Impusca Bile Bubbles - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Impusca Bile Bubbles Descriere Joc: Iata ca jocurile de tip bubble nu se opresc aici ci continuam oferindu-va cele mai noi jocuri din aceasta categorie ca sa le jucati si sa adunati cat mai multe puncte spargand bile. Jocul nostru de astazi este un joc cu bile premium in care trebuie sa le eliminati pe toate ca sa puteti strange cat mai multe puncte trecand mai departe in nivelele superioare. Jocul este asemanator jocului clasic bubble in care aveti de impuscat cu bile colorate ca sa le eliminati. Tot ce aveti de facut este sa aruncati cu bile colorate ca sa grupati trei sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le elimina. Jocul are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti un anumit numar de bile de eliminat intr-un timp cat mai scurt ca sa fiti avansati intr-un nivel superior. Ca la orice joc pe nivele, cu cat veti avansa, jocul se va complica deoarece veti avea din ce in ce mai multe bile de eliminat. Dati tot ce puteti si incercati sa eliminati toate bilele de fiecare data ca sa strangeti cel mai mare punctaj cu fiecare nivel in care avansati!
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37, fost jucat pana acum de un numar de 1198 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 3 ori, iar media rezultata este de 2.33333 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Impusca Bile Bubbles

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: bubble, bubble cu bile colorate, bubble online, bubble shooter, bubble shooter online, bubble shooter premium, bubbles, jocuri bubble, jocuri bubble online, jocuri bubble shooter, jocuri bubble shooter premium, jocuri cu bile, jocuri cu bile colorate, jocuri cu bile colorate bubble, jocuri cu bile online, jocuri noi, jocuri noi bubble, jocuri noi cu bile, jocuri online, jocuri online cu bile

Impusca Bile Bubbles

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Impusca Bile Bubbles

Bubble cu Fluturi

Bubble cu Fluturi

Zuma Fotbal

Zuma Fotbal

Kung Fu Panda Joaca...

Kung Fu Panda Joaca Zuma

Bile de sapun

Bile de sapun

Bila de nea

Bila de nea

Zuma Tropical

Zuma Tropical

Valentine Day Bubbl...

Valentine Day Bubble

Biliard Blitz Rapid...

Biliard Blitz Rapid

Bubble cu Minioni

Bubble cu Minioni

Biliard Crazy

Biliard Crazy

Sofia Bubble

Sofia Bubble

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 7

Bile si linii

Bile si linii

Bila Portocalie la ...

Bila Portocalie la Adapost 5

Sonic Bubble

Sonic Bubble

Bulele din Ocean

Bulele din Ocean

Jolls bile de rosto...

Jolls bile de rostogolit

Bile Marble Mat

Bile Marble Mat

Tunul cu Bile Bubbl...

Tunul cu Bile Bubble

Bilute Inteligente...

Bilute Inteligente


Mai multe despre jocul Impusca Bile Bubbles
Jocul Impusca Bile Bubbles face parte din categoria de Jocuri cu Bile si a fost jucat ultima oara in data de 21.10.2018 16:15.
Jocul Impusca Bile Bubbles a fost adaugat in data de 25.07.2014 12:37 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1198 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?