Iepurasul de la Ferma - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Iepurasul de la Ferma Descriere Joc: Toti iepurasii sunt innebuniti dupa morcovi, unii dintre ei au ajuns sa se faca fermieri ca sa-si planteze proprii morcovi ca sa nu duca lipsa de hrana. Jocul nostru de astazi Iepurasul de la Ferma este un joc cu iepurasi in care trebuie sa incercati sa plantati morcovii in parcelele de pamant in asa fel incat sa ocupati toate patratelele pana ajugeti la final. Acest joc este si un joc de logica pentru ca inaite de a porni cu tractorul trebuie sa ganditi un traseu cat mai bun ca sa puteti acoperi toate parcelele cu morcovi. Jocul are mai multe niveluri si in fiecare nivel aveti un teren de plantat cu morcovi cu cat avansati in niveluri va va fi din ce in ce mai greu sa reusiti sa-i plantati pentru ca vi se vor adauga noi obstacole care va vor impiedica sa va atingeti obiectivul. Terminati fiecare nivel cu bine si adunati cat mai multe puncte!
Jocul Iepurasul de la Ferma a fost adaugat in data de 24.04.2014 19:07, fost jucat pana acum de un numar de 953 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Iepurasul de la Ferma

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: jocuri bunny on farm, jocuri cu animale 2014, jocuri cu animale 3d, jocuri cu animale de la ferma, jocuri cu animale de la zoo, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale frumoase, jocuri cu animale gratis, jocuri cu animale in doi, jocuri cu animale la spital, jocuri cu animale noi 2014, jocuri cu animale salbatice, jocuri cu animale tpu, jocuri cu animale virtuale, jocuri cu ferme, jocuri cu iepurasi, jocuri cu iepuri, jocuri cu morcovi, jocuri cu tractoare, jocuri tpu

Iepurasul de la Ferma

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Iepurasul de la Ferma

Catelusii Ajuta Fer...

Catelusii Ajuta Fermierii

La ferma

La ferma

Barnyard la ferma

Barnyard la ferma

Ferme de Flori

Ferme de Flori

Hay Day

Hay Day

Munca la Ferma de L...

Munca la Ferma de Legume

Ferme de Gaini

Ferme de Gaini

Calaritul la ferma...

Calaritul la ferma

Ferme cu Legume

Ferme cu Legume

Ferma McDonalds

Ferma McDonalds

Ajuta Puii de Gaina...

Ajuta Puii de Gaina

Dora la ferma

Dora la ferma

Mario si Ferma de C...

Mario si Ferma de Ciuperci

Ferma de Iepurasi

Ferma de Iepurasi

La Ferma cu Purcelu...

La Ferma cu Purcelusa Peppa

Drumuri la Ferma

Drumuri la Ferma

Baschet la Ferma

Baschet la Ferma

Fermierul Robot

Fermierul Robot

Ferma cu animale

Ferma cu animale

Prinde Ouale Gainil...

Prinde Ouale Gainilor


Mai multe despre jocul Iepurasul de la Ferma
Jocul Iepurasul de la Ferma face parte din categoria de Jocuri cu Ferme si a fost jucat ultima oara in data de 20.04.2018 03:25.
Jocul Iepurasul de la Ferma a fost adaugat in data de 24.04.2014 19:07 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 953 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?