Tenis de Masa in Campionat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis de Masa in Campionat Descriere Joc: Un meci de tenis poate fi foarte palpitant atunci cand participi intr-un campionat si iti doresti foarte tare sa castigi. Insa pentru a reusi trebuie sa fii cat de cat bun si sa ai cunostinte despre acest sport ca sa ai sanse la un loc pe podium. Antrenament credem ca aveti destul daca ati incercat jocurile noastre de tenis de masa adaugate pe site mai devreme. Pentru a juca un astfel de joc trebuie sa aveti un pic de indemanare ca sa nimeriti bila de ping pong cu paleta pentru a o trimite in partea adversa si tot asa pana cand adversarul vostru o va pierde sau va gresi si voi veti aduna un punct. Daca se intampla sa nu loviti corect mingea, sau sa o dati afara din teren, sau sa o loviti de fileu atunci veti pierde cate un punct iar adversarul vostru il va castiga. In acest joc nu aveti personaje ci doar paletele care vor lovi mingea dintr-o parte in alta in dreptul unei mese impartita in doua cu un fileu. Credem ca o sa reusiti sa castigati acest campionat de tenis, insa daca nu se intampla de prima data, nu va descurajati ci mai incercati o data pana cand acest lucru se va intampla!
Jocul Tenis de Masa in Campionat a fost adaugat in data de 09.12.2014 23:40, fost jucat pana acum de un numar de 509 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Tenis de Masa in CampionatTenis de Masa in Campionat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 cu tenis de masa, jocuri cu ping pong, jocuri cu ping pong realistic, jocuri cu tenis, jocuri cu tenis de masa, jocuri cu tenis realistic, jocuri distractive cu tenis de masa, jocuri gratis cu tenis de masa, jocuri noi cu tenis de masa, jocuri online cu tenis de masa, jocuri pentru copii cu ping pong, jocuri pentru copii cu tenis, jocuri pentru copii cu tenis de masa, jocuri realistice cu tenis de masa, ping pong, ping pong online, tenis, tenis de masa, tenis de masa jocuri, tenis de masa online, tenis de masa realistic, tenis online

Tenis de Masa in Campionat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis de Masa in Campionat

Ping Pong cu Pou

Ping Pong cu Pou

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Fete la Clubul de T...

Fete la Clubul de Tenis

Tenis Snazzy

Tenis Snazzy

Stickman Badminton...

Stickman Badminton

Dragon Ball Tenis c...

Dragon Ball Tenis cu Foc

Smash Tenis

Smash Tenis

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp

Tenis cu Stickman

Tenis cu Stickman

Tenis de Masa Regal...

Tenis de Masa Regal

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura

Tenis de masa

Tenis de masa

Ping pong

Ping pong

Tenis Squash

Tenis Squash

Grandslam la Tenis...

Grandslam la Tenis

Tenis de camp

Tenis de camp

Tenis online

Tenis online

Tenis master

Tenis master

Rata la tenis

Rata la tenis

Antrenamente de Ten...

Antrenamente de Tenis


Mai multe despre jocul Tenis de Masa in Campionat
Jocul Tenis de Masa in Campionat face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 18.01.2019 11:59.
Jocul Tenis de Masa in Campionat a fost adaugat in data de 09.12.2014 23:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 509 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?