Harry Potter in Lumea Sirenelor - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Harry Potter in Lumea Sirenelor Descriere Joc: Eroul vostru din film, Harry Potter, odata ajuns la scoala de vraji, trebuie sa faca fata tuturor probelor de incercare la care este supus ca sa demonstreze ca nimic nu il poate dobora si el va putea deveni in viitor cel mai mare vrajitor al tuturor timpurilor. In jocul de astazi il veti insoti pe Harry Potter in ocean unde va avea misiunea de a-si salva prietenul cazut pe fundul apei de unde trebuie sa il salvati. Aceasta proba este foarte dificila pentru ca trebuie sa va descurcati cat mai bine ca sa nu va doboare sirenele si sa nu va puteti duce pana la capat aceasta misiune. Tot ce aveti de facut ca Harry sa reziste cat mai mult in apa este sa adune cat mai multe alge verzi care il vor ajuta si ii vor da oxigenul de care are nevoie ca sa isi implineasca misiunea. Trebuie sa il ajutati sa se fereasca de sirenele care se vor indrepta spre el sa il atace si sa il determine sa renunte. Ajutati-l pe Harry sa se descurce in apa ca sa treaca cu bine si de aceasta proba prin care el sa demonstreze ca merita sa fie numit un bun vrajitor!
Jocul Harry Potter in Lumea Sirenelor a fost adaugat in data de 08.08.2014 12:51, fost jucat pana acum de un numar de 2626 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Harry Potter in Lumea Sirenelor

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: harry potter, harry potter si pocalul de foc, jocuri 2014, jocuri 2014 cu harry potter, jocuri aventura, jocuri aventura cu harry potter, jocuri aventuri, jocuri aventurile lui harry potter, jocuri cu harry potter, jocuri cu harry potter si prietenii sai, jocuri cu vrajitori, jocuri de aventura, jocuri de aventura 2014, jocuri distractive harry potter, jocuri frumoase, jocuri frumoase aventura harry potter, jocuri frumoase harry potter, jocuri frumoase harry potter innot, jocuri gratis, jocuri gratis aventura, jocuri gratis harry potter, jocuri harry potter 3d, jocuri harry potter aventura innot , jocuri harry potter pentru copii, jocuri kids harry potter, jocuri noi, jocuri noi aventura, jocuri noi harry potter, jocuri noi harry potter aventura, jocuri noi harry potter si oamenii sirena, jocuri online, jocuri online aventura, jocuri online aventura cu harry potter, jocuri online harry potter

Harry Potter in Lumea Sirenelor

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Harry Potter in Lumea Sirenelor

Gaseste Obiectele A...

Gaseste Obiectele Ascunse cu Mica Sirena

Sirena Ariel si Lit...

Sirena Ariel si Literele Ascunse 2

Balet cu Sirena Ari...

Balet cu Sirena Ariel in Apa

Printesa Sirena Ari...

Printesa Sirena Ariel Puzzle

Sirena Layla

Sirena Layla

Ariel Dress-up

Ariel Dress-up

Sirena Ariel Curate...

Sirena Ariel Curatenie in Baie

Harry Potter in Lum...

Harry Potter in Lumea Sirenelor

Sirena Ariel si Eri...

Sirena Ariel si Eric X si O

Sirena Ariel la coa...

Sirena Ariel la coafat

Puzzle cu Ariel si ...

Puzzle cu Ariel si Eric

Sirena Ariel la Spa...

Sirena Ariel la Spa

Saruturi cu Sirena ...

Saruturi cu Sirena Ariel si Printul

Sirena Ariel Aduna ...

Sirena Ariel Aduna Perle

Coaforul Sirenelor...

Coaforul Sirenelor

Sirenele Winx

Sirenele Winx

Sirena Barbie

Sirena Barbie

Ariel si Baia din O...

Ariel si Baia din Ocean

Zana sirena

Zana sirena

Sirenele Winx Puzzl...

Sirenele Winx Puzzle Mix-up


Mai multe despre jocul Harry Potter in Lumea Sirenelor
Jocul Harry Potter in Lumea Sirenelor face parte din categoria de Jocuri cu Sirene si a fost jucat ultima oara in data de 23.01.2022 22:10.
Jocul Harry Potter in Lumea Sirenelor a fost adaugat in data de 08.08.2014 12:51 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 2626 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?