Supereroii Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Supereroii Bejeweled Descriere Joc: Vrem sa va oferim un joc nou din categoria de jocuri bejeweled in care veti avea, in oc de diamante, supereroi de eliminat. Stim ca ii indragiti foarte tare de aceea si-au facut aparitia alaturi de voi intr-un singur joc ca sa va distrati impreuna facand cat mai multe eliminari. Jocul nostru de astazi se joaca asemanator jocului clasic incercand sa grupati minim trei sau mai multi eroi de acelasi fel ca sa strangeti un anumit numar de puncte pentru a putea trece mai departe in joc. Jocul nostru este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat supereroi ca sa atingeti targhetul cerut la fiecare nivel si sa treceti mai departe in nivelul superior. In joc trebuie sa va miscati foarte rapid ca sa faceti eliminarile si sa aveti timp sa strangeti targhetul cerut ca sa nu expire timpul dat la fiecare nivel. Incercati sa grupati cati mai multi supereroi ca sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti aduna numarul cerut in cel ami scurt timp cu putinta. Distrati-va cu noul joc bejeweled facand cele mai multe eliminari si adunand cat mai multe puncte!
Jocul Supereroii Bejeweled a fost adaugat in data de 14.09.2014 10:30, fost jucat pana acum de un numar de 201 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Supereroii Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu supereroi, bejeweled joc, bejeweled jocuri, joc bejeweled, joc bejeweled cu supereroi, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bejeweled, jocuri asemanatoare cu bejeweled, jocuri batman, jocuri batman bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman cu supereroi, jocuri cu supereroi, jocuri cu supereroi cu batman, jocuri cu supereroi cu bejeweled, jocuri distractive cu bejeweled, jocuri distractive cu supereroi, jocuri gratis, jocuri gratis cu bejeweled, jocuri gratis cu supereroi, jocuri noi, jocuri noi cu bejeweled, jocuri noi cu supereroi, jocuri online, jocuri online cu bejeweled, jocuri online cu supereroi, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bejeweled, jocuri pentru copii cu supereroi, supereroi joc bejeweled, supereroi jocuri

Supereroii Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Supereroii Bejeweled

Marie si Diamantele...

Marie si Diamantele

Cristale speciale

Cristale speciale

Violeta si Fructele...

Violeta si Fructele Bejeweled

Furby Dansatori Bej...

Furby Dansatori Bejeweled

Diamante din jungla...

Diamante din jungla

Diamante colorate

Diamante colorate

Potriveste Diamante...

Potriveste Diamantele

Halloween Bejeweled...

Halloween Bejeweled

Sina Mortii din Min...

Sina Mortii din Mina

Zoe si Familia Beje...

Zoe si Familia Bejeweled

Frozen Elsa si Diam...

Frozen Elsa si Diamantele Bejeweled

Bejeweled Puzzle

Bejeweled Puzzle

Diamante egiptene

Diamante egiptene

Aduna Diamantele cu...

Aduna Diamantele cu Shine si Shimmer

Oua de Dinozaur Bej...

Oua de Dinozaur Bejeweled

Minioni pe Insula D...

Minioni pe Insula Diamantelor

Serifii si Diamante...

Serifii si Diamantele

Marie Recupereaza D...

Marie Recupereaza Diamantele

Bejeweled Minecraft...

Bejeweled Minecraft 2

Bejeweled Galactic...

Bejeweled Galactic


Mai multe despre jocul Supereroii Bejeweled
Jocul Supereroii Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 24.10.2017 01:30.
Jocul Supereroii Bejeweled a fost adaugat in data de 14.09.2014 10:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 201 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?