Repara Robotul Optimus Prime - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Repara Robotul Optimus Prime Descriere Joc: Stim cat de mult indragiti motorobotii Transformers, de aceea ne-am gandit sa va oferim un joc nou in care sa va ocupati cat mai mult si in de-aproape de Optimus Prime care in urma unui atac inamic a suferit mai multe defectiuni la robotul sau. Voi va trebui sa interveniti ca sa rezolvati cat mai repede toate aceste defectiuni ca sa se poata intoarce din nou sa continue lupta. Aceasta treaba a voastra nu este atat de usoara dar daca urmati cu atentie instructiunile din joc veti putea sa il reparati cat mai repede si cat mai bine. La inceput va veti alege o anumita portiune din robot pe care vreti sa o reparati. Veti implini tot ce vi se cere ca robotul sa functioneze din nou bine cu partea reparata de voi. Daca ati rezolvat aceasta problema va veti alege inca o portiune defecta la care sa interveniti. Tot asa veti face cu toate partile cu defectiuni din robot ca la final el sa fie in forma si gata de atac. Intrati in noul joc si fiti cei mai buni tehnicieni de roboti pe care sa ii reparati fara probleme!
Jocul Repara Robotul Optimus Prime a fost adaugat in data de 07.09.2014 23:28, fost jucat pana acum de un numar de 1209 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 8 ori, iar media rezultata este de 3.25 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Repara Robotul Optimus Prime

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: aventura 2014, jcouri frumoase transformers, jocuri aventura, jocuri aventura cu optimus prime, jocuri aventura cu transformers, jocuri cu masini, jocuri cu masini transformers, jocuri cu megatron, jocuri cu optimus prime, jocuri cu tranformers desene, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri de reparat, jocuri defectiuni cu optimus prime, jocuri distractive transformers, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis transformers, jocuri kids, jocuri kids transformers, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi transformers, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online transformers, jocuri optimus prime lupta, jocuri optimus prime reparatii, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii transformers, jocuri reparatii, jocuri reparatii optimus prime, jocuri transformers, jocuri transformers 2014, jocuri transformers actiune, jocuri transformers film, masini, optimus prime de reparat 2014, repara-l pe optimus prime, transformers

Repara Robotul Optimus Prime

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Repara Robotul Optimus Prime

Transformers - Salv...

Transformers - Salvare cu Bumblebee

Transformers Prime ...

Transformers Prime vanatorul de extraterestri

Optimus Prime Batal...

Optimus Prime Batalia Energon

Transformers Descop...

Transformers Descopera Cuvintele

Masinile Robot Tran...

Masinile Robot Transformers

Transformers in act...

Transformers in actiune

Lupte Transformers...

Lupte Transformers

Optimus Prime in cu...

Optimus Prime in cursa

Imaginea lui Optimu...

Imaginea lui Optimus Prime

Puzzle cu Transform...

Puzzle cu Transformers

Dress-up Megatron

Dress-up Megatron

Transformers Batali...

Transformers Batalia Pentru Matrix

Curse Transformers...

Curse Transformers

Transformers Gasest...

Transformers Gaseste Numere Ascunse

Transformer Bumbleb...

Transformer Bumblebee

Transformers Planet...

Transformers Planeta Mortii

Transformers Gasest...

Transformers Gaseste Stelele

Misiunea lui Optimu...

Misiunea lui Optimus Prime

Activeaza Transform...

Activeaza Transformers

Repara Autobotul Tr...

Repara Autobotul Transformers


Mai multe despre jocul Repara Robotul Optimus Prime
Jocul Repara Robotul Optimus Prime face parte din categoria de Jocuri cu Transformers si a fost jucat ultima oara in data de 20.03.2019 23:27.
Jocul Repara Robotul Optimus Prime a fost adaugat in data de 07.09.2014 23:28 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1209 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?