Prinde Cheia - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Prinde Cheia Descriere Joc: Noi stim ca sunteti foarte isteti si va descurcati de minune sa rezolvati foarte multe probleme pe care vi le aduc personajele din jocurile noastre de logica. Pentru asta noi v-am pregatit un nou joc in care voi sa va dati silinta sa ajutati un biet om care este inchis intr-o pivnita foarte mare si ca sa poata scapa din aceasta are nevoie sa colecteze toate cheile din joc pentru a deschide multimea de usi care ii stau piedica in fata. Voi veti avea de rezolvat aceasta problema ca sa ii puneti de fiecare data omului cheia in brate, pentru asta trebuie sa ganditi fiecare miscare pe care o faceti si sa taiati lanturile cu care este prinsa cheia pentru ca ea sa nu nimereasca in alta parte ci in mainile omului vostru. Jocul este impartit pe nivele si la fiecare nivel aveti de rezolvat aceasta probleme ca sa il faceti pe om sa prinda cheia de fiecare data ca sa treceti la un alt nivel si omul vostru intr-o alta incapere a pivnitei care il va duce mai aproape de iesire. Incercati sa adunati si monedele care va vor aduce un punctaj mai mare la fiecare nivel. Dati o mana de ajutor omului din pivnita ca sa prinda cheia de fiecare data pentru a se salva!
Jocul Prinde Cheia a fost adaugat in data de 06.04.2015 13:23, fost jucat pana acum de un numar de 466 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Prinde Cheia

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri 2015 de logica, jocuri amuzante de logica, jocuri cu chei, jocuri de logica cu aventuri, jocuri de logica cu chei, jocuri de logica in labirint, jocuri de logica pentru copii, spargatorul de catacombe online

Prinde Cheia

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Prinde Cheia

Minerul si Solutia ...

Minerul si Solutia Minelor

Trezirea Mumiilor

Trezirea Mumiilor

Nebunia Formelor

Nebunia Formelor

Captureaza Bomboane...

Captureaza Bomboanele de Halloween

Evadeaza din Incape...

Evadeaza din Incapere

Cosmonautul Gravite...

Cosmonautul Graviteaza

Lambie si Stuffy X ...

Lambie si Stuffy X si 0

Cuburi logice

Cuburi logice

Distruge Barbarii

Distruge Barbarii

Elefantul sforaitor...

Elefantul sforaitor

Povesti la Castel

Povesti la Castel

Labirintul Pastelui...

Labirintul Pastelui

Lavel Pack Puzzle

Lavel Pack Puzzle

Logica cu branza

Logica cu branza

Frogout Creaturile ...

Frogout Creaturile Mutante

Bila prin labirint...

Bila prin labirint

Dirijeaza Cubul

Dirijeaza Cubul

Culori in Particolo...

Culori in Particolo

Jocul mintii

Jocul mintii

Roti Fericite

Roti Fericite


Mai multe despre jocul Prinde Cheia
Jocul Prinde Cheia face parte din categoria de Jocuri de Logica si a fost jucat ultima oara in data de 25.03.2019 09:41.
Jocul Prinde Cheia a fost adaugat in data de 06.04.2015 13:23 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 466 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?