Zuma pe Insula Piratilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma pe Insula Piratilor Descriere Joc: Stim cat de mult indragiti jocurile noastre cu bile din colectia zuma asa ca va oferim cel mai nou joc din aceasta categorie ca sa va jucati si sa va distrati alaturi de noi. Jocul nostru de astazi Zuma pe Insula Piratilor este un joc zuma in care trebuie sa trageti cu bile colorate in siragul de bile care merge pe un traseu. Trebuie sa loviti cu bila de o anumita culoare grupul de bile de minim doua de aceeasi culoare cu ea ca sa le puteti elimina si sa adunati cat mai multe puncte. Jocul va pune la dispozitie doua tunuri cu bile pe care le puteti folosi alternativ la nevoie ca sa eliminati cat mai rapid siragul de bile. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilele care merg pe circuit pentru a nu lasa niciuna sa intre in gaura pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Cu cat veti inainta in nivele va va fi din ce in ce mai greu sa le eliminati pe toate pentru ca ele vor fi mai multe si se vor misca mai repede. Veniti alaturi de noi si jucati noua versiune a jocului zuma si adunati un scor final cat mai mare!
Jocul Zuma pe Insula Piratilor a fost adaugat in data de 30.05.2014 18:36, fost jucat pana acum de un numar de 1749 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Zuma pe Insula Piratilor.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu bile, jocuri cu pirati, jocuri de perspicacitate, jocuri zuma 2014, jocuri zuma noi

Zuma pe Insula Piratilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma pe Insula Piratilor

Zuma Ball 2

Zuma Ball 2

Zuma Celor 8 Planet...

Zuma Celor 8 Planete

Zuma Magic

Zuma Magic

Zuma Bawling

Zuma Bawling

Zuma Gold

Zuma Gold

Joc Zuma Pin Balls...

Joc Zuma Pin Balls

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma cu bile Quest...

Zuma cu bile Quest

Zuma Twistingo

Zuma Twistingo

Zuma Marcha

Zuma Marcha

Inca Ball Zuma

Inca Ball Zuma

Zuma Dynasty

Zuma Dynasty

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis

Fructe Zuma

Fructe Zuma

Jocul Zuma Incas

Jocul Zuma Incas

Jocul Zuma Snake

Jocul Zuma Snake

Zuma mouse

Zuma mouse

Zuma Vozz

Zuma Vozz

Zuma Bubbles

Zuma Bubbles

Jocul Zuma Crabs

Jocul Zuma Crabs


Mai multe despre jocul Zuma pe Insula Piratilor
Jocul Zuma pe Insula Piratilor face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 11.12.2018 14:48.
Jocul Zuma pe Insula Piratilor a fost adaugat in data de 30.05.2014 18:36 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1749 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?