Supereroii Bejeweled - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Supereroii Bejeweled Descriere Joc: Vrem sa va oferim un joc nou din categoria de jocuri bejeweled in care veti avea, in oc de diamante, supereroi de eliminat. Stim ca ii indragiti foarte tare de aceea si-au facut aparitia alaturi de voi intr-un singur joc ca sa va distrati impreuna facand cat mai multe eliminari. Jocul nostru de astazi se joaca asemanator jocului clasic incercand sa grupati minim trei sau mai multi eroi de acelasi fel ca sa strangeti un anumit numar de puncte pentru a putea trece mai departe in joc. Jocul nostru este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti de eliminat supereroi ca sa atingeti targhetul cerut la fiecare nivel si sa treceti mai departe in nivelul superior. In joc trebuie sa va miscati foarte rapid ca sa faceti eliminarile si sa aveti timp sa strangeti targhetul cerut ca sa nu expire timpul dat la fiecare nivel. Incercati sa grupati cati mai multi supereroi ca sa adunati cat mai multe puncte si sa puteti aduna numarul cerut in cel ami scurt timp cu putinta. Distrati-va cu noul joc bejeweled facand cele mai multe eliminari si adunand cat mai multe puncte!
Jocul Supereroii Bejeweled a fost adaugat in data de 14.09.2014 07:30, fost jucat pana acum de un numar de 160 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Supereroii Bejeweled

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bejeweled, bejeweled cu supereroi, bejeweled joc, bejeweled jocuri, joc bejeweled, joc bejeweled cu supereroi, jocuri 2014, jocuri 2014 cu bejeweled, jocuri asemanatoare cu bejeweled, jocuri batman, jocuri batman bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri bejeweled cu batman, jocuri cu batman, jocuri cu batman cu supereroi, jocuri cu supereroi, jocuri cu supereroi cu batman, jocuri cu supereroi cu bejeweled, jocuri distractive cu bejeweled, jocuri distractive cu supereroi, jocuri gratis, jocuri gratis cu bejeweled, jocuri gratis cu supereroi, jocuri noi, jocuri noi cu bejeweled, jocuri noi cu supereroi, jocuri online, jocuri online cu bejeweled, jocuri online cu supereroi, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii cu bejeweled, jocuri pentru copii cu supereroi, supereroi joc bejeweled, supereroi jocuri

Supereroii Bejeweled

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Supereroii Bejeweled

Lego aduna diamante...

Lego aduna diamantele

Peppa Bejeweled

Peppa Bejeweled

Distruge Fructele

Distruge Fructele

Jewel Quest Solitai...

Jewel Quest Solitaire 3

Aduna Diamantele cu...

Aduna Diamantele cu Shine si Shimmer

Diamantele Atlantis...

Diamantele Atlantis

Timmy Colecteaza Di...

Timmy Colecteaza Diamante

1001 Arabian Nights...

1001 Arabian Nights

Bejeweld cu Steven ...

Bejeweld cu Steven Universe

Jessie Vizita in Or...

Jessie Vizita in Oras Bejeweled

Mina de nestemate

Mina de nestemate

Galactic Bejeweled ...

Galactic Bejeweled 2

Galactic Gems 2 Del...

Galactic Gems 2 Deluxe

Diamante egiptene

Diamante egiptene

Pinguinii si diaman...

Pinguinii si diamantele

Finn si Diamantele...

Finn si Diamantele

Potriveste Diamante...

Potriveste Diamantele

Sinbad 1001 Arabian...

Sinbad 1001 Arabian Nights 5 Bejeweled

Bejeweled cu Forme ...

Bejeweled cu Forme Geometrice

Printesa Yasmin Bej...

Printesa Yasmin Bejeweled


Mai multe despre jocul Supereroii Bejeweled
Jocul Supereroii Bejeweled face parte din categoria de Jocuri cu Diamante si a fost jucat ultima oara in data de 15.08.2017 11:16.
Jocul Supereroii Bejeweled a fost adaugat in data de 14.09.2014 07:30 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 160 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?