Transformers Autobotul Cetatii - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Transformers Autobotul Cetatii Descriere Joc: Iata ca seria de jocuri cu Transformers continua si astazi si sunteti asteptati sa incepeti un nou joc unde va trebui sa dati dovada de strategie in lupta ca sa puteti apara cu strasnicie baza militara a autobotilor. In acest joc veti face parte din echipa Transformerilor unde veti incerca sa organizati cat mai bine scutul de aparare al bazei ca inamicii trimisi spre aceasta sa nu aibe nicio sansa sa patrunda in ea. Stim ca jocurile din categoria robotilor sunt foarte apreciate de voi de aceea ne straduim de fiecare data sa va oferim cele mai noi jocuri ca sa va distrati cat mai mult cu jocurile voastre favorite. In acest joc Decepticonii sunt niste roboti condusi de dusmanul de temut Megatron care vor sa patrunda la baza autobotilor ca sa o poata stapani. Incercati sa va impliniti cat mai bine sarcina de a apara baza robotilor vostri gasind cele mai potrivite cai de a-i impiedica sa o atace. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti o noua strategie de aparare a bazei autobotilor vostri ca sa puteti inainta cat mai mult in joc. Cu fiecare nivel in care avansati veti avea din ce in ce mai multi decepticoni de oprit. Dati tot ce puteti si ajutati-va prietenii sa scape cu bine si din acest atac!
Jocul Transformers Autobotul Cetatii a fost adaugat in data de 07.08.2014 23:51, fost jucat pana acum de un numar de 957 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 4.5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Transformers Autobotul Cetatii

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jcouri frumoase transformers, jocuri aventura, jocuri aventura cu optimus prime, jocuri aventura cu transformers, jocuri cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri distractive transformers, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis transformers, jocuri kids, jocuri kids transformers, jocuri lupta bumblebee, jocuri lupta cu bublebee, jocuri lupta cu decepticoni transformers, jocuri lupta cu optimus prime, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi strategie cu transformers, jocuri noi transformers, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online lupta, jocuri online lupta transformers, jocuri online strategie transformers, jocuri online transformers, jocuri optimus prime lupta, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii transformers, jocuri strategie transformers, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers actiune, jocuri transformers film, jocuri transformers impotriva decepticonilor, jocuri transformers si decepticonii, noi jocuri cu optimus prime de aventura, noi jocuri lupta cu optimus prime, transformers

Transformers Autobotul Cetatii

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Transformers Autobotul Cetatii

Batalia pentru Matr...

Batalia pentru Matrix

Transformers Exploz...

Transformers Explozia Bondarului

Transformers Gasest...

Transformers Gaseste Numere Ascunse

Transformers Curse...

Transformers Curse

Dress-up Megatron

Dress-up Megatron

Super cursa Transfo...

Super cursa Transformers

Lupte Transformers...

Lupte Transformers

Misiunea Transforme...

Misiunea Transformers

Transformers si Cur...

Transformers si Cursa in Desert

Optimus Prime in cu...

Optimus Prime in cursa

Transformers in Cur...

Transformers in Cursa de Craciun

Misiunea lui Optimu...

Misiunea lui Optimus Prime

Intoarcerea lui Opt...

Intoarcerea lui Optimus Prime

Puzzle Transformers...

Puzzle Transformers

Activeaza Transform...

Activeaza Transformers

Imaginea lui Optimu...

Imaginea lui Optimus Prime

Construieste roboti...

Construieste roboti Transformers

Transformers si mot...

Transformers si motocicleta

Transformers Puzzle...

Transformers Puzzle Jigsaw

Transformers Descop...

Transformers Descopera Cuvintele


Mai multe despre jocul Transformers Autobotul Cetatii
Jocul Transformers Autobotul Cetatii face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 16.08.2018 04:10.
Jocul Transformers Autobotul Cetatii a fost adaugat in data de 07.08.2014 23:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 957 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?