Tractorul Zombilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tractorul Zombilor Descriere Joc: Iata ca in colectia de jocuri cu tractoare se numara si jocul Tractorul Zombilor care este un pic mai neobisnuit pentru simplu fapt ca incarcatura lui este una asa de ciudata. Jocul nostru de astazi va da sarcina sa transportati zombii pana la destinatie ca sa incheiati nivelul cu bine si sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Tot ce aveti de facut in joc este sa ghidati cat mai bine tractorul cu ajutorul tastelor sageti ca sa treceti peste fiecare obstacol din cale si sa nu pierdeti prea multi zombie din remorca ca sa reusiti sa impliniti targhetul cerut la fiecare nivel. Jocul este impartit pe mai multe nivele si in fiecare nivel aveti zombie de transportat de la punctul de plecare pana la cel de sosire trecand cu bine peste fiecare obstacol de pe traseu. Cu fiecare transport reusit si pentru faptul ca veti ajunge cu tori zombie la destinatie fara sa pierdeti din ei veti primi un anumit numar de puncte. Conduceti cat mai bine tractorul din joc si impliniti-va misiunea cu succes de fiecare data!
Jocul Tractorul Zombilor a fost adaugat in data de 26.07.2014 17:19, fost jucat pana acum de un numar de 894 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Tractorul Zombilor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu tractoare, jocuri cu tractoare 2014, jocuri cu tractoare cu remorca, jocuri cu tractoare cu remorca peste obstacole, jocuri cu tractoare de curse, jocuri cu tractoare frumoase, jocuri cu tractoare noi, jocuri cu tractoare online, jocuri cu tractoare peste obstacole, jocuri cu tractoare zombie, jocuri cu zombie, jocuri cu zombie online, jocuri gratis, jocuri gratis cu tractoare, jocuri noi, jocuri noi cu tractoare, jocuri online, jocuri online cu tractoare, tractoare noi, tractoare online, zombie online

Tractorul Zombilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tractorul Zombilor

Tractor Factor

Tractor Factor

Tractoare pe Munte...

Tractoare pe Munte

Tractorul de Putere...

Tractorul de Putere 2

Tractor Safari

Tractor Safari

Tractorul Fermierul...

Tractorul Fermierului 2

Curse cu Tractoare ...

Curse cu Tractoare in Desert

Fermierul cu Tracto...

Fermierul cu Tractorul

Licenta pe Stivuito...

Licenta pe Stivuitor

Tractorul lui Jerry...

Tractorul lui Jerry si Motanul Tom

Cursa cu tractoare...

Cursa cu tractoare

Tractorul Fermierul...

Tractorul Fermierului

Tractoare pe senile...

Tractoare pe senile

Tractor Trial

Tractor Trial

Tractorul din Mina ...

Tractorul din Mina Castorilor 2

Tractorul de curse...

Tractorul de curse

Tractorul de Putere...

Tractorul de Putere

Tractoare cu jucari...

Tractoare cu jucarii

Tractorul din Mina ...

Tractorul din Mina Castorilor 3

Tractorul cu cupa

Tractorul cu cupa

Bakugan cu tractoru...

Bakugan cu tractorul


Mai multe despre jocul Tractorul Zombilor
Jocul Tractorul Zombilor face parte din categoria de Jocuri cu Tractoare si a fost jucat ultima oara in data de 18.12.2018 08:03.
Jocul Tractorul Zombilor a fost adaugat in data de 26.07.2014 17:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 894 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?