Micul meu Ponei Puzzle Rotund - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Micul meu Ponei Puzzle Rotund Descriere Joc: Micii Ponei se intorc la voi intr-un joc nou tare distractiv pe care il veti indragi din prima clipa. Jocul pe care vi-l oferim astazi Micul Meu Ponei Puzzle Rotativ este un joc de indemanare in care trebuie sa realizati o imagine cu poneii vostri asezant piesele corect. Jocul nostru este un altfel de puzzle in cerc in care trebuie sa asezati fiecare piesa la locul ei ca sa iasa imaginea oferita de joc. In joc aveti mai multe niveluri si in fiecare nivel o imagine cu poneii vostri indragiti de rezolvat. Incercati sa va incadrati in timpul dat de catre joc ca sa terminati fiecare puzzle in parte. Nu aveti, prin urmare, tot timpul la dispozitie, dati dovada de un spirit de observatie cat mai bun ca sa puteti termina in timp util. Cu fiecare nivel trecut veti primi un anumit numar de puncte. Incercati sa rezolvati fiecare nivel ca sa adunati un numar cat mai mare de puncte sa fiti cei mai buni!
Jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund a fost adaugat in data de 31.03.2014 23:24, fost jucat pana acum de un numar de 1269 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri 2014, jocuri 2014 micul meu ponei, jocuri cu micul mei ponei, jocuri de puzzle, jocuri gratis, jocuri gratis micul meu ponei, jocuri micul meu ponei, jocuri micul meu ponei puzzle, jocuri my little pony, jocuri noi, jocuri noi cu micul meu ponei, jocuri online, jocuri online micul meu ponei, jocuri online my little pony, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle micul meu ponei, jocuri puzzle rotund, jocuri puzzle rotund cu ponei, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, micul meu ponei, micul meu ponei puzzle online, my little pony puzzle, noi jocuri cu micul meu ponei, noi jocuri de puzzle, personaje, puzzle, puzzle 2014, puzzle 2014 micul meu ponei, puzzle cu ponei, puzzle cu ponei 2014, puzzle online, puzzle online 2014, puzzle ponei online, puzzle rotund

Micul meu Ponei Puzzle Rotund

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Micul meu Ponei Puzzle Rotund

Curse cu ponei

Curse cu ponei

Ponei dress up

Ponei dress up

La Joaca cu Micul M...

La Joaca cu Micul Meu Ponei

Poneiul Twilight Sp...

Poneiul Twilight Spirkle Imbracaminte de Curcubeu

Poneiul

Poneiul

Petrecere in Padure...

Petrecere in Padure cu Ponei Puzzle

Poneiul Flutershy i...

Poneiul Flutershy in Stilul Curcubeu

Micul Meu Ponei Dec...

Micul Meu Ponei Decoreaza Inghetata

Tunul Poneiului Pin...

Tunul Poneiului Pinkie Pie Puzzle

Ingrijeste Puii de ...

Ingrijeste Puii de Unicorni

Poneiul Twilight Sp...

Poneiul Twilight Sparkle Cauta Stele

Puzzle cu ponei

Puzzle cu ponei

Bebelusii Ponei Puz...

Bebelusii Ponei Puzzle

Micul Meu Ponei de ...

Micul Meu Ponei de Memorie

Dora si Poneiul Ei...

Dora si Poneiul Ei

Pinkye Pie Bejewele...

Pinkye Pie Bejeweled

Micul Meu Ponei de ...

Micul Meu Ponei de Imbracat2

Poneilor Jucausi Pu...

Poneilor Jucausi Puzzle

Micul Meu Ponei Fac...

Micul Meu Ponei Face Baie

Micul Meu Ponei Sli...

Micul Meu Ponei Sliding Puzzle


Mai multe despre jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund
Jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 22.05.2019 22:06.
Jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund a fost adaugat in data de 31.03.2014 23:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1269 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?