Tenis de Masa cu Personalitati - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis de Masa cu Personalitati Descriere Joc: Tenisul de masa este un sport pentru toate varstele care poate fi jucat cu succes pentru ca nu necesita un efort prea mare pentru a fi jucat. Noi am adaugat pe site-ul nostru cu jocuri sportive foarte multe jocuri de acest fel pe care credem ca le-ati jucat si v-ati distrat de minune adunad punctele care sa va faca castigatori. In jocul de astazi veti avea parte de un joc mai special in care veti avea pe masa de tenis personalitati politice din toata lumea pe care va trebui sa le nimeriti cu mingea de tenis pentru a trece mai departe la un nou nivel. De aceasta data nu veti juca cu un oponent anume ci pur si simplu veti incerca sa loviti mingea care vine spre voi ca sa puteti tinti cu ea toate personalitatile de la fiecare nivel, care se tot misca, in intervalul de timp de 30 de secunde ca sa puteti avansa in joc. Incercati sa fiti cat mai buni si sa nu ratati prea multe mingi de ping pong ca sa puteti nimeri la timp toate personalitatile de pe masa. Veniti alaturi de noi in joc si distrati-va de minune cu un tenis de masa cu personalitati!
Jocul Tenis de Masa cu Personalitati a fost adaugat in data de 12.12.2014 10:12, fost jucat pana acum de un numar de 339 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tenis de Masa cu Personalitati

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: celebritati, celebritati ping pong, jocuri cu celebritati, jocuri cu ping pong, jocuri cu tenis, jocuri cu tenis de masa, jocuri noi cu celebritati, jocuri noi cu ping pong, jocuri noi cu tenis, jocuri noi cu tenis de masa, jocuri pentru copii cu celebritati, jocuri pentru copii cu ping pong, jocuri pentru copii cu tenis, jocuri pentru copii cu tenis de masa, jocuri tenis de masa cu celebritati, ping pong, ping pong cu celebritati jocuri, ping pong cu vedete, ping pong online, tenis, tenis de masa, tenis de masa cu celebritati, tenis de masa cu vedete, tenis de masa online

Tenis de Masa cu Personalitati

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis de Masa cu Personalitati

Tenis cu Lovituri S...

Tenis cu Lovituri Smash

Antrenamente de Ten...

Antrenamente de Tenis

Tenis cu Juicy Frui...

Tenis cu Juicy Fruit

Violeta si Ludmila ...

Violeta si Ludmila Joaca Tenis de Masa

Maestru la Tenis

Maestru la Tenis

Tenis de Masa cu Pe...

Tenis de Masa cu Personalitati

Tenis la Clubul lui...

Tenis la Clubul lui Mickey Mouse

Tenis cu Stickman

Tenis cu Stickman

Tenis in epoca de p...

Tenis in epoca de piatra

Tenis de Masa cu An...

Tenis de Masa cu Angry Birds

Ping pong

Ping pong

Tenis cu Mickey si ...

Tenis cu Mickey si Donald

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Rata la tenis

Rata la tenis

Tenis cu Ninja

Tenis cu Ninja

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura

Tenis Smash

Tenis Smash

Elsa si Olaf Tenis ...

Elsa si Olaf Tenis de Masa

Smash Return

Smash Return

Box brothers tennis...

Box brothers tennis


Mai multe despre jocul Tenis de Masa cu Personalitati
Jocul Tenis de Masa cu Personalitati face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 15.05.2018 19:14.
Jocul Tenis de Masa cu Personalitati a fost adaugat in data de 12.12.2014 10:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 339 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?