Volei cu Pinguini3 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Volei cu Pinguini3 Descriere Joc: Pana si la Polul Nord s-a raspandit pasiunea pentru volei asa ca si pinguinii si-au amenajat un teren cat mai potrivit pentru joc si va asteapta alaturi de ei ca sa va distrati impreuna. Jocul nostru de astazi Volei cu Pinguini este un joc de volei in care trebuie sa jucati foarte bine si sa castigati cat mai multe seturi ca sa fiti invingatori. Pentru inceput trebuie sa alegeti numarul de seturi: unul, trei sau cinci. Daca va alegeti varianta cu un set va castiga cel care va reusi sa adune primul 7 puncte. Dupa ce ati ales numarul de seturi urmeaza sa va alegeti nivelul de dificultate, va sugeram sa va alegeti nivelul usor ca sa va familiarizati cu jocul de volei si apoi daca va descurcati va puteti alege si nivelul mai dificil. Scopul jocului este sa adunati punctele care va ajuta sa castigati si sa incercati sa nu scapati mingea pe terenul vostru sau sa o loviti mai mult de trei ori in teren ca sa nu pierdeti un punct. Veniti alaturi de pinguini si faceti cel mai spectaculos meci de volei!
Jocul Volei cu Pinguini3 a fost adaugat in data de 27.05.2014 10:47, fost jucat pana acum de un numar de 557 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul si tastele sageti pentru a juca jocul Volei cu Pinguini.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu animale 2014, jocuri cu animale 3d, jocuri cu animale de la ferma, jocuri cu animale de la zoo, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale frumoase, jocuri cu animale gratis, jocuri cu animale in doi, jocuri cu animale la spital, jocuri cu animale noi 2014, jocuri cu animale salbatice, jocuri cu animale tpu, jocuri cu animale virtuale, jocuri cu mingi, jocuri cu pinguini, jocuri cu volei, jocuri penguin volley, jocuri sportive, jocuri tpu

Volei cu Pinguini3

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Volei cu Pinguini3

Sport Heads Volei

Sport Heads Volei

Campionat de volei...

Campionat de volei

Volei cu ursuleti

Volei cu ursuleti

Volei cu Naruto Vs ...

Volei cu Naruto Vs Ben 10

Volei la scoala

Volei la scoala

Volei la mare

Volei la mare

Crabii Joaca Volei...

Crabii Joaca Volei

Volei cu bombe

Volei cu bombe

Volei cu dinozauri...

Volei cu dinozauri

Volei pe plaja 2

Volei pe plaja 2

Volei pe plaja cu a...

Volei pe plaja cu animale

Volei cu pinguini 2...

Volei cu pinguini 2

Volei pe plaja cu i...

Volei pe plaja cu iepuri

Volei cu Excavatoar...

Volei cu Excavatoare

Volei Cu crabi

Volei Cu crabi

Volei cu fete

Volei cu fete

Jocul volei campion...

Jocul volei campionat mondial

Joaca Volei cu Bomb...

Joaca Volei cu Bombe

Volei la dublu

Volei la dublu

Volei in doi

Volei in doi


Mai multe despre jocul Volei cu Pinguini3
Jocul Volei cu Pinguini3 face parte din categoria de Jocuri cu Volei si a fost jucat ultima oara in data de 14.06.2018 14:49.
Jocul Volei cu Pinguini3 a fost adaugat in data de 27.05.2014 10:47 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 557 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?