Lego Harry Potter - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Lego Harry Potter Descriere Joc: Acum il ai pe personajul tau preferat de film chiar aici, magnificul magician Harry Potter este alaturi de tine! Ajuta-l pe Harry Potter sa reconstruiasca camerele distruse ale castelului! Folosindu-te de sagetile de pe tastatura, ghideaza-l pe magicianul Harry Potter sa colecteze caramizile pe care le va folosi la reconstruire. Daca colectezi banuti colorati vei primi puncte bonus! Dar ai grija, fereste-te de supraveghestori care vor sa te impiedice. In ajutorul tau insa vine mantia de invizibilitate pe care daca o ai pe tine, supraveghetori nu te mai pot vedea iar tu poti trece neobservat pe langa ei. In ajutorul tau mai vin si portalurile in care daca intri te vei teleporta, folosestele pentru a reusi sa fugi mai rapid de supraveghetori. Ajuta-l pe Harry Potter si devin-o cel mai bun magician!
Jocul Lego Harry Potter a fost adaugat in data de 04.04.2014 16:35, fost jucat pana acum de un numar de 710 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Lego Harry Potter

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: chima, dino, fete, games, hero factory, in 2, jocuri cu harry potter, jocuri cu lego, jocuri cu lego de aventura, jocuri cu lego harry potter, jocuri lego, jocuri lego 2013, jocuri lego chima, jocuri lego city, jocuri lego city 2013, jocuri lego city 3d, jocuri lego city de construit, jocuri lego city noi, jocuri lego de baieti, jocuri lego de fete, jocuri lego dino, jocuri lego eroi, jocuri lego friends, jocuri lego hero factory, jocuri lego hero factory 2, jocuri lego hero factory 3d, jocuri lego hero factory breakout, jocuri lego hero factory evadarea, jocuri lego in 2, jocuri lego in romana, jocuri lego marvel, jocuri lego siti, jocuri lego siti gratis, jocuri lego vechi, jocuri lego wrestling, lego, lego chima, lego games, marvel, potter

Lego Harry Potter

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Lego Harry Potter

Star Wars Lego Asal...

Star Wars Lego Asalt in Spatiu

Lego in Mina

Lego in Mina

Ninjago Arta Spinju...

Ninjago Arta Spinjutsu

Lego Chima Prin Cer...

Lego Chima Prin Cercul de Foc

Lego Jigsaw Puzzle...

Lego Jigsaw Puzzle

Orasul Lego

Orasul Lego

Prietenii Lego la P...

Prietenii Lego la Parcul cu Apa

Lego cu Iron Man

Lego cu Iron Man

Militari lego

Militari lego

Lego la Spitalul de...

Lego la Spitalul de Recuperare

Benzinaria Lego

Benzinaria Lego

Caderea lui Emmet L...

Caderea lui Emmet Lego Movie

Marea Aventura Lego...

Marea Aventura Lego de Eliminat

Aduna Comori din Ma...

Aduna Comori din Mare Lego

Motociclete lego

Motociclete lego

Lego cu Hobit

Lego cu Hobit

Pompierii Lego Stin...

Pompierii Lego Sting Focul in Padure

Lego cu Wolverine s...

Lego cu Wolverine si Magneto

Submarinul Lego Mov...

Submarinul Lego Movie

Lego cu Eroul Hulk...

Lego cu Eroul Hulk


Mai multe despre jocul Lego Harry Potter
Jocul Lego Harry Potter face parte din categoria de Jocuri cu Lego si a fost jucat ultima oara in data de 21.03.2018 08:37.
Jocul Lego Harry Potter a fost adaugat in data de 04.04.2014 16:35 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 710 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?