Tiruri de Jucarie de Parcat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tiruri de Jucarie de Parcat Descriere Joc: Noi am adaugat pe site-ul nostru cu jocuri de parcat mai multe jocuri in care ati avut de parcat diferite masini mai mici sau mai mari unde v-ati descurcat de minune si ati reusit sa le parcati pe fiecare la locul potrivit. Iata ca in jocul de astazi veti avea de parcat altfel de masinute intr-un orasel de jucarie unde veti avea tiruri de jucarie pe care sa le conduceti spre locul de parcare cu mare grija ca sa treceti mai departe in joc. Este tare placut sa poti sa te joci cu jucariile si intr-un joc online unde va trebui sa dati dovada si de multa indemanare ca sa puteti sa va impliniti misiunea din joc. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de parcat cate un tir de jucarie pe care sa il conduceti cat mai bine spre locul unde urmeaza sa il parcati ca sa puteti trece mai departe la un nou nivel. Fiti foarte atenti sa nu loviti tirurile de obstacole, pentru ca ele chiar daca sunt doar de jucarie au viata pe care o puteti pierde si veti fi nevoiti, apoi, sa reluati jocul. Intrati in joc alaturi de noi si parcati cat mai bine tirul de jucarie ca sa adunati cat mai multe puncte si sa fiti cei mai buni!
Jocul Tiruri de Jucarie de Parcat a fost adaugat in data de 01.10.2014 21:19, fost jucat pana acum de un numar de 1252 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 3.66667 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Tiruri de Jucarie de Parcat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: camioane 2014, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane 2014, jocuri cu camioane 2015, jocuri cu camioane de parcat, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri de parcat, jocuri de parcat, jocuri de parcat 2014, jocuri de parcat 2015, jocuri de parcat camioane, jocuri de parcat frumoase, jocuri de parcat in casa, jocuri de parcat noi, jocuri de parcat online, jocuri de parcat tiruri, jocuri de parcat tiruri de jucarie, jocuri de parcat tiruri online, jocuri noi, jocuri noi de parcat

Tiruri de Jucarie de Parcat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tiruri de Jucarie de Parcat

Puzzle cu Tiruri Ma...

Puzzle cu Tiruri Mari

Tirul de transport...

Tirul de transport

Soferi pe Masini Ma...

Soferi pe Masini Mari

Tirul cu Lemne

Tirul cu Lemne

Coloreaza Tirul

Coloreaza Tirul

Actiune cu Tirul

Actiune cu Tirul

Joc puzzle tiruri

Joc puzzle tiruri

Cursa cu tirul

Cursa cu tirul

Tiruri de Jucarie d...

Tiruri de Jucarie de Parcat

Soferul de Tir 2

Soferul de Tir 2

Curse cu tiruri si ...

Curse cu tiruri si camioane

Parcari cu tirul

Parcari cu tirul

Tirul de Coca Cola...

Tirul de Coca Cola

Mad Truckers

Mad Truckers

Livrari cu Tiruri 3...

Livrari cu Tiruri 3D

Sofer de Tir

Sofer de Tir

Tiruri de marfa

Tiruri de marfa

Misiunea Tirurilor...

Misiunea Tirurilor

Parcheaza Tirurile...

Parcheaza Tirurile

Curse cu tiruri

Curse cu tiruri


Mai multe despre jocul Tiruri de Jucarie de Parcat
Jocul Tiruri de Jucarie de Parcat face parte din categoria de Jocuri cu Tiruri si a fost jucat ultima oara in data de 24.09.2018 17:42.
Jocul Tiruri de Jucarie de Parcat a fost adaugat in data de 01.10.2014 21:19 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1252 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?