Garfield Joaca Tenis - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Garfield Joaca Tenis Descriere Joc: Va invitam astazi sa jucati un meci de ping pong sau tenis de masa alaturi de prietenul vostru motanul Garfield care are un mare chef sa castige. Jocul nostru de astazi Garfield Joaca Tenis este un joc de tenis de masa in care trebuie sa loviti mingea cu paleta ca sa o trimiteti adversarului si acesta sa o trimita inapoi spre voi pana ce unul din voi va pierde mingea. Cel care pierde mingea primul va pierde un punct iar adversarul va castiga un punct. Veti putea juca pana cand unul dintre voi va aduna 11 puncte. La inceputul jocului va trebui sa va alegeti personajul alaturi de care sa jucati cat si adversarul cu care sa concurati. Garfield si prietenii lui sunt tare bucurosi sa fiti alaturi de ei la joc si sa incercati sa fiti cat mai buni si sa marcati cat mai multe puncte. Veniti alaturi de prietenii vostri animati si faceti cel mai bun joc de tenis de masa!
Jocul Garfield Joaca Tenis a fost adaugat in data de 10.06.2014 15:06, fost jucat pana acum de un numar de 1147 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Garfield Joaca Tenis

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: garfield, garfield ping pong 2014, garfield tenis, jocuri amuzante garfield, jocuri cu garfield 2014, jocuri cu motanul garfield, jocuri frumoase cu garfield gratuite, jocuri garfield, jocuri garfield noi, jocuri garfield tenis de masa, jocuri gratis cu garfield, jocuri gratis tenis de masa, jocuri noi cu garfield, jocuri noi motanul garfield, jocuri online cu garfield, jocuri pentru copii cu garfield, jocuri ping pong, jocuri ping pong 2014, jocuri pisica garfield, jocuri tenis cu garfield, jocuri tenis de masa 2014, jocuri tenis de masa garfield, jocuri tenis online, jocuri tenisa d emasa, pin pong cu garfield, ping pong pentru copii, tenis de masa, tenis de masa cu garfield, tenis de masa pentru copii

Garfield Joaca Tenis

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Garfield Joaca Tenis

Smash Tenis

Smash Tenis

Elsa si Olaf Tenis ...

Elsa si Olaf Tenis de Masa

Tennis galactic

Tennis galactic

Tenis Nunja

Tenis Nunja

Tenis cu Stickman

Tenis cu Stickman

Ping Pong cu Pou

Ping Pong cu Pou

Garfield Joaca Teni...

Garfield Joaca Tenis

Legenda Ping Pongul...

Legenda Ping Pongului

Doctorita Plusica T...

Doctorita Plusica Tenis de Masa

Tenis Squash

Tenis Squash

Tenis Gamezaster

Tenis Gamezaster

Rex Tenis de Masa

Rex Tenis de Masa

Fete la Clubul de T...

Fete la Clubul de Tenis

Tenis de Masa Regal...

Tenis de Masa Regal

Violeta si Ludmila ...

Violeta si Ludmila Joaca Tenis de Masa

Testoasele Ninja Te...

Testoasele Ninja Tenis de Masa

Antrenamente de Ten...

Antrenamente de Tenis

Campionatul de teni...

Campionatul de tenis

Tenis Aitchu

Tenis Aitchu

Tenis de Masa Inedi...

Tenis de Masa Inedit


Mai multe despre jocul Garfield Joaca Tenis
Jocul Garfield Joaca Tenis face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 24.09.2018 22:33.
Jocul Garfield Joaca Tenis a fost adaugat in data de 10.06.2014 15:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1147 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?