Regele Luptatorilor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Regele Luptatorilor Descriere Joc: Avem astazi pentru voi un nou joc cu lupte captivant si interesat in care trebuie sa va luptati cu cei mai buni luptatori. Regele luptatorilor este un joc care va testeaza indemanarea si tehnicile de lupta in cele mai dificile situatii. Jocul se joaca numai cu tastele sageti si alte taste specifice fiecarui jucator in parte. Pentru inceput puteti alege sa va antrenati pentru a invata tastele de joc. Dupa ce v-ati familiarizat cu stilul de lupta puteti da pe un joc demonstrativ intre doua calculatoare pentru a intelege ecranul de joc. Puteti alege din mai multe caractere pe cel care va reprezinta cel mai bine si cu care credeti ca puteti castiga campionatul. Adunati cat mai multe puncte si invingeti cat mai multi adversati pentu a castiga campionatul. Mult succes incercand sa va distrugeti adversarii in jocul Regele Luptatorilor.
Jocul Regele Luptatorilor a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:59, fost jucat pana acum de un numar de 921 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 2 ori, iar media rezultata este de 3 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele w,a,s,d pentru deplsare si tastele u,i,o,j,k pentru atac

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu batai, jocuri cu batai, jocuri cu box, jocuri cu competitii, jocuri cu concursuri, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu luptatori profesionisti, jocuri cu lupte, jocuri cu lupte de strada, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri king of fighters death match, jocuri regele luptatorilor

Regele Luptatorilor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Regele Luptatorilor

Luptatoarea Rihanna...

Luptatoarea Rihanna

Kung Fu Panda Lovit...

Kung Fu Panda Lovituri Mortale

Batai mascote

Batai mascote

Lupte Online

Lupte Online

Lupta cu Vedete

Lupta cu Vedete

GWA Wrestling

GWA Wrestling

Batai extraterestri...

Batai extraterestri

Scoala de Wrestling...

Scoala de Wrestling

Bataie in strada

Bataie in strada

Aventura in Padure...

Aventura in Padure

Fata robot

Fata robot

Street fighter 2

Street fighter 2

Testoasele Ninja An...

Testoasele Ninja Antrenament

Ironman in New York...

Ironman in New York

Bataie la pub

Bataie la pub

Batai in 1

Batai in 1

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Batai Bugs Bunny

Batai Bugs Bunny

Gladiatorii

Gladiatorii

Hong Kong Phooey Pr...

Hong Kong Phooey Provocare la Karate


Mai multe despre jocul Regele Luptatorilor
Jocul Regele Luptatorilor face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 23.01.2018 07:19.
Jocul Regele Luptatorilor a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:59 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 921 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?