Transformers Explozia Bondarului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Transformers Explozia Bondarului Descriere Joc: Vrem sa va aducem alaturi un joc nou din seria de jocuri Transformers in care trebuie sa faceti fata unei actiuni de antrenament la care sa faceti fata cu bine. Veti participa la un antrenament alaturi de Bondar care astazi trebuie sa treaca printr-o proba de foc unde se va lupta cu holograme pe care trebuie sa le elimine ca sa poata fi cat mai bun. El se va lupta cu Decepticonii lui Megatron pe care va trebui sa tinteasca in ei pentru a-i elimina cat mai repede. Tot ce aveti de facut la inceput este sa va alegeti arma cu care sa eliminati inamicii visrtuali si apoi sa va faceti aparitia accesand tasta Space si tot cu tasta Space sa va incarcati si arma atunci cand ramaneti fara munitie. Cu fiecare inamic eliminat veti primi un anumit numar de puncte. In joc va puteti alege si gradul de dificultate al jocului ca sa va testati indemanarea. Veniti alaturi de Bondarul exploziv si ajutati-l sa faca fata antrenamentului!
Jocul Transformers Explozia Bondarului a fost adaugat in data de 06.07.2014 13:13, fost jucat pana acum de un numar de 1305 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tastele sageti ca sa jucati jocul Transformers Explozia Bondarului

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri frumoase transformers, jocuri antrenament transformers, jocuri bumblebee lupte, jocuri bumblebee transformers, jocuri cu bumblebee, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri cu transformers lupta, jocuri distractive transformers, jocuri frumoase bublebee antrenament, jocuri gratis transformers, jocuri kids transformers, jocuri noi transformers, jocuri nou bumblebee antrenamnet online, jocuri online transformers, jocuri pentru copii transformers, jocuri transfomers lupta online, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers 4, jocuri transformers actiune, jocuri transformers antrenament cu bumblebee, jocuri transformers film, jocuri transformers impotriva decepticonilor, transformers, trasnformers prime 4

Transformers Explozia Bondarului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Transformers Explozia Bondarului

Curse Transformers...

Curse Transformers

Numere Ascunse - Tr...

Numere Ascunse - Transformers

Optimus Prime pe mo...

Optimus Prime pe motor

Optimus Prime Batal...

Optimus Prime Batalia Energon

Lupta robotilor

Lupta robotilor

Puzzle cu Autobotul...

Puzzle cu Autobotul Optimus Prime

Repara Autobotul Tr...

Repara Autobotul Transformers

Transformers lucrur...

Transformers lucruri ascunse

Intoarcerea lui Opt...

Intoarcerea lui Optimus Prime

Transformers Exploz...

Transformers Explozia Bondarului

Masinile Robot Tran...

Masinile Robot Transformers

Repara Robotul Opti...

Repara Robotul Optimus Prime

Transformers Batali...

Transformers Batalia Pentru Matrix

Construieste roboti...

Construieste roboti Transformers

Transformers Numere...

Transformers Numere Ascunse

Creeaza Transformer...

Creeaza Transformerul

Actiunea Transforme...

Actiunea Transformers

Transformers si ste...

Transformers si stelutele

Baza Transformers

Baza Transformers

Transformers Curse...

Transformers Curse


Mai multe despre jocul Transformers Explozia Bondarului
Jocul Transformers Explozia Bondarului face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 15.05.2018 15:27.
Jocul Transformers Explozia Bondarului a fost adaugat in data de 06.07.2014 13:13 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1305 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?