Zuma Numere de Calculat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zuma Numere de Calculat Descriere Joc: Va oferim astazi un joc nou cu zuma in care trebuie sa va puneti mintea la contributie ca sa realizati calcule matematice ca sa puteti elimina bilutele colorate si numerotate. Jocul nostru de astazi Zuma Numere de Calculat este un joc educativ de zuma in care trebuie sa aveti cunostinte de matematica pentru adunare ca sa aruncati cu bilutele de un anumit numar in bilutele cu care sa insumeze impreuna cifra 10. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat toate bilutele ca sa strangeti un punctaj cat mai mare si sa fiti transferati in nivelele superioare. Tot ce aveti de facut este sa va uitati cu atentie la bilutele si numerele acestora ca sa faceti suma si sa va dea 10. Incercati sa grupati numere de acelasi fel ca exemplu cifra doi si apoi sa aruncati in el cu 8 veti reusi sa le eliminati pe toate cu 2 si tot asa pana eliminati toate bilutele. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc zuma cu calcule matematice pentru un scor final cat mai mare!
Jocul Zuma Numere de Calculat a fost adaugat in data de 21.06.2014 09:06, fost jucat pana acum de un numar de 3106 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 6 ori, iar media rezultata este de 2.33333 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Zuma Numere de Calculat.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu numere, jocuri cu numere deluxe, jocuri cu numere zuma, jocuri deluxe zuma, jocuri frumoase zuma, jocuri noi zuma, jocuri zuma, jocuri zuma 2014, jocuri zuma cu numere, jocuri zuma deluxe, jocuri zuma deluxe cu numere, jocuri zuma online, zuma, zuma 2014, zuma cu numere, zuma deluxe, zuma deluxe cu numere, zuma online

Zuma Numere de Calculat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zuma Numere de Calculat

Atacul Bilelor Zuma...

Atacul Bilelor Zuma

Zuma cu tunul

Zuma cu tunul

Zuma cu Animalele W...

Zuma cu Animalele Winx

Micul Ursulet Zuma...

Micul Ursulet Zuma

Zuma cu perle

Zuma cu perle

Zuma Crab

Zuma Crab

Zuma Fara Sfarsit

Zuma Fara Sfarsit

Football Zuma

Football Zuma

Zuma Kangaroo

Zuma Kangaroo

Zuma Wrong Block

Zuma Wrong Block

Zuma Atlantis

Zuma Atlantis

Zuma Ball

Zuma Ball

Zuma pentru copii

Zuma pentru copii

Zuma Magic

Zuma Magic

Inca Ball Zuma

Inca Ball Zuma

Zuma cu bomboane

Zuma cu bomboane

Zuma in Templul lui...

Zuma in Templul lui Anubis

Jocul Zuma Incas

Jocul Zuma Incas

Zuma cu lumini

Zuma  cu lumini

Zuma Egipt

Zuma Egipt


Mai multe despre jocul Zuma Numere de Calculat
Jocul Zuma Numere de Calculat face parte din categoria de Jocuri Zuma si a fost jucat ultima oara in data de 19.04.2019 12:08.
Jocul Zuma Numere de Calculat a fost adaugat in data de 21.06.2014 09:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 3106 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?