Impusca Bile Bubbles - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Impusca Bile Bubbles Descriere Joc: Iata ca jocurile de tip bubble nu se opresc aici ci continuam oferindu-va cele mai noi jocuri din aceasta categorie ca sa le jucati si sa adunati cat mai multe puncte spargand bile. Jocul nostru de astazi este un joc cu bile premium in care trebuie sa le eliminati pe toate ca sa puteti strange cat mai multe puncte trecand mai departe in nivelele superioare. Jocul este asemanator jocului clasic bubble in care aveti de impuscat cu bile colorate ca sa le eliminati. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu bile colorate ca sa grupati trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti un anumit numar de bile de eliminat intr-un timp cat mai scurt ca sa fiti avansati intr-un nivel superior. Ca la orice joc pe nivele, cu cat veti avansa, jocul se va complica deoarece veti avea din ce in ce mai multe bile de eliminat. Dati tot ce puteti si incercati sa eliminati toate bilele de fiecare data ca sa strangeti cel mai mare punctaj cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37, fost jucat pana acum de un numar de 670 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 1 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Impusca Bile Bubbles

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bubble, bubble cu bile colorate, bubble online, bubble shooter, bubble shooter online, bubble shooter premium, bubbles, jocuri bubble, jocuri bubble online, jocuri bubble shooter, jocuri bubble shooter premium, jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile colorate bubble, jocuri cu bile online, jocuri noi, jocuri noi bubble, jocuri noi cu bile, jocuri online, jocuri online cu bile

Impusca Bile Bubbles

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Impusca Bile Bubbles

Ben 10 Bubble Troub...

Ben 10 Bubble Trouble

Pufuletii Vooz Zuma...

Pufuletii Vooz Zuma

Kung Fu Panda Joaca...

Kung Fu Panda Joaca Baseball

Colorful Zuma

Colorful Zuma

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 6

Universitatea Monst...

Universitatea Monstrilor Bubble Hit

Sofia Bubble

Sofia Bubble

Distractia Bubble

Distractia Bubble

Zuma original

Zuma original

Biliard Z Force

Biliard Z Force

Cameleon Zuma

Cameleon Zuma

Bubble

Bubble

Zuma Dragons

Zuma Dragons

Pisica Angela Bubbl...

Pisica Angela Bubbles

Biliard Exploziv Ex...

Biliard Exploziv Extrem 6

Lovituri cu Bile

Lovituri cu Bile

Bubble Exploziv

Bubble Exploziv

Bile cu Monster Hig...

Bile cu Monster High

Jocul Bilelor 2

Jocul Bilelor 2

Biliard cu 9 Bile

Biliard cu 9 Bile


Mai multe despre jocul Impusca Bile Bubbles
Jocul Impusca Bile Bubbles face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 15.10.2017 23:15.
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 670 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?