Thomas Carti de Memorie - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Thomas Carti de Memorie Descriere Joc: Simpatica locomotiva Thomas va aduce un nou joc in care va va fi testata memoria de scurta durata ca sa descoperiti toate perechile de carti ca sa treceti mai departe la un nou nivel. Jocul nostru de astazi Thomas Carti de Memorie este un joc de memorie cu carti in care trebuie sa descoperiti cat mai repede perechile de carti ca sa dovediti o memorie buna dar si un spirit de observatie dezvoltat. Jocul nostru are trei trepte de dificultate ce constau in numarul perechilor de carti de descoperit si puteti incepe cu ce nivel veti dori. Cartile au tiparite pe ele locomotivele din seria animata de la Minimax si va asteapta sa le descoperiti doua cate doua. Tot ce aveti de facut este sa intoarceti cartile doua cate doua si sa retineti locul fiecareia ca sa ii puteti gasi mai usor perechea. Veniti alaturi de locomotive si descoperiti toate cartile perechi!
Jocul Thomas Carti de Memorie a fost adaugat in data de 05.06.2014 12:07, fost jucat pana acum de un numar de 6043 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 5 ori, iar media rezultata este de 3.2 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Thomas Carti de Memorie.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: carti de memorie locomotiva thomas, jocuri carti, jocuri carti de memorie, jocuri cu thomas 2014, jocuri cu thomas si prietenii sai, jocuri de memorie, jocuri de memorie cu locomotiva thomas, jocuri de meorie, jocuri de meorie 2014, jocuri distractive locomotiva thomas, jocuri gratis, jocuri gratis locomotiva thomas, jocuri kids, jocuri kids locomotiva thomas, jocuri locomotiva thomas 2014, jocuri locomotiva thomas de memorie, jocuri locomotiva thomas de memorie, jocuri locomotiva thommas si prietenii, jocuri noi, jocuri noi cum thomas locomotiva, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii locomotiva thomas, locomotiva thomas, locomotiva thomas online, noi jocuri de memorie, noi jocuri locomotiva thomas

Thomas Carti de Memorie

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Thomas Carti de Memorie

Trenul Colecteaza S...

Trenul Colecteaza Sacii cu Bani

Trenuri de condus

Trenuri de condus

Diego cu Trenul

Diego cu Trenul

Thomas de construit...

Thomas de construit

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres

Locomotiva cu Carbu...

Locomotiva cu Carbuni

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 3

Dora si Trenul cu A...

Dora si Trenul cu Animale

Trenul marfar expre...

Trenul marfar expres 4

Trenul Thomas in Eg...

Trenul Thomas in Egipt

Express Way

Express Way

Trenuri de razboi

Trenuri de razboi

Dora in tren

Dora in tren

Controlor trenuri d...

Controlor trenuri de pasageri

Trenuri si Semafoar...

Trenuri si Semafoare

Mos Craciun Livreaz...

Mos Craciun Livreaza Cadourile cu Trenul

Trenul Express de M...

Trenul Express de Marfa 2

Trenul cu copii

Trenul cu copii

Trenuri Thomas

Trenuri Thomas

Reteaua feroviara

Reteaua feroviara


Mai multe despre jocul Thomas Carti de Memorie
Jocul Thomas Carti de Memorie face parte din categoria de Jocuri cu Trenuri si a fost jucat ultima oara in data de 22.07.2017 10:12.
Jocul Thomas Carti de Memorie a fost adaugat in data de 05.06.2014 12:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 6043 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?