Impusca Bile Bubbles - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Descriere Joc
Impusca Bile Bubbles Descriere Joc: Iata ca jocurile de tip bubble nu se opresc aici ci continuam oferindu-va cele mai noi jocuri din aceasta categorie ca sa le jucati si sa adunati cat mai multe puncte spargand bile. Jocul nostru de astazi este un joc cu bile premium in care trebuie sa le eliminati pe toate ca sa puteti strange cat mai multe puncte trecand mai departe in nivelele superioare. Jocul este asemanator jocului clasic bubble in care aveti de impuscat cu bile colorate ca sa le eliminati. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu bile colorate ca sa grupati trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti un anumit numar de bile de eliminat intr-un timp cat mai scurt ca sa fiti avansati intr-un nivel superior. Ca la orice joc pe nivele, cu cat veti avansa, jocul se va complica deoarece veti avea din ce in ce mai multe bile de eliminat. Dati tot ce puteti si incercati sa eliminati toate bilele de fiecare data ca sa strangeti cel mai mare punctaj cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37, fost jucat pana acum de un numar de 1233 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Impusca Bile Bubbles

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bubble, bubble cu bile colorate, bubble online, bubble shooter, bubble shooter online, bubble shooter premium, bubbles, jocuri bubble, jocuri bubble online, jocuri bubble shooter, jocuri bubble shooter premium, jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile colorate bubble, jocuri cu bile online, jocuri noi, jocuri noi bubble, jocuri noi cu bile, jocuri online, jocuri online cu bile

Impusca Bile Bubbles
Jocuri Asemanatoare Impusca Bile Bubbles

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 2

Kung Fu Panda Joaca...

Kung Fu Panda Joaca Baseball

Bile cu Monster Hig...

Bile cu Monster High

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 7

Elimina Bilele Colo...

Elimina Bilele Colorate

Lilo si Stitch si B...

Lilo si Stitch si Bilele

Bongo Bolls Zuma

Bongo Bolls Zuma

Strumfi 2 Bubbles

Strumfi 2 Bubbles

Bubble Exploziv

Bubble Exploziv

Zuma Dragons

Zuma Dragons

Bilele Ballery

Bilele Ballery

Ben 10 Bubble Troub...

Ben 10 Bubble Trouble

Zuma Clone

Zuma Clone

Avengers Bublle in ...

Avengers Bublle in Spatiu

Zuma Heru

Zuma Heru

Bile Controlate

Bile Controlate

Aquarium Lines

Aquarium Lines

Biliard cu Fete

Biliard cu Fete

Jocul bilelor color...

Jocul bilelor colorate

Zuma Zodiac

Zuma Zodiac


Mai multe despre jocul Impusca Bile Bubbles
Jocul Impusca Bile Bubbles face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 20.02.2024 05:03.
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1233 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?