Ping Pong cu Pou - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocurizz.ro/jocuri-cu-masini jocurizz.ro/jocuri-fete jocurizz.ro/jocuri-de-colorat jocurizz.ro/jocuri-fotbal jocurizz.ro/jocuri-cartoon-network jocuriimpuscaturi.net
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Ping Pong cu Pou Descriere Joc: Prietenul vostru Pou a iesit afara sa se joace cu prietenii lui un tenis de masa ca timpul sa treaca intr-o forma mult mai placuta cu un pic de miscare. Jocul nostru de astazi Ping Pong cu Pou este un joc de tenis de masa in care trebuie sa incercati sa adunati cat mai multe puncte ca sa puteti castiga. Tot ce aveti de facut este sa loviti mingea cu paleta ca sa o trimiteti adversarului pana cand unul din voi va pierde mingea. Daca advesarul pierde mingea trimisa de voi atunci veti puncta. Incercati sa faceti fata si sa punctati cat mai multe mingi ca sa va situati pe primul loc. Jocul este tare distractiv mai ales ca mingea are forma lui Pou. Pou are incredere ca veti face fata cu bine acestui nou joc si ca veti puncta de fiecare data ca sa va situati pe primul loc. Veniti alaturi de noi si distrati-va cu noul joc de ping pong!
Jocul Ping Pong cu Pou a fost adaugat in data de 19.06.2014 20:22, fost jucat pana acum de un numar de 674 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Ping Pong cu Pou

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu pou, jocuri cu pou 2014, jocuri cu pou gratis, jocuri cu pou online, jocuri cu tenis de masa, jocuri de tenis, jocuri de tenis de masa, jocuri pou joaca tenis, jocuri pou joaca tenis de masa, jocuri pou tenis, jocuri pou tenis de masa, pou 2014, pou gratis, pou joaca tenis, pou joaca tenis de masa, pou online, pou tenis, pou tenis de masa

Ping Pong cu Pou

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Ping Pong cu Pou

Tennis galactic

Tennis galactic

Tenis cu Mickey si ...

Tenis cu Mickey si Donald

Tenis online

Tenis online

Tenis in epoca de p...

Tenis in epoca de piatra

Tenis cu Echipa de ...

Tenis cu Echipa de Fete

Tenis de camp

Tenis de camp

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp

Lumea Sporturilor T...

Lumea Sporturilor Tenis de Masa

Tenis master

Tenis master

Tenis cu Papusi de ...

Tenis cu Papusi de Carpa

Elsa si Olaf Tenis ...

Elsa si Olaf Tenis de Masa

Tenis de Masa Regal...

Tenis de Masa Regal


Mai multe despre jocul Ping Pong cu Pou
Jocul Ping Pong cu Pou face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2017 08:20.
Jocul Ping Pong cu Pou a fost adaugat in data de 19.06.2014 20:22 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 674 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?