Razboi cu Barca in Vietnam - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Razboi cu Barca in Vietnam Descriere Joc: Razboiul este cel mai ingrozitor eveniment care poate avea loc in lume, este cel mai neplacut si cel mai terifiant mod prin care oamenii pot sa rezolve niste neintelegeri. Iata ca fara voie au loc si astfel de conflicte de proportii intre oamenii si cand se intampla trebuie sa sa se lupte cu putere pentru restabilirea pacii. In jocul de astazi voi veti fi cu barca de lupta pe apa in razboiul din Vietnam unde aveti o misiune destul de grea de dus cu bine pana la capat, insa noi credem ca va veti da silinta sa si reusiti. Jocul va aduce mai multe misiuni pe care voi sa le impliniti pentru a merge cat mai departe si intr-un final sa aduceti pacea pe acest teritoriu. Tot ce aveti de facut este sa porniti cu barca pe care o veti ghida cat mai bine ca sa eliminati inamicii si bazele acestora folosindu-va de armamentul cu care este dotata barca voastra. La un moment dat veti avea si alte ajutoare, barci din armata voastra care va vor ajuta sa treceti cu bine de un atac aerian sau terestru. Fiti cei mai buni in aceasta lupta si treceti cu bine de fiecare misiune din joc!
Jocul Razboi cu Barca in Vietnam a fost adaugat in data de 05.04.2015 12:39, fost jucat pana acum de un numar de 273 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul si tastele W,A,S,D ca sa jucati jocul Razboi cu Barca in Vietnam

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joc 2015 cu impuscaturi cu barci, joc cu impuscaturi cu barci, joc gratis cu barci, joc nou cu impuscaturi, joc online cu barci, joc pentru copii cu barci, jocuri 2015 cu barci, jocuri 2015 cu impuscaturi, jocuri noi cu barci

Razboi cu Barca in Vietnam

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Razboi cu Barca in Vietnam

Razboaie feudale

Razboaie feudale

Ultimate war

Ultimate war

Razboi in Irak

Razboi in Irak

Avioane de Lupta 2...

Avioane de Lupta 2

Marea Cruciada 2

Marea Cruciada 2

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2

Marea Cruciada

Marea Cruciada

Baronii Aerului

Baronii Aerului

Deeds of War

Deeds of War

Soldati in razboi

Soldati in razboi

Tancuri in razboi

Tancuri in razboi

Razboaie cu trenuri...

Razboaie cu trenuri

Razboi in aer

Razboi in aer

Razboaie cu tunuri...

Razboaie cu tunuri

Razboi pe Lac

Razboi pe Lac

Razboi cu tancuri

Razboi cu tancuri

Razboi pe Planeta M...

Razboi pe Planeta Marte

Razboi cu avioane F...

Razboi cu avioane F1

Razboi mafioti

Razboi mafioti

Razboiul Dwarf

Razboiul Dwarf


Mai multe despre jocul Razboi cu Barca in Vietnam
Jocul Razboi cu Barca in Vietnam face parte din categoria de Jocuri cu Razboi si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2017 07:53.
Jocul Razboi cu Barca in Vietnam a fost adaugat in data de 05.04.2015 12:39 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 273 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?