Parcheaza Cisterna 2 - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Parcheaza Cisterna 2 Descriere Joc: Masinile de mare tonaj isi fac si ele aparitia in randul jocurilor de parcat pentru ca noi v-am pregatit un nou joc in care trebuie sa reusiti sa le parcati cat mai bine. Jocul nostru de astazi Parcheaza Cisterna este un joc de parcat in care trebuie sa urmati instructiunile ca sa o parcati cat mai corect pe locul indicat. Jocul nostru are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti sarcina de a parca cisterna pe locul indicat pentru a fi punctati si a fi avansati intr-un nou nivel. Tot ce aveti de facut este sa conduceti cu grija masina fara sa o loviti de obstacole si apoi sa incercati sa o parcati cat mai bine si mai corect pe locul indicat de joc. Stim ca va va fi foarte dificil de condus si parcat o masina de mare tonaj insa cu exercitiu suntem siguri ca va veti descurca minunat. Veniti alaturi de noi si invatati sa parcati cat mai corect cisterna!
Jocul Parcheaza Cisterna 2 a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:52, fost jucat pana acum de un numar de 1120 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Parcheaza Cisterna

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu camioane cu marfa, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane de marfa, jocuri cu cisterne, jocuri cu cisterne 3d, jocuri cu cisterne de apa, jocuri cu cisterne de benzina, jocuri cu cisterne de ciment, jocuri cu cisterne de motorina, jocuri cu cisterne de parcat, jocuri cu cisterne de pompieri, jocuri cu cisterne mania, jocuri cu cisterne mari, jocuri cu parcari, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu tiruri 2015, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu tiruri de condus, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu tiruri de parcat, jocuri cu tiruri man, jocuri cu tiruri mania, jocuri cu tiruri tari, jocuri de parcat

Parcheaza Cisterna 2

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Parcheaza Cisterna 2

Suv-ul de Parcat

Suv-ul de Parcat

Masinile Nostime de...

Masinile Nostime de Parcat

Parcarea de la Fabr...

Parcarea de la Fabrica

Parcari cu Macarale...

Parcari cu Macarale

Parcheaza masini de...

Parcheaza masini de politie

Camionul de la zoo...

Camionul de la zoo

Parcheaza masina mo...

Parcheaza masina monstru

Parcari pe apa

Parcari pe apa

Parcheaza Barca cu ...

Parcheaza Barca cu Spongebob

Parcheaza Tractorul...

Parcheaza Tractorul

Parcheaza salupa

Parcheaza salupa

Masini Mafiote de P...

Masini Mafiote de Parcat

Parcari masini de l...

Parcari masini de lux

Parcheaza Tirurile...

Parcheaza Tirurile

Parcheaza Masinile ...

Parcheaza Masinile Vitorului

Fire Truck Parking...

Fire Truck Parking

Politia in Parcare...

Politia in Parcare

Parcheaza Macaraua...

Parcheaza Macaraua

Parcari cu Scooby D...

Parcari cu Scooby Doo

Parcheaza Masini in...

Parcheaza Masini in Tokyo


Mai multe despre jocul Parcheaza Cisterna 2
Jocul Parcheaza Cisterna 2 face parte din categoria de Jocuri cu Parcari si a fost jucat ultima oara in data de 08.12.2018 15:46.
Jocul Parcheaza Cisterna 2 a fost adaugat in data de 06.05.2014 21:52 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1120 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?