Garfield Joaca Tenis - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Garfield Joaca Tenis Descriere Joc: Va invitam astazi sa jucati un meci de ping pong sau tenis de masa alaturi de prietenul vostru motanul Garfield care are un mare chef sa castige. Jocul nostru de astazi Garfield Joaca Tenis este un joc de tenis de masa in care trebuie sa loviti mingea cu paleta ca sa o trimiteti adversarului si acesta sa o trimita inapoi spre voi pana ce unul din voi va pierde mingea. Cel care pierde mingea primul va pierde un punct iar adversarul va castiga un punct. Veti putea juca pana cand unul dintre voi va aduna 11 puncte. La inceputul jocului va trebui sa va alegeti personajul alaturi de care sa jucati cat si adversarul cu care sa concurati. Garfield si prietenii lui sunt tare bucurosi sa fiti alaturi de ei la joc si sa incercati sa fiti cat mai buni si sa marcati cat mai multe puncte. Veniti alaturi de prietenii vostri animati si faceti cel mai bun joc de tenis de masa!
Jocul Garfield Joaca Tenis a fost adaugat in data de 10.06.2014 15:06, fost jucat pana acum de un numar de 955 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Garfield Joaca Tenis

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: garfield, garfield ping pong 2014, garfield tenis, jocuri amuzante garfield, jocuri cu garfield 2014, jocuri cu motanul garfield, jocuri frumoase cu garfield gratuite, jocuri garfield, jocuri garfield noi, jocuri garfield tenis de masa, jocuri gratis cu garfield, jocuri gratis tenis de masa, jocuri noi cu garfield, jocuri noi motanul garfield, jocuri online cu garfield, jocuri pentru copii cu garfield, jocuri ping pong, jocuri ping pong 2014, jocuri pisica garfield, jocuri tenis cu garfield, jocuri tenis de masa 2014, jocuri tenis de masa garfield, jocuri tenis online, jocuri tenisa d emasa, pin pong cu garfield, ping pong pentru copii, tenis de masa, tenis de masa cu garfield, tenis de masa pentru copii

Garfield Joaca Tenis

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Garfield Joaca Tenis

Tennis grand slam

Tennis grand slam

Violeta si Ludmila ...

Violeta si Ludmila Joaca Tenis de Masa

Dragon Ball Tenis c...

Dragon Ball Tenis cu Foc

Legenda Ping Pongul...

Legenda Ping Pongului

Turneul de Tenis pe...

Turneul de Tenis pe Zgura

Tenis online

Tenis online

Tenis de Masa cu Bo...

Tenis de Masa cu Bombe care Explodeaza

Grifka si Zoniek Pi...

Grifka si Zoniek Ping Pong

Turneul de Tenis de...

Turneul de Tenis de Camp

Tenis Aitchu

Tenis Aitchu

Rata la tenis

Rata la tenis

Tenis 3d

Tenis 3d

Euro Tenis Ball

Euro Tenis Ball

Tenis master

Tenis master

Box brothers tennis...

Box brothers tennis

Tenis Snazzy

Tenis Snazzy

Jucatoare de Tenis ...

Jucatoare de Tenis pe Plaja

Tennis galactic

Tennis galactic

Doctorita Plusica T...

Doctorita Plusica Tenis de Masa

Tenis in Doi

Tenis in Doi


Mai multe despre jocul Garfield Joaca Tenis
Jocul Garfield Joaca Tenis face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 19.10.2017 14:34.
Jocul Garfield Joaca Tenis a fost adaugat in data de 10.06.2014 15:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 955 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?