Garfield Joaca Tenis - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Garfield Joaca Tenis Descriere Joc: Va invitam astazi sa jucati un meci de ping pong sau tenis de masa alaturi de prietenul vostru motanul Garfield care are un mare chef sa castige. Jocul nostru de astazi Garfield Joaca Tenis este un joc de tenis de masa in care trebuie sa loviti mingea cu paleta ca sa o trimiteti adversarului si acesta sa o trimita inapoi spre voi pana ce unul din voi va pierde mingea. Cel care pierde mingea primul va pierde un punct iar adversarul va castiga un punct. Veti putea juca pana cand unul dintre voi va aduna 11 puncte. La inceputul jocului va trebui sa va alegeti personajul alaturi de care sa jucati cat si adversarul cu care sa concurati. Garfield si prietenii lui sunt tare bucurosi sa fiti alaturi de ei la joc si sa incercati sa fiti cat mai buni si sa marcati cat mai multe puncte. Veniti alaturi de prietenii vostri animati si faceti cel mai bun joc de tenis de masa!
Jocul Garfield Joaca Tenis a fost adaugat in data de 10.06.2014 15:06, fost jucat pana acum de un numar de 991 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Garfield Joaca Tenis

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: garfield, garfield ping pong 2014, garfield tenis, jocuri amuzante garfield, jocuri cu garfield 2014, jocuri cu motanul garfield, jocuri frumoase cu garfield gratuite, jocuri garfield, jocuri garfield noi, jocuri garfield tenis de masa, jocuri gratis cu garfield, jocuri gratis tenis de masa, jocuri noi cu garfield, jocuri noi motanul garfield, jocuri online cu garfield, jocuri pentru copii cu garfield, jocuri ping pong, jocuri ping pong 2014, jocuri pisica garfield, jocuri tenis cu garfield, jocuri tenis de masa 2014, jocuri tenis de masa garfield, jocuri tenis online, jocuri tenisa d emasa, pin pong cu garfield, ping pong pentru copii, tenis de masa, tenis de masa cu garfield, tenis de masa pentru copii

Garfield Joaca Tenis

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Garfield Joaca Tenis

Lumea Sporturilor T...

Lumea Sporturilor Tenis de Masa

Tenis de Masa in Lu...

Tenis de Masa in Lumea Paletelor Plutitoare

Tenis de Masa cu Pe...

Tenis de Masa cu Personalitati

Tenis de Masa cu Bo...

Tenis de Masa cu Bombe care Explodeaza

Tenis cu Lovituri S...

Tenis cu Lovituri Smash

Tenis funny

Tenis funny

Tenis Gamezaster

Tenis Gamezaster

Legenda Ping Pongul...

Legenda Ping Pongului

Tenis Squash

Tenis Squash

Antrenamente de Ten...

Antrenamente de Tenis

Techno tenis

Techno tenis

Tenis cu Echipa de ...

Tenis cu Echipa de Fete

Tenis de Camp 2

Tenis de Camp 2

Rata la tenis

Rata la tenis

Garfield Joaca Teni...

Garfield Joaca Tenis

Doctorita Plusica T...

Doctorita Plusica Tenis de Masa

Maestru la Tenis

Maestru la Tenis

Loglod Tenis

Loglod Tenis

Ping Pong cu Pou

Ping Pong cu Pou

Tine Mingea de Teni...

Tine Mingea de Tenis in Aer


Mai multe despre jocul Garfield Joaca Tenis
Jocul Garfield Joaca Tenis face parte din categoria de Jocuri Tenis si a fost jucat ultima oara in data de 16.12.2017 02:06.
Jocul Garfield Joaca Tenis a fost adaugat in data de 10.06.2014 15:06 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 991 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?