Excavatorul cu Bila - Joaca Gratis pe JocuriZz.ro

JocuriZZ.Ro

jocuri cu masini jocuri de fete jocuri de colorat jocuri cu fotbal jocuri cartoon network jocuri cu impuscaturi
Publicitate/Ads

Descriere Joc
Excavatorul cu Bila Descriere Joc: Jocul acesta, dragi copii este cat se poate de distractiv pentru ca aveti ocazia sa conduceti o masinarie foarte mare si puternica folosita in constructii: buldozerul. Poate ca adesea ati urmarit fascinati munca pe care acesta o depune in santiere. Dupa cum bine stiti, pentru a construi cladiri noi si frumoase sau pentru a amenaja noi spatii, buldozerul este foarte folositor deoarece cu puterea lui este posibila demolarea in timp record chiar si a celor mai incapatanate obstacole.O data intrati in joc, tot ce trebuie sa faceti este sa folositi buldozerul pentru a darama caramizile cu margine rosie. Luati aminte insa, ca pentru a trece la nivelul urmator e nevoie ca in timpul demolarii statueta de aur sa atinga caramizile cu margine rosie. Acest lucru face ca jocul sa fie foarte interesant, mai ales pentru ca va trebui sa va puneti mintea la contributie folosind noi strategii logice. Pe parcursul jocului veti gasi foarte multe bonusuri pe care le veti colecta pentru a va mari punctajul. Multa inspiratie si distractie cat cuprinde cu noul joc cu demolatori!
Jocul Excavatorul cu Bila a fost adaugat in data de 21.11.2014 12:27, fost jucat pana acum de un numar de 706 ori si a fost votat de catre cei ce l-au jucat de 0 ori, iar media rezultata este de 0 stele.

Instructiuni joc: Folositi tastele sageti ca sa jucati jocul Excavatorul cu Bila

Cauta jocul folosind urmatoarele cuvinte: demoleaza logic, excavatoare, excavatoare de demolat, joc cu demolari, joc cu excavatoare de demolat, jocuri cu demolari, jocuri cu demolari cu excavatoare, jocuri cu demoleaza logic, jocuri cu excavatoare, jocuri cu excavatoare demolari, jocuri cu excavatoare mari, jocuri de demolat, jocuri de demolat cu excavatoare, jocuri de demolat cu excavatoare, jocuri demoleaza logic, jocuri distractive cu demolari, jocuri distractive cu excavatoare, jocuri gratis de demolat, jocuri noi cu excavatoare, jocuri online cu excavatoare, jocuri pentru copii cu excavatoare

Excavatorul cu Bila

Publicitate/AdsJocuri Asemanatoare Excavatorul cu Bila

Buldozere pentru za...

Buldozere pentru zapada

Parcheaza excavator...

Parcheaza excavatorul

Excavatorul din Val...

Excavatorul din Valea Mortii

Truck Loader

Truck Loader

Buldoexcavatoare cu...

Buldoexcavatoare cu lama

Volei cu excavatoar...

Volei cu excavatoare

Excavatorul din min...

Excavatorul din mina

Stivuitoare de marf...

Stivuitoare de marfa

Excavatorul pentru ...

Excavatorul pentru dezapezit

Excavatoare cu cupa...

Excavatoare cu cupa

Joc excavatoare 3D...

Joc excavatoare 3D

Curse cu Buldozere...

Curse cu Buldozere

Excavatorul Puterni...

Excavatorul Puternic

Curse cu Excavatoru...

Curse cu Excavatorul Buldozer

Buldozere de teren...

Buldozere de teren

Excavatorul lui Bob...

Excavatorul lui Bob

Buldozere pe senile...

Buldozere pe senile

Excavatoare de demo...

Excavatoare de demolat

Excavatoare cu magn...

Excavatoare cu magnet

Excavatoare cu remo...

Excavatoare cu remorca


Mai multe despre jocul Excavatorul cu Bila
Jocul Excavatorul cu Bila face parte din categoria de Jocuri cu Excavatoare si a fost jucat ultima oara in data de 18.08.2018 19:16.
Jocul Excavatorul cu Bila a fost adaugat in data de 21.11.2014 12:27 de catre echipa JocuriZz.ro si de atunci a fost jucat de 706 ori.
Categorii Jocuri

Va place de noi?