Micul meu Ponei Puzzle Rotund - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Micul meu Ponei Puzzle Rotund Descriere Joc: Micii Ponei se intorc la voi intr-un joc nou tare distractiv pe care il veti indragi din prima clipa. Jocul pe care vi-l oferim astazi Micul Meu Ponei Puzzle Rotativ este un joc de indemanare in care trebuie sa realizati o imagine cu poneii vostri asezant piesele corect. Jocul nostru este un altfel de puzzle in cerc in care trebuie sa asezati fiecare piesa la locul ei ca sa iasa imaginea oferita de joc. In joc aveti mai multe niveluri si in fiecare nivel o imagine cu poneii vostri indragiti de rezolvat. Incercati sa va incadrati in timpul dat de catre joc ca sa terminati fiecare puzzle in parte. Nu aveti, prin urmare, tot timpul la dispozitie, dati dovada de un spirit de observatie cat mai bun ca sa puteti termina in timp util. Cu fiecare nivel trecut veti primi un anumit numar de puncte. Incercati sa rezolvati fiecare nivel ca sa adunati un numar cat mai mare de puncte sa fiti cei mai buni!
Jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund a fost adaugat in data de 31.03.2014 23:24, fost jucat pana acum de un numar de 1148 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: joaca jocuri pazal, joaca jocuri puzzle, jocuri 2014, jocuri 2014 micul meu ponei, jocuri cu micul mei ponei, jocuri de puzzle, jocuri gratis, jocuri gratis micul meu ponei, jocuri micul meu ponei, jocuri micul meu ponei puzzle, jocuri my little pony, jocuri noi, jocuri noi cu micul meu ponei, jocuri online, jocuri online micul meu ponei, jocuri online my little pony, jocuri puzzle, jocuri puzzle 2014, jocuri puzzle micul meu ponei, jocuri puzzle rotund, jocuri puzzle rotund cu ponei, jocuri tip puzzle, jocuri tip puzzle 2014, jocuri tip puzzle online, micul meu ponei, micul meu ponei puzzle online, my little pony puzzle, noi jocuri cu micul meu ponei, noi jocuri de puzzle, personaje, puzzle, puzzle 2014, puzzle 2014 micul meu ponei, puzzle cu ponei, puzzle cu ponei 2014, puzzle online, puzzle online 2014, puzzle ponei online, puzzle rotund

Micul meu Ponei Puzzle Rotund

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Micul meu Ponei Puzzle Rotund

Micul Meu Ponei Ave...

Micul Meu Ponei Aventura in Ponyville

Familia Rainbow Das...

Familia Rainbow Dash Puzzle

Micul meu Ponei la ...

Micul meu Ponei la Picnic Puzzle

X si O cu Micul Meu...

X si O cu Micul Meu Ponei

Imbraca Poneiul

Imbraca Poneiul

Flappy Cute Pony

Flappy Cute Pony

Curata poneiul

Curata poneiul

Poneiul Twilight Sp...

Poneiul Twilight Spirkle de Machiat

Poneii Pinkie Pie s...

Poneii Pinkie Pie si Twilight Puzzle

Poneii Fluttershy s...

Poneii Fluttershy si Fluturii Puzzle

Mane-iac Mayham de ...

Mane-iac Mayham de Imbracat

Petrecere in Pijama...

Petrecere in Pijama cu Ponei

Celestia Golf cu Pr...

Celestia Golf cu Prajituri in Spatiu

Micul Meu Ponei la ...

Micul Meu Ponei la Dermatolog

Ponei de Curse 3

Ponei de Curse 3

Micul Meu Ponei Dec...

Micul Meu Ponei Decoreaza Tortul

Micul Meu Ponei Car...

Micul Meu Ponei Carti de Potrivit

Micul meu Ponei Cur...

Micul meu Ponei Cursa Magica

Micul Meu Ponei Gas...

Micul Meu Ponei Gaseste Diferentele

Poneii de Craciun P...

Poneii de Craciun Puzzle


Mai multe despre jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund
Jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund face parte din categoria de Jocuri cu Ponei si a fost jucat ultima oara in data de 15.01.2019 19:09.
Jocul Micul meu Ponei Puzzle Rotund a fost adaugat in data de 31.03.2014 23:24 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1148 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?