Parcheaza Cisterna 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcheaza Cisterna 2 Descriere Joc: Masinile de mare tonaj isi fac si ele aparitia in randul jocurilor de parcat pentru ca noi v-am pregatit un nou joc in care trebuie sa reusiti sa le parcati cat mai bine. Jocul nostru de astazi Parcheaza Cisterna este un joc de parcat in care trebuie sa urmati instructiunile ca sa o parcati cat mai corect pe locul indicat. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti sarcina de a parca cisterna pe locul indicat pentru a fi punctati si a fi avansati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa conduceti cu grija masina fara sa o loviti de obstacole si apoi sa incercati sa o parcati cat mai bine si mai corect pe locul indicat de joc. Stim ca va va fi foarte dificil de condus si parcat o masina de mare tonaj insa cu exercitiu suntem siguri ca va veti descurca minunat. Veniti alaturi de noi si invatati sa parcati cat mai corect cisterna!
Jocul Parcheaza Cisterna 2 a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:52, fost jucat pana acum de un numar de 888 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Parcheaza Cisterna

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane cu marfa, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane de marfa, jocuri cu cisterne, jocuri cu cisterne 3d, jocuri cu cisterne de apa, jocuri cu cisterne de benzina, jocuri cu cisterne de ciment, jocuri cu cisterne de motorina, jocuri cu cisterne de parcat, jocuri cu cisterne de pompieri, jocuri cu cisterne mania, jocuri cu cisterne mari, jocuri cu parcari, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu tiruri 2015, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu tiruri de condus, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu tiruri de parcat, jocuri cu tiruri man, jocuri cu tiruri mania, jocuri cu tiruri tari, jocuri de parcat

Parcheaza Cisterna 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcheaza Cisterna 2

Parcari cu Dora

Parcari cu Dora

Parcheaza Barca cu ...

Parcheaza Barca cu Spongebob

Elicoptere de Parca...

Elicoptere de Parcat

Parcheaza Tancul

Parcheaza Tancul

Scobby si Shaggy Pa...

Scobby si Shaggy Parcheaza Masina

Parcheaza Masini la...

Parcheaza Masini la Hollywood

Jocul parcheaza cor...

Jocul parcheaza corect

Parcari cu Jeep-ul...

Parcari cu Jeep-ul

Parcheaza Trailerul...

Parcheaza Trailerul

Parcari prin Lume

Parcari prin Lume

Parcheaza BMW

Parcheaza BMW

Parcheaza Cisterna ...

Parcheaza Cisterna 6

Parcari de Expert 2...

Parcari de Expert 2

Parcheaza camionul...

Parcheaza camionul

Parcarea de la Fabr...

Parcarea de la Fabrica

Parcari cu ambulant...

Parcari cu ambulanta

Autobuze Americane ...

Autobuze Americane 2

Camionul de Parcat...

Camionul de Parcat

Parcari Dificile

Parcari Dificile

Parcari Mafia in Or...

Parcari Mafia in Oras


Mai multe despre jocul Parcheaza Cisterna 2
Jocul Parcheaza Cisterna 2 face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 17.12.2017 23:53.
Jocul Parcheaza Cisterna 2 a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 888 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?