Fred Flinston Transporturi cu Camionul - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Fred Flinston Transporturi cu Camionul Descriere Joc: Fred Flinston are misiunea de a transporta cadouri si a le duce cu bine la destinatie pe un traseu destul de dificil specific epocii de piatra. Jocul nostru de astazi Fred Flinston Transporturi cu Camionul este un joc cu masini in care aveti de transportat mai multe cadouri pe care trebuie sa le duceti cu bine la destinatie ca sa puteti aduna cat mai multe puncte si sa fiti trecuti intr-un nou nivel. Jocul nostru are mai multe nivele si in fiecare nivel aveti de transportat un numar mai mare de cadouri decat cel cerut ca sa fie siguri ca veti ajunge cu suficiente cadouri la destinatie. Traseul nu este unul prea usor este plin de obstacole care va pune camionul in pericol de accidentare sau sa piarda din incarcatura, asa ca, conduceti-l cu mare atentie ca sa nu se rastoarne sau sa pierdeti incarcatura pentru ca atunci veti pierde si veti fi nevoiti sa reluati nivelul. Veniti alaturi de Fred si ajutati-l sa transporte cat mai bine incarcatura ca sa adunati cat mai multe puncte!
Jocul Fred Flinston Transporturi cu Camionul a fost adaugat in data de 02.06.2014 20:03, fost jucat pana acum de un numar de 1221 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 5 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Fred Flinston Transporturi cu Camionul

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: camioane, familia flinstone, fred flinstone cursa cu camioneta, fred transporta cu camioneta, jocuri camioane 2014, jocuri cartoon familia flinstone, jocuri cu barney, jocuri cu camione, jocuri cu familia flinstone, jocuri cu familia ruble, jocuri cu flinstone, jocuri cu fred flinstone, jocuri de conduc, jocuri de condus cu fred flintone, jocuri distractive familia flinstone, jocuri familia flinstone 2014, jocuri familia flinstone cu camionul, jocuri fred conduce, jocuri fred si transportul, jocuri fred si transportul 2014, jocuri gratis cu camioane, jocuri noi familia flinstone, jocuri online familia flinstone, jocuri pentru copii familia flinstone, noi jocuri cu familia flinstone, noi jocuri cu fred de transportat, transporta cu fred

Fred Flinston Transporturi cu Camionul

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Fred Flinston Transporturi cu Camionul

Camionul cu Bomboan...

Camionul cu Bomboane

Cu camionul pe luna...

Cu camionul pe luna

Camioane cu diamant...

Camioane cu diamante

Litere Ascunse pe C...

Litere Ascunse pe Camionul cu Lemne

Mario Calatorie cu ...

Mario Calatorie cu Camionul

Camioane in Noroi N...

Camioane in Noroi Numere Ascunse

Transporta Pietre c...

Transporta Pietre cu Camionul

Actiune cu Camionul...

Actiune cu Camionul

Camionul cu Lemne

Camionul cu Lemne

Camionul din padure...

Camionul din padure

Drifturi cu camioan...

Drifturi cu camioane

Billy si Mandy cu C...

Billy si Mandy cu Camionul de Marfa

Transport marfa cu ...

Transport marfa cu camioane

Hulk cu Camionul

Hulk cu Camionul

Puzzle cu camioane ...

Puzzle cu camioane americane

Camioneta Prin Saha...

Camioneta Prin Sahara

Camionul de foc

Camionul de foc

Camionul cu Zombie...

Camionul cu Zombie

Cursa cu Camionul F...

Cursa cu Camionul Furios

Camioane Monstru in...

Camioane Monstru in Cursa cu Obstacole de Spart


Mai multe despre jocul Fred Flinston Transporturi cu Camionul
Jocul Fred Flinston Transporturi cu Camionul face parte din categoria de Jocuri cu Camioane si a fost jucat ultima oara in data de 22.03.2018 10:27.
Jocul Fred Flinston Transporturi cu Camionul a fost adaugat in data de 02.06.2014 20:03 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1221 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?