Tancuri in trei - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tancuri in trei Descriere Joc: Ce ziceti de un joc pe care il puteti juca in trei, tot ce veti avea de facut este sa va chemati alaturi inca 2 prieteni ca sa va jucati impreuna. Jocul nostru de astazi Tancuri in 3 este un joc cu tancuri in care trebuie sa va luati tancul si sa porniti la atac ca sa eliminati celelate tancuri. Jocul are loc intr-un cadru de labirint si voi trebuie sa va deplasati in acel cadru ca sa ajungeti la tancurile inamice pentru a le elimina. Nu e prea simplu, aveti grija insa sa nu va autodistrugeti atunci cand trageti pentru ca gloantele ricoseaza in zidurile labirintului si daca nu va feriti va pot distruge. Odata ce v-ati terminat inamicii jocul va reincepe si-l puteti juca din nou. Distrati-va cu noul nostru joc cu tancuri si fiti cat mai buni!
Jocul Tancuri in trei a fost adaugat in data de 14.04.2014 11:44, fost jucat pana acum de un numar de 1823 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 4 ori, iar media rezultata este de 3.5 stele.

Instructiuni joc: Jucatorul 1: tasta q pentru atac si tastele w,a,s,d pentru deplasare, Jucatorul 2: tasta m pentru atac si tastele sageti pentru deplasare, Jucatorul 3: mouse-ul pentru atac dar si deplasare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri az, jocuri cu armata, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu labirinturi, jocuri cu militari jocuri cu tancuri gratis, jocuri cu tancuri 2013, jocuri cu tancuri 2014, jocuri cu tancuri 3d, jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri pc, jocuri in 3

Tancuri in trei

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tancuri in trei

Lupta Tancului

Lupta Tancului

Distruge bazele ina...

Distruge bazele inamice

Tancuri in razboi

Tancuri in razboi

Modern Tanks

Modern Tanks

Razboi cu Tancuri

Razboi cu Tancuri

Misiunea Aurora

Misiunea Aurora

Tanc vs avioane

Tanc vs avioane

Tancul Zorro

Tancul Zorro

Awesome Tanks 2

Awesome Tanks 2

Tancuri in trei

Tancuri in trei

Apara Tancul

Apara Tancul

Tancul turbo

Tancul turbo

Tancul Rusesc

Tancul Rusesc

Tancul SWAT

Tancul SWAT

Distrugatorul de ta...

Distrugatorul de tancuri

Curse cu Tancuri

Curse cu Tancuri

Ultimul Tanc Ramas...

Ultimul Tanc Ramas

Batalia Tancurilor...

Batalia Tancurilor

Tancul distrugator...

Tancul distrugator

Tanc mania

Tanc mania


Mai multe despre jocul Tancuri in trei
Jocul Tancuri in trei face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 23:42.
Jocul Tancuri in trei a fost adaugat in data de 14.04.2014 11:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1823 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?