Tenis de Camp 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocurizz.ro/jocuri-cu-masini jocurizz.ro/jocuri-fete jocurizz.ro/jocuri-de-colorat jocurizz.ro/jocuri-fotbal jocurizz.ro/jocuri-cartoon-network jocuriimpuscaturi.net
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tenis de Camp 2 Descriere Joc: Sunteti asteptati din nou alaturi de noi sa incercati un alt joc de tenis de camp in care sa dati tot ce puteti ca sa reusiti sa castigati set dupa set. Noi am observat in jocurile pe care le-am adaugat mai devreme pe site-ul nostru ca va descurcati destul de bine la tenis si reusiti chiar sa adunati puncte. Jocul de astazi va da posibilitatea sa il jucati in mai multe spatii la alegere ca distractia sa fie mai mare si decorul mai amuzant. Puteti sa alegeti locul unde vreti sa jucati fie in oras, sau pe o nava de croaziera fie in gradina zoo, puteti sa va alegeti de asemeni jucatorul si caruia sa ii dati un nume dupa care sa incepeti jocul tinand cont de indicatiile date ca sa stiti pe ce taste sa apasati ca sa puteti lovi mingea si sa reusiti sa inscrieti puncte. In acest joc veti participa practic la un turneu de tenis in care veti juca cu profesionisti ai tenisului pe care cu greu ii puteti bate. Dati tot ce puteti si jucati cel mai frumos joc de tenis in care sa castigati acest turneu!
Jocul Tenis de Camp 2 a fost adaugat in data de 18.10.2014 09:02, fost jucat pana acum de un numar de 105 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele Z,X,C si tastele sageti ca sa jucati jocul Tenis de Camp

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc cu tenis, joc de tenis, joculete 2014 cu tenis, joculete cu tenis, joculete cu tenis incurcat, joculete cu tenis online, joculete cu tenis realist, joculete distractive cu tenis, joculete gratis cu tenis, joculete noi cu tenis, joculete online cu tenis, joculete pentru copii cu tenis, tenis, tenis incurcat, tenis incurcat joc, tenis joc, tenis joculete, tenis online, tenis realist joc

Tenis de Camp 2

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Tenis de Camp 2

Tenis de Masa in Lu...

Tenis de Masa in Lumea Paletelor Plutitoare

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura

Tenis de Camp 2

Tenis de Camp 2

Box brothers tennis...

Box brothers tennis

Tenis Squash

Tenis Squash

Tenis de Masa cu Pe...

Tenis de Masa cu Personalitati

Euro Tenis Ball

Euro Tenis Ball

Tenis Aitchu

Tenis Aitchu

Elsa si Olaf Tenis ...

Elsa si Olaf Tenis de Masa

Tennis galactic

Tennis galactic

Tenis online

Tenis online

Micul Meu Ponei Ten...

Micul Meu Ponei Tenis de Masa

Winx Flora la Tenis...

Winx Flora la Tenis Dress Up


Mai multe despre jocul Tenis de Camp 2
Jocul Tenis de Camp 2 face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2017 18:16.
Jocul Tenis de Camp 2 a fost adaugat in data de 18.10.2014 09:02 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 105 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?