Hulk cu Camionul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Hulk cu Camionul Descriere Joc: Hulk este prezent din nou pe site-ul nostru jocuricucamioane.net si va invita sa va jucati cu el in cadrul acestuinou joc de pe site-ul nostru pentru ca desi el este un supererou, asa cum stim bine cu totii ca este, el are nevoie mereu de ajutorul vostru dragi copii,nu ii pica rau sustinerea si ajutorul vostru pentru ca fiind supererou intr-un oras asa de mare el are o gramada de misiuni care uneori pot fi periculoase, alteori destul de dificile si atunci bine inteles ca se bucura daca voi il ajutati. In acest nou joc Hulk are nevoie de ajutorul vostru pentru ca orasul este plin de un fel de substanta toxica, dar norocul lui Hulk este ca aceasta substanta se afla in tot felul de sticle speciale, el trebuie sa se plimbe cu camionul si trebuie sa le adune cat mai repede inainte ca acestea sa faca vreun rau iremediabil.
Jocul Hulk cu Camionul a fost adaugat in data de 12.09.2015 15:32, fost jucat pana acum de un numar de 231 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Jucati-va cu MOUSE-ul.Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Hulk cu Camionul online.

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: hulk, jocuri cu hulk, jocuri cu hulk 2015, jocuri cu hulk cu camionul, jocuri cu hulk cu camionul de baieti, jocuri cu hulk online, jocuri cu supereroul hulk, jocuri de baieti cu hulk, jocuri de baieti cu hulk, jocuri distractive cu hulk, jocuri noi cu hulk, jocuri pentru copii cu hulk

Hulk cu Camionul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Hulk cu Camionul

Camionul de Teren

Camionul de Teren

Coloreaza Camionul ...

Coloreaza Camionul 2

Camionul de Coca Co...

Camionul de Coca Cola

Camioane de armata...

Camioane de armata

Trasporta Masini cu...

Trasporta Masini cu Camionul

Camioane pe zapada...

Camioane pe zapada

Parcheaza Camioane...

Parcheaza Camioane

Curse cu Camioane P...

Curse cu Camioane Periculoase

Camioane de marfa

Camioane de marfa

Camionul cu Masini ...

Camionul cu Masini 3

Cu camionul in vaca...

Cu camionul in vacanta

Camionul de pompier...

Camionul de pompieri

Camionul de foc

Camionul de foc

Camioane in Safari...

Camioane in Safari

Camionul cu Apa 2

Camionul cu Apa 2

Camioane de curse

Camioane de curse

Camioane cu diamant...

Camioane cu diamante

Curse cu Camioane 2...

Curse cu Camioane 2

Parcari cu camioane...

Parcari cu camioane ameriane

Camioane mari

Camioane mari


Mai multe despre jocul Hulk cu Camionul
Jocul Hulk cu Camionul face parte din categoria de Jocuri cu Camioane si a fost jucat ultima oara in data de 22.10.2017 07:25.
Jocul Hulk cu Camionul a fost adaugat in data de 12.09.2015 15:32 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 231 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?