Lupta cu Vedete - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lupta cu Vedete Descriere Joc: Va invitam la un joc captivant si amuzant de lupte cu patru din cele mai cunoscute si iubite vedete. Obiectivul acestui joc este sa va luptati cu vedete cunoscute si sa castigati campionatul pentru a deveni un mare luptator. Folositi-va de tastele W,A,S,D si tasta space pentru a va apara de loviturile inamicului. La primul nivel va trebui sa va confuntati cu actorul Hasselhoff, la al doilea nivel cu cantaretul P. Diddy, la al treilea nivel cu luptatorul Sylvester Stallone iar ultimul dar nu cel din urma va fi puternicul Schwarzenegger. Cu cat avansati mai mult cu atat adversarii vostri vor fi mai puternici. In partea de sus a ecranului de joc se afla afisata lina vietii, incearca sa il dobori pe luptatator inainte ca loviturile primite de tine sa fie fatale. Chiar daca ai pierdut poti relua batalia la care ai ramas pana la castigarea ei. Fii rapid si arata-le ca tu esti cel mai bun in lupta cu vedete.
Jocul Lupta cu Vedete a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:58, fost jucat pana acum de un numar de 1339 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele w,a,s,d pentru a lovi si tasta space pentru aparare

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri celebrity fight club, jocuri cu batai, jocuri cu batai, jocuri cu batausi, jocuri cu box, jocuri cu celebritati, jocuri cu competitii, jocuri cu concursuri, jocuri cu incaierari, jocuri cu karate, jocuri cu karate, jocuri cu luptatori, jocuri cu luptatori, jocuri cu lupte, jocuri cu lupte de strada, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte tari, jocuri cu lupte tari, jocuri cu vedete, jocuri de lupte cu celebritati, jocuri pe nivele

Lupta cu Vedete

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lupta cu Vedete

Wrestling Nacho Lib...

Wrestling Nacho Libre

Aventura in Padure...

Aventura in Padure

GWA Wrestling

GWA Wrestling

Maestri ai luptelor...

Maestri ai luptelor

Antrenament de lupt...

Antrenament de lupta cu Lanterna Verde

Lupte la Inchisoare...

Lupte la Inchisoare

Lupte de Strada

Lupte de Strada

Lupta cu Ninja

Lupta cu Ninja

Lupte Kung Fu

Lupte Kung Fu

Ben 10 Orasul Fanto...

Ben 10 Orasul Fantoma

Batai in 1

Batai in 1

Batai kung fu

Batai kung fu

Geek Fighter batai...

Geek Fighter batai

Regele Luptatorilor...

Regele Luptatorilor

Bobby Wasabi Misiun...

Bobby Wasabi Misiune de Salvare

Luptator de Strada...

Luptator de Strada

12 Luptatori

12 Luptatori

Testoasele Ninja in...

Testoasele Ninja in Lupta cu Inamicii

Batai Wrestling

Batai Wrestling

Batai ninja

Batai ninja


Mai multe despre jocul Lupta cu Vedete
Jocul Lupta cu Vedete face parte din categoria de Jocuri cu Bataie si a fost jucat ultima oara in data de 23.04.2019 18:59.
Jocul Lupta cu Vedete a fost adaugat in data de 29.03.2014 13:58 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1339 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?