooter, bubble shooter online, bubble shooter premium, bubbles, jocuri bubble, jocuri bubble online, jocuri bubble shooter, jocuri bubble shooter premium, jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile colorate bubble, jocuri cu bile online, jocuri noi, jocuri noi bubble, jocuri noi cu bile, jocuri online, jocuri online cu bile

Impusca Bile Bubbles
Jocuri Asemanatoare Impusca Bile Bubbles

Candy Shooter 3

Candy Shooter 3

Bile si cutii

Bile si cutii

Sky Balls

Sky Balls

Biliard cu Fete

Biliard cu Fete

Antreneaza-te la Bi...

Antreneaza-te la Biliard

Bubble in Doi

Bubble in Doi

Arcade Lines

Arcade Lines

Biliard Crazy

Biliard Crazy

Bile Bubble Pro

Bile Bubble Pro

Biliard Contratimp...

Biliard Contratimp

Uneste bilele color...

Uneste bilele colorate

Bila Maya

Bila Maya

Zuma revenge

Zuma revenge

Testoasele Ninja Bu...

Testoasele Ninja Bubble

Bubble de Paste

Bubble de Paste

Bubble Monster High...

Bubble Monster High

Bila Rosie in Avent...

Bila Rosie in Aventura

Bile Bonny Zuma

Bile Bonny Zuma

Jocul Bilelor 2

Jocul Bilelor 2

Candy Shooter 2

Candy Shooter 2


Mai multe despre jocul Impusca Bile Bubbles
Jocul Impusca Bile Bubbles face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 03.06.2023 20:27.
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1129 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?