Supereroii Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Supereroii Bejeweled Descriere Joc: Vrem sa va oferim un joc nou din categoria de jocuri bejeweled in care veti avea, in oc de diamante, supereroi de eliminat. Stim ca ii indragiti foarte tare de aceea si-au facut aparitia alaturi de voi intr-un singur joc ca sa va distrati impreuna facand cat mai multe eliminari. Jocul nostru de astazi se joaca asemanator jocului clasic incercand sa grupati minim trei sau mai multi eroi de acelasi fel ca sa strangeti un anumit numar de puncte pentru a putea trece mai departe in joc. Jocul nostru este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat supereroi ca sa atingeti targhetul cerut la fiecare nivel si sa treceti mai departe in nivelul superior. In joc trebuie sa va miscati foarte rapid ca sa faceti eliminarile si sa aveti timp sa strangeti targhetul cerut ca sa nu expire timpul dat la fiecare nivel. Incercati sa grupati cati mai multi supereroi ca sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti aduna numarul cerut in cel ami scurt timp cu putinta. Distrati-va cu noul joc bejeweled facand cele mai multe eliminari si adunand cat mai multe puncte!
Jocul Supereroii Bejeweled a fost adaugat in data de 14.09.2014 10:30, fost jucat pana acum de un numar de 477 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Supereroii Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu supereroi, bejeweled joc, bejeweled jocuri, joc bejeweled, joc bejeweled cu supereroi, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bejeweled, jocuri asemanatoare cu bejeweled, jocuri batman, jocuri batman bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman cu supereroi, jocuri cu supereroi, jocuri cu supereroi cu batman, jocuri cu supereroi cu bejeweled, jocuri distractive cu bejeweled, jocuri distractive cu supereroi, jocuri gratis, jocuri gratis cu bejeweled, jocuri gratis cu supereroi, jocuri noi, jocuri noi cu bejeweled, jocuri noi cu supereroi, jocuri online, jocuri online cu bejeweled, jocuri online cu supereroi, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bejeweled, jocuri pentru copii cu supereroi, supereroi joc bejeweled, supereroi jocuri

Supereroii Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Supereroii Bejeweled

Benjeweled Minecraf...

Benjeweled Minecraft

Bejeweled cu Vietat...

Bejeweled cu Vietati Marine 2

Bejeweld cu Steven ...

Bejeweld cu Steven Universe

Bejeweled Diamante ...

Bejeweled Diamante Magice

Diamante speciale

Diamante speciale

Bejeweled cu Bomboa...

Bejeweled cu Bomboane

Furby Dansatori Bej...

Furby Dansatori Bejeweled

Sinbad 1001 Arabian...

Sinbad 1001 Arabian Nights 5 Bejeweled

Diamante nepretuite...

Diamante nepretuite

Craiasa Zapezii Eli...

Craiasa Zapezii Elibereaza Animalele

Pou cu Racheta Dupa...

Pou cu Racheta Dupa Diamante

Diamante superbe

Diamante superbe

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Diamante pretioase...

Diamante pretioase

Diamante colorate

Diamante colorate

Regina Zapezii Beje...

Regina Zapezii Bejeweled

Special Jewel Quest...

Special Jewel Quest

Timmy Colecteaza Di...

Timmy Colecteaza Diamante

Printesa Yasmin Bej...

Printesa Yasmin Bejeweled

Jewel Quest Solitai...

Jewel Quest Solitaire 3


Mai multe despre jocul Supereroii Bejeweled
Jocul Supereroii Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 13.03.2019 23:51.
Jocul Supereroii Bejeweled a fost adaugat in data de 14.09.2014 10:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 477 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?