Flappy Fish Online - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Flappy Fish Online Descriere Joc: Suntem siguri ca veti fi tare incantati de noul nostru joc de astazi din categoria jocurilor Flappy. Jocul pe care vi-l aducem astazi Flappy Fish Online este un joc foarte asemanator cu jocurile clasice stiute de voi pe care le-ati jucat aici pe site-ul nostru cu jocuri online. Tot ce aveti de facut este sa-l conduceti cat mai bine pe pestisorul nostru sa treaca cu bine de clestii taiosi ai racilor care sunt gata gata sa-l inhate. Pestisorul se cam teme de acest traseu plin de pericole si va asteapta pe voi sa-i dati o mana de ajutor sa ajunga teafar la final. Cu fiecare reusita a voastra de a trece printre raci veti primi un anumit numar de puncte. Jucati noul nostru joc si strangeti cat mai multe puncte ca sa va numarati printre cei mai buni jucatori alaturi de Flappy Fish!
Jocul Flappy Fish Online a fost adaugat in data de 23.03.2014 14:56, fost jucat pana acum de un numar de 1169 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi mouse-ul ca sa jucati jocul Flappy Fish Online

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: flappy bird, flappy bird 2014, flappy bird noi, flappy bird online, flappy fish, flappy fish 2014, flappy fish frumoase, flappy fish gratis, flappy fish kids, flappy fish noi, flappy fish online, flappy fish pentru copii, jocuri cu flappy bird, jocuri cu pesti, jocuri cu pesti 2014, jocuri cu pesti flappy, jocuri cu pesti online, jocuri flappy, jocuri flappy bird, jocuri flappy bird 2014, jocuri flappy bird cu pesti, jocuri flappy bird frumoase, jocuri flappy bird noi, jocuri flappy bird online, jocuri flappy fish, jocuri flappy fish 2014, jocuri flappy fish frumoase, jocuri flappy fish gratis, jocuri flappy fish kids, jocuri flappy fish noi, jocuri flappy fish online, jocuri flappy fish pentru copii, jocuri online

Flappy Fish Online

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Flappy Fish Online

Freddy la Pescuit

Freddy la Pescuit

Vanatorul Pescar

Vanatorul Pescar

Octonauts Salveaza ...

Octonauts Salveaza Pestisorii

Pescuitul sportiv

Pescuitul sportiv

La pescuit de comor...

La pescuit de comori

Pescuieste Pesti cu...

Pescuieste Pesti cu Bombe

Pestele pradator

Pestele pradator

Pestele din adancur...

Pestele din adancuri

Rechinul pradator

Rechinul pradator

Joc cu pesti mari

Joc cu pesti mari

Pesti care Mananca ...

Pesti care Mananca Pesti

Diferente pestisori...

Diferente pestisori

Pestele Frenzy

Pestele Frenzy

Nemo Numere Ascunse...

Nemo Numere Ascunse

Joc cu delfin

Joc cu delfin

Pescuieste pesti

Pescuieste pesti

Joc cu foci

Joc cu foci

Joc cu balene

Joc cu balene

Hraneste pestele

Hraneste pestele

Pestisorul Nemo de ...

Pestisorul Nemo de Colorat


Mai multe despre jocul Flappy Fish Online
Jocul Flappy Fish Online face parte din categoria de Jocuri cu Pesti si a fost jucat ultima oara in data de 20.10.2017 20:42.
Jocul Flappy Fish Online a fost adaugat in data de 23.03.2014 14:56 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 1169 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?