Zanele Winx Puzzle Rotativ - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zanele Winx Puzzle Rotativ Descriere Joc: Minunatele zane Winx revin la voi cu un joc nou de observatie ca sa asezati piesele amestecate de puzzle pe pozitia corecta ca sa realizati imaginile oferite special pentru voi. Jocul nostru de astazi Zanele Winx Puzzle Rotativ este un joc de puzzle in care trebuie sa asezati piesele de puzzle corect rotindu-le cu ajutorul mouse-ului dand click pe fiecare piesa ca sa o pozitionati corect iar imaginea sa prinda contur. Jocul nostru are doar trei nivele cu trei puzzle-uri diferite pe care sa le aranjati ca sa va bucurati de frumoasele imagini cu zanele voastre indragite. Incercati sa terminati de asezat piesele in cel mai scurt timp ca sa primiti puncte bonus pentru rapiditatea cu care reusiti sa realizati puzzle-uri. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun ca sa realizati cat mai repede puzzle-urile oferite. Veniti alaturi de gingasele zane si distrati-va cu noul lor joc de puzzle!
Jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ a fost adaugat in data de 06.06.2014 16:54, fost jucat pana acum de un numar de 656 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri cu win, jocuri cu winx gratis, jocuri cu zanele winx, jocuri distractive cu winx, jocuri distractive cu winx 2014, jocuri dstractive puzzle winx, jocuri gratis cu winx, jocuri kids winx, jocuri noi cu zanele winx, jocuri online winx, jocuri online winx, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, jocuri winx puzzle, jocuri winx uzzle 2014, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle winx, noi jocuri winx, puzzle, puzzle cu winx, puzzle cu zanele winx, puzzle online 2014, puzzle rotatic winx, puzzle rotativ 2014, puzzle rotativ zanele winx, winx, winx 2014, zanele winx 2014, zanele winx puzzle, zanele winx puzzle 2014

Zanele Winx Puzzle Rotativ

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zanele Winx Puzzle Rotativ

Zanele Winx Gaseste...

Zanele Winx Gaseste Diferente

Puzzle cu Pixie

Puzzle cu Pixie

Fetele Winx la club...

Fetele Winx la club

Winx Club Diferente...

Winx Club Diferente

Winx Sirene Puzzle ...

Winx Sirene Puzzle Mix Up

Imbrac-o pe Layla

Imbrac-o pe Layla

Diferente cu Winx 2...

Diferente cu Winx 2

Musa Winx la Spa

Musa Winx la Spa

Coloreaza cu Flora...

Coloreaza cu Flora

Clubul Winx Puzzle...

Clubul Winx Puzzle

In Lumea Zanelor Wi...

In Lumea Zanelor Winx

Winx cu numere ascu...

Winx cu numere ascunse

Lupta alaturi de Wi...

Lupta alaturi de Winx

Winx PopPixie Amore...

Winx PopPixie Amore Dress Up

Winx Chibi Flora Dr...

Winx Chibi Flora Dress Up

Layla Dress up

Layla Dress up

Winx Cum sa Fii un ...

Winx Cum sa Fii un Beveliex

Clubul Winx Memorea...

Clubul Winx Memoreaza Suntele

Imbrac-o pe Bloom

Imbrac-o pe Bloom

Litere ascunse cu W...

Litere ascunse cu Winx


Mai multe despre jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ
Jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ face parte din categoria de Jocuri cu Winx si a fost jucat ultima oara in data de 11.02.2018 21:02.
Jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ a fost adaugat in data de 06.06.2014 16:54 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 656 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?