Joc de Sah cu Calculatorul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Joc de Sah cu Calculatorul Descriere Joc: Pentru cei care se dau in vant dupa jocurile de sah in care mintea va este pusa la grea incercare ca sa puteti aplica cele mai bune strategii prin care voi sa va infrangeti echipa adversa. Noi avem pregatite pentru voi mai multe jocuri de sah care au cate ceva diferit in ele insa acest lucru nu le schimba modul si regulile de joc asa ca le puteti incerca. De aceasta data va veti juca alaturi de calculator si impotriva lui pentru ca veti face parte din echipe diferite voi cu piesele albe si calculatorul cu piesele negre. Tot ce aveti de facut este sa miscati cate o piesa de sah atunci cand va vine randul si trebuie sa o mutati conform regulilor dupa care aceasta se misca pentru ca doar asa veti putea juca un sah corect. In joc vi se arata si ce mutari posibile puteti face cu piesa pe care alegeti sa o mutati asa ca o sa va vina mai usor sa gasiti locul ei fara sa va dea prea mari batai de cap. In jocul de sah pentru a putea castiga trebuie sa il aduceti pe regele advers in pozitia de sah mat. Suntem siguri ca o sa va descurcati foarte bine in noul joc asa ca nu ezitati sa il incercati si chiar sa castigati!
Jocul Joc de Sah cu Calculatorul a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:56, fost jucat pana acum de un numar de 25443 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 30 ori, iar media rezultata este de 2.73333 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Joc de Sah cu Calculatorul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri cu sah, jocuri cu sah gratuit, jocuri de logica, jocuri de logica sah, jocuri dificile cu sah, jocuri frumoase cu sah, jocuri kids cu sah, jocuri kids sah, jocuri logice, jocuri logice online, jocuri logice sah, jocuri sah, jocuri sah online, sah cu calculatorul online, sah de logica, sah joc nou, sah joc online, sah jocuri, sah jocuri kids 2015, sah jocuri online, sah jocuri pe calculator, sah online, sah online gratuit, sah pe calculator, sah pe calculator gratis, sah pe internet

Joc de Sah cu Calculatorul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Joc de Sah cu Calculatorul

Table online

Table online

Table 3D

Table 3D

Table multiplayer

Table multiplayer

Dame in 2

Dame in 2

Super joc de table...

Super joc de table

Table si sah

Table si sah

Tintar pe tabla

Tintar pe tabla

Joc de dame

Joc de dame

Table cu calculator...

Table cu calculatorul

Mac si Bloo Joaca D...

Mac si Bloo Joaca Dame

Table gratis

Table gratis

Joc nou de table

Joc nou de table

Joc de table PROFI...

Joc de table PROFI

Joc nou dame

Joc nou dame

Joc de Sah cu Calcu...

Joc de Sah cu Calculatorul


Mai multe despre jocul Joc de Sah cu Calculatorul
Jocul Joc de Sah cu Calculatorul face parte din categoria de Jocuri cu Table si a fost jucat ultima oara in data de 01.12.2021 11:23.
Jocul Joc de Sah cu Calculatorul a fost adaugat in data de 07.02.2015 12:56 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 25443 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?