Zanele Winx Puzzle Rotativ - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Zanele Winx Puzzle Rotativ Descriere Joc: Minunatele zane Winx revin la voi cu un joc nou de observatie ca sa asezati piesele amestecate de puzzle pe pozitia corecta ca sa realizati imaginile oferite special pentru voi. Jocul nostru de astazi Zanele Winx Puzzle Rotativ este un joc de puzzle in care trebuie sa asezati piesele de puzzle corect rotindu-le cu ajutorul mouse-ului dand click pe fiecare piesa ca sa o pozitionati corect iar imaginea sa prinda contur. Jocul nostru are doar trei nivele cu trei puzzle-uri diferite pe care sa le aranjati ca sa va bucurati de frumoasele imagini cu zanele voastre indragite. Incercati sa terminati de asezat piesele in cel mai scurt timp ca sa primiti puncte bonus pentru rapiditatea cu care reusiti sa realizati puzzle-uri. Dati dovada de un spirit de observatie foarte bun ca sa realizati cat mai repede puzzle-urile oferite. Veniti alaturi de gingasele zane si distrati-va cu noul lor joc de puzzle!
Jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ a fost adaugat in data de 06.06.2014 16:54, fost jucat pana acum de un numar de 736 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri cu win, jocuri cu winx gratis, jocuri cu zanele winx, jocuri distractive cu winx, jocuri distractive cu winx 2014, jocuri dstractive puzzle winx, jocuri gratis cu winx, jocuri kids winx, jocuri noi cu zanele winx, jocuri online winx, jocuri online winx, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, jocuri winx puzzle, jocuri winx uzzle 2014, noi jocuri de puzzle, noi jocuri puzzle winx, noi jocuri winx, puzzle, puzzle cu winx, puzzle cu zanele winx, puzzle online 2014, puzzle rotatic winx, puzzle rotativ 2014, puzzle rotativ zanele winx, winx, winx 2014, zanele winx 2014, zanele winx puzzle, zanele winx puzzle 2014

Zanele Winx Puzzle Rotativ

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Zanele Winx Puzzle Rotativ

Casa Zanelor Winx

Casa Zanelor Winx

Locuinta Winx

Locuinta Winx

Clubul Winx Diferen...

Clubul Winx Diferente 2

Stilul Maya Winx Pu...

Stilul Maya Winx Puzzle

Zanele Winx Machiaj...

Zanele Winx Machiajul Magic

Joc de memorie

Joc de memorie

Winx Club Bloom Col...

Winx Club Bloom Colecteaza Inimi

Flora Winx

Flora Winx

Stilul Winx Layla P...

Stilul Winx Layla Puzzle Rotund

Winx Chibi Tecna de...

Winx Chibi Tecna de Imbracat

Winx in Cautarea In...

Winx in Cautarea Inimilor

Winx Potriveste Ima...

Winx Potriveste Imaginile

Winx Flora la Tenis...

Winx Flora la Tenis Dress Up

Winx Cum sa Fii un ...

Winx Cum sa Fii un Beveliex

Winx Flora de Machi...

Winx Flora de Machiat

Puzzle Clubul Winx...

Puzzle Clubul Winx

Winx Contra Trix cu...

Winx Contra Trix cu Bile

Saruturi cu Stella...

Saruturi cu Stella

Winx 6 Puzzle

Winx 6 Puzzle

Zanele Winx Gaseste...

Zanele Winx Gaseste Diferente


Mai multe despre jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ
Jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ face parte din categoria de Jocuri cu Winx si a fost jucat ultima oara in data de 19.10.2018 09:55.
Jocul Zanele Winx Puzzle Rotativ a fost adaugat in data de 06.06.2014 16:54 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 736 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?