Tenis de Masa in Campionat - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocurizz.ro/jocuri-cu-masini jocurizz.ro/jocuri-fete jocurizz.ro/jocuri-de-colorat jocurizz.ro/jocuri-fotbal jocurizz.ro/jocuri-cartoon-network jocuriimpuscaturi.net
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis de Masa in Campionat Descriere Joc: Un meci de tenis poate fi foarte palpitant atunci cand participi intr-un campionat si iti doresti foarte tare sa castigi. Insa pentru a reusi trebuie sa fii cat de cat bun si sa ai cunostinte despre acest sport ca sa ai sanse la un loc pe podium. Antrenament credem ca aveti destul daca ati incercat jocurile noastre de tenis de masa adaugate pe site mai devreme. Pentru a juca un astfel de joc trebuie sa aveti un pic de indemanare ca sa nimeriti bila de ping pong cu paleta pentru a o trimite in partea adversa si tot asa pana cand adversarul vostru o va pierde sau va gresi si voi veti aduna un punct. Daca se intampla sa nu loviti corect mingea, sau sa o dati afara din teren, sau sa o loviti de fileu atunci veti pierde cate un punct iar adversarul vostru il va castiga. In acest joc nu aveti personaje ci doar paletele care vor lovi mingea dintr-o parte in alta in dreptul unei mese impartita in doua cu un fileu. Credem ca o sa reusiti sa castigati acest campionat de tenis, insa daca nu se intampla de prima data, nu va descurajati ci mai incercati o data pana cand acest lucru se va intampla!
Jocul Tenis de Masa in Campionat a fost adaugat in data de 09.12.2014 21:40, fost jucat pana acum de un numar de 125 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Tenis de Masa in CampionatTenis de Masa in Campionat

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2014 cu tenis de masa, jocuri cu ping pong, jocuri cu ping pong realistic, jocuri cu tenis, jocuri cu tenis de masa, jocuri cu tenis realistic, jocuri distractive cu tenis de masa, jocuri gratis cu tenis de masa, jocuri noi cu tenis de masa, jocuri online cu tenis de masa, jocuri pentru copii cu ping pong, jocuri pentru copii cu tenis, jocuri pentru copii cu tenis de masa, jocuri realistice cu tenis de masa, ping pong, ping pong online, tenis, tenis de masa, tenis de masa jocuri, tenis de masa online, tenis de masa realistic, tenis online

Tenis de Masa in Campionat

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis de Masa in Campionat

Tenis la Clubul lui...

Tenis la Clubul lui Mickey Mouse

Rex Tenis de Masa

Rex Tenis de Masa

Tenis in epoca de p...

Tenis in epoca de piatra

Tenis Nunja

Tenis Nunja

Campionatul de teni...

Campionatul de tenis

Campionatul de Teni...

Campionatul de Tenis 2

Wimbledon grand sla...

Wimbledon grand slam

Tenis cu Echipa de ...

Tenis cu Echipa de Fete

Tenis Squash

Tenis Squash

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Tenis de masa

Tenis de masa

Tenis cu Papusi de ...

Tenis cu Papusi de Carpa

Bubble Tenis de Mas...

Bubble Tenis de Masa


Mai multe despre jocul Tenis de Masa in Campionat
Jocul Tenis de Masa in Campionat face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 24.05.2017 18:10.
Jocul Tenis de Masa in Campionat a fost adaugat in data de 09.12.2014 21:40 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 125 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?