Iepurasul de la Ferma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Iepurasul de la Ferma Descriere Joc: Toti iepurasii sunt innebuniti dupa morcovi, unii dintre ei au ajuns sa se faca fermieri ca sa-si planteze proprii morcovi ca sa nu duca lipsa de hrana. Jocul nostru de astazi Iepurasul de la Ferma este un joc cu iepurasi in care trebuie sa incercati sa plantati morcovii in parcelele de pamant in asa fel incat sa ocupati toate patratelele pana ajugeti la final. Acest joc este si un joc de logica pentru ca inaite de a porni cu tractorul trebuie sa ganditi un traseu cat mai bun ca sa puteti acoperi toate parcelele cu morcovi. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti un teren de plantat cu morcovi cu cat avansati in niveluri va va fi din ce in ce mai greu sa reusiti sa-i plantati pentru ca vi se vor adauga noi obstacole care va vor impiedica sa va atingeti obiectivul. Terminati fiecare nivel cu bine si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Iepurasul de la Ferma a fost adaugat in data de 24.04.2014 19:07, fost jucat pana acum de un numar de 999 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Iepurasul de la Ferma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri bunny on farm, jocuri cu animale 2014, jocuri cu animale 3d, jocuri cu animale de la ferma, jocuri cu animale de la zoo, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale frumoase, jocuri cu animale gratis, jocuri cu animale in doi, jocuri cu animale la spital, jocuri cu animale noi 2014, jocuri cu animale salbatice, jocuri cu animale tpu, jocuri cu animale virtuale, jocuri cu ferme, jocuri cu iepurasi, jocuri cu iepuri, jocuri cu morcovi, jocuri cu tractoare, jocuri tpu

Iepurasul de la Ferma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Iepurasul de la Ferma

Ferma Doli Doli

Ferma Doli Doli

Ferma de Vaci

Ferma de Vaci

Ferma Youda 3 Sezoa...

Ferma Youda 3 Sezoanele

Planteaza Legume

Planteaza Legume

Ferme cu Ponei

Ferme cu Ponei

Ferme de porci

Ferme de porci

Tractorul cu legume...

Tractorul cu legume

Ferma Frenzy

Ferma Frenzy

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Family Barn

Family Barn

Ferme de Fructe

Ferme de Fructe

Catelusii Ajuta Fer...

Catelusii Ajuta Fermierii

Ingrijeste Poneiul...

Ingrijeste Poneiul

Ferme de Cai

Ferme de Cai

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Ajuta Puii de Gaina...

Ajuta Puii de Gaina

Ferma de Albine a Y...

Ferma de Albine a Yaminei

Farm Mania 2

Farm Mania 2

Ferma de legume

Ferma de legume

Farm frenzy 3

Farm frenzy 3


Mai multe despre jocul Iepurasul de la Ferma
Jocul Iepurasul de la Ferma face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 15.07.2018 21:59.
Jocul Iepurasul de la Ferma a fost adaugat in data de 24.04.2014 19:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 999 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?