Minunatul Spiderman - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Minunatul Spiderman Descriere Joc: Se pare ca activitatea eroului vostru Spiderman nu ea sfarsit niciodata, el are zilnic misiunea de a verifica daca totul este in ordine in oras si daca nu si-a mai facut aparitia vreun hot care sa tulbure linistea. El poate face acest lucru foarte usor folosindu-se de cotumul lui care il face atat de special si de puternic si cu panza de paianjen se agata cu usurinta de cladiri pe care le escaladeaza ca sa vada daca este liniste pretutindeni. In jocul nostru aceasta misiune vrem sa fie distractiva si daca tot a pornit sa verifiece locurile i-am presarat pe traseu mai multe obiecte de vestimentatie cu brend ca sa le colecteze cu ajutorul vostru. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu panza de paianjen dand clik pe locul unde vreti sa se agate dar in acelasi timp sa adune si obiectele de vestimentatie ca sa adunati un punctaj cat mai mare la final. Stim ca toata aceasta joaca este foarte distractiva pentru voi asa ca dati o mana de ajutor prietenului vostru supererou ca sa adune toate lucrurile de la fiecare nivel!
Jocul Minunatul Spiderman a fost adaugat in data de 08.08.2014 16:21, fost jucat pana acum de un numar de 382 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Minunatul Spiderman

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu incredibilul om paianjen, jocuri cu incredibilul spiderman, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen in oras, jocuri cu omul paianjen noi, jocuri cu omul paianjen online, jocuri cu omul paianjen si panza lui, jocuri cu spiderman, jocuri cu spiderman amuzante, jocuri cu spiderman distractive, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman online, jocuri cu spiderman prin oras, jocuri cu supereroi, jocuri gratis, jocuri gratis cu spiderman, jocuri noi cu spiderman, jocuri omul paianjen, jocuri online, jocuri online cu spiderman, jocuri spiderman, spiderman, spiderman in oras jocuri, spiderman online

Minunatul Spiderman

Publicitate/Ads



Jocuri Asemanatoare Minunatul Spiderman

Spirderman 3

Spirderman 3

Spiderman vs Octopu...

Spiderman vs Octopus

Curse pe Gheata

Curse pe Gheata

Spiderman Curse

Spiderman Curse

Spiderman Joc de Me...

Spiderman Joc de Memorie

Moto Spiderman

Moto Spiderman

Spiderman si Obama ...

Spiderman si Obama Puzzle

SpiderMan Bike

SpiderMan Bike

Minunatul Spiderman...

Minunatul Spiderman

Salveaza-l pe Spide...

Salveaza-l pe Spiderman

Jocul foto Spiderma...

Jocul foto Spiderman

Realizeaza Poze inc...

Realizeaza Poze incredibile cu Spiderman

Ultima Aventura a l...

Ultima Aventura a lui Spiderman

Spiderman Puzzle

Spiderman Puzzle

Spiderman Gaseste P...

Spiderman Gaseste Perechi

Spiderman Sabotaj C...

Spiderman Sabotaj Cibernetic

Spiderman Motocross...

Spiderman Motocross

Spiderman Pericol d...

Spiderman Pericol de Electrocutare

Spiderman Puzzle 3...

Spiderman Puzzle 3

Spiderman in Cursa ...

Spiderman in Cursa pe Motociclete


Mai multe despre jocul Minunatul Spiderman
Jocul Minunatul Spiderman face parte din categoria de Jocuri cu Spiderman si a fost jucat ultima oara in data de 22.10.2017 08:18.
Jocul Minunatul Spiderman a fost adaugat in data de 08.08.2014 16:21 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 382 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?