Testoasele NInja Tasteaza Litere - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Testoasele NInja Tasteaza Litere Descriere Joc: Testoasele Ninja cand nu au nicio misiune de implinit se cam plictisesc asa ca s-au decis sa inventeze un joc ca sa le treaca plictiseala pana la o noua misiune. Jocul nostru de astazi Testoasele Ninja Tasteaza Litere este un joc de tastat in care trebuie sa va miscati cat mai repede ca sa tastati literele care cad impreuna cu una din testoase ca sa adunati puncte. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de tastat un anumit numar de litere ca sa va atingeti targhetul cerut ca sa puteti trece mai departe intr-un nou nivel. Cu fiecare nivel in care veti avansa veti avea de tastat din ce in ce mai multe litere care vor cadea mai repede si trebuie sa le tastati rapid ca sa strangeti numarul de puncte cerut. Testoasele Ninja va asteapta alaturi de ele ca sa tastati impreuna si sa va distrati cu noul lor joc care alunga plictiseala!
Jocul Testoasele NInja Tasteaza Litere a fost adaugat in data de 23.05.2014 12:02, fost jucat pana acum de un numar de 763 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Foloseste mouse-ul pentru a juca jocul Testoasele NInja Tasteaza Litere.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: invata alfabetul, jocuri 2014, jocuri 2014 de tastat, jocuri 2014 testoasele mutante ninja, jocuri 2014 testoasele ninja, jocuri cu ninja, jocuri cu testoasele, jocuri cu testoasele ninja, jocuri cu tnt, jocuri de invatat, jocuri de invatat alfabetul, jocuri de tastat, jocuri de tastat 2014, jocuri de tastat cu personaje, jocuri de tastat cu testoasele ninja, jocuri distractive testoasele ninja, jocuri educative, jocuri frumoase, jocuri gratis, jocuri gratis cu testoasele ninja, jocuri kids, jocuri kids cu testoasele ninja, jocuri kids de tastat, jocuri noi, jocuri noi de tatsat, jocuri online, jocuri online de tasta cu testoasele ninja, jocuri online de tastat, jocuri tnt, tastat, tastea cu testoasele ninja 2014, tasteaza cu testoasele ninja, tasteaza online, testoasele ninja

Testoasele NInja Tasteaza Litere

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Testoasele NInja Tasteaza Litere

Echipa Umizoomi si ...

Echipa Umizoomi si Maimutica Mov

Boxtroli Carti de M...

Boxtroli Carti de Memorie

Gaseste Stelele Asc...

Gaseste Stelele Ascunse cu Celestia

Cei Sase super Eroi...

Cei Sase super Eroi Litere Ascunse

Gaseste perechea

Gaseste perechea

Fratii Kratt Explor...

Fratii Kratt Explorari in Ocean

Phineas si Ferb Num...

Phineas si Ferb Numere Ascunse

Pinguinii

Pinguinii

Frenezia Traficului...

Frenezia Traficului in Roma

Oua de Paste de Mem...

Oua de Paste de Memorie

Rio 2 Evadarea lui ...

Rio 2 Evadarea lui Blu

Mini Hog Rider Game...

Mini Hog Rider Game - Clash Royale

Biscuite 2

Biscuite 2

Concert la Vioara

Concert la Vioara

Zebra Zou Puzzle Ji...

Zebra Zou Puzzle Jigsaw

Dora invata Matemat...

Dora invata Matematica

Profesoara

Profesoara

Seriful Callie Cart...

Seriful Callie Carti de Memorie

Tasteaza Litere cu ...

Tasteaza Litere cu Pou

Numerele Ascunse di...

Numerele Ascunse din Epoca de Gheata


Mai multe despre jocul Testoasele NInja Tasteaza Litere
Jocul Testoasele NInja Tasteaza Litere face parte din categoria de Jocuri Educative si a fost jucat ultima oara in data de 15.02.2019 07:29.
Jocul Testoasele NInja Tasteaza Litere a fost adaugat in data de 23.05.2014 12:02 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 763 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?