Gogosile Dinozaurului - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Gogosile Dinozaurului Descriere Joc: Nu am avut sansa sa vedem dinozauri in carne si oase, cunoastem doar ce am aflat de la cercetatori care au descoperit cat mai multe informatii despre ei studiind fosilele acestora. Insa in jocurile noastre, noi ne putem imagina fel de fel de lucruri depsre ei. De exemplu in jocul de astazi veti face cunostinta cu un dinozaur tare simpatic ce ii plac tare mult gogosile umplute cu diferite creme si dulceturi delicioase. Dar micutul de el nu se prea descurca in lumea moderna ca sa poata ajunge la gogoasa de fiecare data si va cere ajutorul ca sa il deplasati cat mai sigur spre gogoasa ca sa o poata manca. Jocul este impartit pe nivele si in fiecare nivel din joc aveti sarcina sa gasiti solutia cea mai buna ca sa duceti dinozaurul sa manance gogosi. Ca in orice joc de acest gen trebuie sa va puneti mintea la contributie ca sa stiti pe ce obiecte din joc sa apasati ca sa rostogoliti dinozaurul spre gogoasa de fiecare data ca sa incheiati nivelul cu succes si sa adunati cat mai multe puncte. Veniti in ajutorul celui mai simpatic dinozaur si ajutati-l sa manance toate gogosile din joc!
Jocul Gogosile Dinozaurului a fost adaugat in data de 02.08.2014 16:06, fost jucat pana acum de un numar de 737 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Gogosile Dinozaurului

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: friv, friv cu dinozauri, friv frumoase, friv gratuite, friv noi, friv online, friv pentru baieti, jocuri cu dinozauri, jocuri cu dinozauri friv, jocuri cu dinozauri online, jocuri friv, jocuri friv cu dinozauri, jocuri friv frumoase, jocuri friv gratuite, jocuri friv noi, jocuri friv online, jocuri friv pentru baieti, jocuri gratis, jocuri gratis friv, jocuri noi, jocuri noi friv, jocuri online, jocuri online friv

Gogosile Dinozaurului

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Gogosile Dinozaurului

Micii dinozauri

Micii dinozauri

Dinozauri Diferente...

Dinozauri Diferente

Distruge Dinozaurii...

Distruge Dinozaurii

Dinozaurul Hopy in ...

Dinozaurul Hopy in Aventura

Vaneaza Carne cu Di...

Vaneaza Carne cu Dinozaurii

Dinozauri pe atv

Dinozauri pe atv

Sarituri cu Dino

Sarituri cu Dino

Dinozaurul Mananca ...

Dinozaurul Mananca Carne

Ingrijeste-l pe Din...

Ingrijeste-l pe Dino

Dinozaurul Robot

Dinozaurul Robot

Insula din Jurasic...

Insula din Jurasic

Age of war

Age of war

Dinozaurul Saritor...

Dinozaurul Saritor

Dinozauri Tricerapt...

Dinozauri Triceraptos

Dinozauri Gaseste D...

Dinozauri Gaseste Diferentele

Diego si Puii de Di...

Diego si Puii de Dinozauri

Gaseste Ouale

Gaseste Ouale

Diego in Aventura D...

Diego in Aventura Dinozaurilor

Micul Dino

Micul Dino

Oua pentru Dinozaur...

Oua pentru Dinozaur


Mai multe despre jocul Gogosile Dinozaurului
Jocul Gogosile Dinozaurului face parte din categoria de Jocuri cu Dinozauri si a fost jucat ultima oara in data de 19.05.2019 12:12.
Jocul Gogosile Dinozaurului a fost adaugat in data de 02.08.2014 16:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 737 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?