Tenis de Masa cu Personalitati - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis de Masa cu Personalitati Descriere Joc: Tenisul de masa este un sport pentru toate varstele care poate fi jucat cu succes pentru ca nu necesita un efort prea mare pentru a fi jucat. Noi am adaugat pe site-ul nostru cu jocuri sportive foarte multe jocuri de acest fel pe care credem ca le-ati jucat si v-ati distrat de minune adunad punctele care sa va faca castigatori. In jocul de astazi veti avea parte de un joc mai special in care veti avea pe masa de tenis personalitati politice din toata lumea pe care va trebui sa le nimeriti cu mingea de tenis pentru a trece mai departe la un nou nivel. De aceasta data nu veti juca cu un oponent anume ci pur si simplu veti incerca sa loviti mingea care vine spre voi ca sa puteti tinti cu ea toate personalitatile de la fiecare nivel, care se tot misca, in intervalul de timp de 30 de secunde ca sa puteti avansa in joc. Incercati sa fiti cat mai buni si sa nu ratati prea multe mingi de ping pong ca sa puteti nimeri la timp toate personalitatile de pe masa. Veniti alaturi de noi in joc si distrati-va de minune cu un tenis de masa cu personalitati!
Jocul Tenis de Masa cu Personalitati a fost adaugat in data de 12.12.2014 10:12, fost jucat pana acum de un numar de 475 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Tenis de Masa cu Personalitati

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: celebritati, celebritati ping pong, jocuri cu celebritati, jocuri cu ping pong, jocuri cu tenis, jocuri cu tenis de masa, jocuri noi cu celebritati, jocuri noi cu ping pong, jocuri noi cu tenis, jocuri noi cu tenis de masa, jocuri pentru copii cu celebritati, jocuri pentru copii cu ping pong, jocuri pentru copii cu tenis, jocuri pentru copii cu tenis de masa, jocuri tenis de masa cu celebritati, ping pong, ping pong cu celebritati jocuri, ping pong cu vedete, ping pong online, tenis, tenis de masa, tenis de masa cu celebritati, tenis de masa cu vedete, tenis de masa online

Tenis de Masa cu Personalitati

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tenis de Masa cu Personalitati

Techno tenis

Techno tenis

Tenis pentru copii...

Tenis pentru copii

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp

Tenis 3d

Tenis 3d

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura

Fete la Clubul de T...

Fete la Clubul de Tenis

Grifka si Zoniek Pi...

Grifka si Zoniek Ping Pong

Rata la tenis

Rata la tenis

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Tenis online

Tenis online

Tenis de Masa in Ca...

Tenis de Masa in Campionat

Tenis cu Juicy Frui...

Tenis cu Juicy Fruit

Monster High Tenis ...

Monster High Tenis de Masa

Grand slam tenis

Grand slam tenis

Tenis cu Stickman

Tenis cu Stickman

Tenis cu Mickey si ...

Tenis cu Mickey si Donald

Grandslam la Tenis...

Grandslam la Tenis

Campionatul de Teni...

Campionatul de Tenis 2

Testoasele Ninja Te...

Testoasele Ninja Tenis de Masa

Tenis de camp

Tenis de camp


Mai multe despre jocul Tenis de Masa cu Personalitati
Jocul Tenis de Masa cu Personalitati face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 13.03.2019 23:34.
Jocul Tenis de Masa cu Personalitati a fost adaugat in data de 12.12.2014 10:12 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 475 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?