Ratatouille Serveste Cina - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ratatouille Serveste Cina Descriere Joc: Simpaticul Sobolan Ratatouille revine alaturi de voi cu un joc nou in care va invita in restauratul in care el lucreaza si in care prepara cele mai delicioase meniuri pentru cei mai selecti clienti. Aici are de servit cu meniul dorit clientii care ii calca pragul si are mare nevoie de ajutoare ca sa faca fata avalansei de clienti care vor sa guste un meniu atat de special. In acest joc nu aveti prea mult timp la dispozitie ca sa va impliniti misiunile de aceea trebuie sa fiti foarte atenti si sa va grabiti luand meniurile si servindu-le clientilor asa cum acestia va cer ca sa puteti strange targhetul cerut la fiecare nivel. Tot ce aveti de facut este sa dati click pe scaunul unde vreti sa se aseze clientul sosit si apoi sa luati de pe tejghea meniul pe care acesta vi-l cere, iar la final sa dati click pe client ca sa luati banii si sa elibereze masa. Tot asa veti face cu fiecare client in parte ca sa adunati cat mai multi banuti si sa aveti timp sa va atingeti targhetul. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel aveti un anumit targhet de atins pe care daca il atingeti veti putea merge mai departe in joc. Distrati-va alaturi de prietenii vostri si fiti cele mai bune ajutoare la restaurantul lui Ratatouille!
Jocul Ratatouille Serveste Cina a fost adaugat in data de 19.09.2014 17:54, fost jucat pana acum de un numar de 351 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ratatouille Serveste Cina

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocur cu restaunt, jocur ratatouille serveste cina, jocuri cina ratatouille, jocuri cu linguini si remi, jocuri cu ratatouille, jocuri cu remi si linguini, jocuri cu remy si linguinii 2014, jocuri de servit, jocuri de servit 2014, jocuri distractive cu ratatouille, jocuri frumoase, jocuri frumoase ratatouille, jocuri gratis, jocuri gratis cu ratatouille, jocuri haos in bucatarie, jocuri kids, jocuri kids ratatouille, jocuri noi, jocuri noi de servit, jocuri noi ratatouille, jocuri noi ratatouille 2014, jocuri online, jocuri online ratatouille, jocuri online restaurant, jocuri pentru copii, jocuri pentru copii ratatouille, jocuri personaje ratatouille, jocuri ratatouille 2014, jocuri ratatouille la restaurant, jocuri restaurant, jocuri restaurantul ratatouille, jocuri restaurantul ratatouille 2014, ratatouille

Ratatouille Serveste Cina

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ratatouille Serveste Cina

Serveste la Magazin...

Serveste la Magazinul de Dulciuri

Serveste la cantina...

Serveste la cantina

Hannah Montana serv...

Hannah Montana serveste la bar

Cafeneaua Scaris

Cafeneaua Scaris

T-Bo Serveste cu Su...

T-Bo Serveste cu Sucuri

Serveste la magazin...

Serveste la magazin

Ratatouille Servest...

Ratatouille Serveste Cina

Serveste la Pescari...

Serveste la Pescarie

Serveste cu Popcorn...

Serveste cu Popcorn

Printesa Elsa si In...

Printesa Elsa si Inghetata

Serveste cu Maimuta...

Serveste cu Maimuta in Jungla

Managerul de Hotel...

Managerul de Hotel

Serveste la Chioscu...

Serveste la Chioscul cu Gustari

Inghetata Gelato

Inghetata Gelato

Cofetaria Distracti...

Cofetaria Distractiva

Serveste inghetata ...

Serveste inghetata ca un maestru

Serveste la Bucatar...

Serveste la Bucataria lui Lean

Serveste cu Jerry

Serveste cu Jerry

Serveste la popasul...

Serveste la popasul Taco Mia

Serveste animale

Serveste animale


Mai multe despre jocul Ratatouille Serveste Cina
Jocul Ratatouille Serveste Cina face parte din categoria de Jocuri de Servit si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 01:34.
Jocul Ratatouille Serveste Cina a fost adaugat in data de 19.09.2014 17:54 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 351 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?