Flappy Fish Online - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Flappy Fish Online Descriere Joc: Suntem siguri ca veti fi tare incantati de noul nostru joc de astazi din categoria jocurilor Flappy. Jocul pe care vi-l aducem astazi Flappy Fish Online este un joc foarte asemanator cu jocurile clasice stiute de voi pe care le-ati jucat aici pe site-ul nostru cu jocuri online. Tot ce aveti de facut este sa-l conduceti cat mai bine pe pestisorul nostru sa treaca cu bine de clestii taiosi ai racilor care sunt gata gata sa-l inhate. Pestisorul se cam teme de acest traseu plin de pericole si va asteapta pe voi sa-i dati o mana de ajutor sa ajunga teafar la final. Cu fiecare reusita a voastra de a trece printre raci veti primi un anumit numar de puncte. Jucati noul nostru joc si strangeti cat mai multe puncte ca sa va numarati printre cei mai buni jucatori alaturi de Flappy Fish!
Jocul Flappy Fish Online a fost adaugat in data de 23.03.2014 12:56, fost jucat pana acum de un numar de 1300 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 1 ori, iar media rezultata este de 2 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Flappy Fish Online

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: flappy bird, flappy bird 2014, flappy bird noi, flappy bird online, flappy fish, flappy fish 2014, flappy fish frumoase, flappy fish gratis, flappy fish kids, flappy fish noi, flappy fish online, flappy fish pentru copii, jocuri cu flappy bird, jocuri cu pesti, jocuri cu pesti 2014, jocuri cu pesti flappy, jocuri cu pesti online, jocuri flappy, jocuri flappy bird, jocuri flappy bird 2014, jocuri flappy bird cu pesti, jocuri flappy bird frumoase, jocuri flappy bird noi, jocuri flappy bird online, jocuri flappy fish, jocuri flappy fish 2014, jocuri flappy fish frumoase, jocuri flappy fish gratis, jocuri flappy fish kids, jocuri flappy fish noi, jocuri flappy fish online, jocuri flappy fish pentru copii, jocuri online

Flappy Fish Online

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Flappy Fish Online

Pesti zombi

Pesti zombi

Copilul la Pescuit...

Copilul la Pescuit

Pestele Nemo de Ara...

Pestele Nemo de Aranjat

Joc cu pesti mari

Joc cu pesti mari

Johnny Test Viata S...

Johnny Test Viata Subacvatica

Nemo Numere Ascunse...

Nemo Numere Ascunse

Pesti in acvariu

Pesti in acvariu

Salveaza Pestii

Salveaza Pestii

Delfinul si Bulele...

Delfinul si Bulele

Acvariul cu Pesti

Acvariul cu Pesti

Pescuit in stil ind...

Pescuit in stil indian

Octonauts Salveaza ...

Octonauts Salveaza Pestisorii

Peste la Gratar

Peste la Gratar

Pestii din acvariu...

Pestii din acvariu

Joc cu pesti carniv...

Joc cu pesti carnivori

Nemo si Lucrurile A...

Nemo si Lucrurile Ascunse

Pestisorul fermecat...

Pestisorul fermecat

Jocuri cu pesti de ...

Jocuri cu pesti de acvariu

Pescuit la lanseta...

Pescuit la lanseta

Joc cu foci

Joc cu foci


Mai multe despre jocul Flappy Fish Online
Jocul Flappy Fish Online face parte din categoria de Jocuri cu Pesti si a fost jucat ultima oara in data de 23.03.2018 16:30.
Jocul Flappy Fish Online a fost adaugat in data de 23.03.2014 12:56 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1300 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?