Minunatul Spiderman - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Minunatul Spiderman Descriere Joc: Se pare ca activitatea eroului vostru Spiderman nu ea sfarsit niciodata, el are zilnic misiunea de a verifica daca totul este in ordine in oras si daca nu si-a mai facut aparitia vreun hot care sa tulbure linistea. El poate face acest lucru foarte usor folosindu-se de cotumul lui care il face atat de special si de puternic si cu panza de paianjen se agata cu usurinta de cladiri pe care le escaladeaza ca sa vada daca este liniste pretutindeni. In jocul nostru aceasta misiune vrem sa fie distractiva si daca tot a pornit sa verifiece locurile i-am presarat pe traseu mai multe obiecte de vestimentatie cu brend ca sa le colecteze cu ajutorul vostru. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu panza de paianjen dand clik pe locul unde vreti sa se agate dar in acelasi timp sa adune si obiectele de vestimentatie ca sa adunati un punctaj cat mai mare la final. Stim ca toata aceasta joaca este foarte distractiva pentru voi asa ca dati o mana de ajutor prietenului vostru supererou ca sa adune toate lucrurile de la fiecare nivel!
Jocul Minunatul Spiderman a fost adaugat in data de 08.08.2014 16:21, fost jucat pana acum de un numar de 470 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Minunatul Spiderman

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu incredibilul om paianjen, jocuri cu incredibilul spiderman, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen in oras, jocuri cu omul paianjen noi, jocuri cu omul paianjen online, jocuri cu omul paianjen si panza lui, jocuri cu spiderman, jocuri cu spiderman amuzante, jocuri cu spiderman distractive, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman online, jocuri cu spiderman prin oras, jocuri cu supereroi, jocuri gratis, jocuri gratis cu spiderman, jocuri noi cu spiderman, jocuri omul paianjen, jocuri online, jocuri online cu spiderman, jocuri spiderman, spiderman, spiderman in oras jocuri, spiderman online

Minunatul Spiderman

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Minunatul Spiderman

Spiderman cu Motoci...

Spiderman cu Motocicleta 2

Spiderman Lupte 3D...

Spiderman Lupte 3D

Spiderman vs Zombi...

Spiderman vs Zombi

Saruturi cu Spiderm...

Saruturi cu Spiderman 2

Cursa cu Motociclet...

Cursa cu Motocicleta lui Spiderman

Spiderman cu Atv-ul...

Spiderman cu Atv-ul

Spiderman power str...

Spiderman power strike

Spiderman BMX

Spiderman BMX

Spiderman Face Acro...

Spiderman Face Acrobatii

Moto Spiderman

Moto Spiderman

Spiderman si obiect...

Spiderman si obiectele ascunse

Saruturi cu Spiderm...

Saruturi cu Spiderman

Spiderman cu Bicicl...

Spiderman cu Bicicleta

Spiderman si Monstr...

Spiderman si Monstri din Midtown

Indemanatecul Spide...

Indemanatecul Spiderman

Curse pe Gheata

Curse pe Gheata

Spiderman Exerseaza...

Spiderman Exerseaza cu Panza

Spiderman Prin Oras...

Spiderman Prin Oras

Spiderman Vs Sandma...

Spiderman Vs Sandman

Jocul foto Spiderma...

Jocul foto Spiderman


Mai multe despre jocul Minunatul Spiderman
Jocul Minunatul Spiderman face parte din categoria de Jocuri cu Spiderman si a fost jucat ultima oara in data de 19.02.2018 11:09.
Jocul Minunatul Spiderman a fost adaugat in data de 08.08.2014 16:21 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 470 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?