Tancuri in trei - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Tancuri in trei Descriere Joc: Ce ziceti de un joc pe care il puteti juca in trei, tot ce veti avea de facut este sa va chemati alaturi inca 2 prieteni ca sa va jucati impreuna. Jocul nostru de astazi Tancuri in 3 este un joc cu tancuri in care trebuie sa va luati tancul si sa porniti la atac ca sa eliminati celelate tancuri. Jocul are loc intr-un cadru de labirint si voi trebuie sa va deplasati in acel cadru ca sa ajungeti la tancurile inamice pentru a le elimina. Nu e prea simplu, aveti grija insa sa nu va autodistrugeti atunci cand trageti pentru ca gloantele ricoseaza in zidurile labirintului si daca nu va feriti va pot distruge. Odata ce v-ati terminat inamicii jocul va reincepe si-l puteti juca din nou. Distrati-va cu noul nostru joc cu tancuri si fiti cat mai buni!
Jocul Tancuri in trei a fost adaugat in data de 14.04.2014 11:44, fost jucat pana acum de un numar de 2135 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 8 ori, iar media rezultata este de 3.375 stele.

Instructiuni joc: Jucatorul 1: tasta q pentru atac si tastele w,a,s,d pentru deplasare, Jucatorul 2: tasta m pentru atac si tastele sageti pentru deplasare, Jucatorul 3: mouse-ul pentru atac dar si deplasare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri az, jocuri cu armata, jocuri cu impuscaturi, jocuri cu labirinturi, jocuri cu militari jocuri cu tancuri gratis, jocuri cu tancuri 2013, jocuri cu tancuri 2014, jocuri cu tancuri 3d, jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri pc, jocuri in 3

Tancuri in trei

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Tancuri in trei

Modern Tanks

Modern Tanks

Misiunea Aurora

Misiunea Aurora

Tancul turbo

Tancul turbo

Tancul cu vopsea

Tancul cu vopsea

Tancul SWAT

Tancul SWAT

Tancul Rusesc

Tancul Rusesc

Arena tancurilor

Arena tancurilor

Apara Tancul

Apara Tancul

Curse cu Tancuri

Curse cu Tancuri

Tanc 3D

Tanc 3D

Aventura Tancului

Aventura Tancului

Provocari cu Tancul...

Provocari cu Tancul

Tancul Zorro

Tancul Zorro

Misiunea SWAT

Misiunea SWAT

Invazia tancurilor...

Invazia tancurilor

Tankomania

Tankomania

Tancurile de Lemn

Tancurile de Lemn

Tancul in Curse pe ...

Tancul in Curse pe Zapada

Tancul de razboi

Tancul de razboi

Lupta Tancului

Lupta Tancului


Mai multe despre jocul Tancuri in trei
Jocul Tancuri in trei face parte din categoria de Jocuri cu Tancuri si a fost jucat ultima oara in data de 23.06.2018 19:07.
Jocul Tancuri in trei a fost adaugat in data de 14.04.2014 11:44 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2135 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?